SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Skor Daha da Farklı Olabilirdi"

0
Güncellendi - 2021-12-12 19:27:31
A- A+ PAYLAŞ

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında 6-2 kazandıkları Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçına ilişkin, "Farklı bir skordu, daha da farklı olabilirdi ama önemli olan bizim için deplasmanda galibiyetle dönmekti." dedi.

Korkmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyetten dolayı oyuncularını kutladığını söyledi.

Zor deplasmanda farklı bir skorla Alanya'ya döndüklerini belirten Korkmaz, şöyle konuştu:

"Oyun genelinde ilk yarı özellikle kolay pozisyon verdik. Savunmada bire biri iyi oynayamadık ama ona rağmen iki defa yenik duruma düşmemize rağmen ilk yarıyı önde kapattık. İkinci yarı iyi bir savunma yaptık. Savunmada bire biri iyi onadıktan sonra zaten bizim oyuncularımız kaleye koşularda, bağlantı toplarda kaleye koşularda sonucu belirledi. Farklı bir skordu, daha da farklı olabilirdi ama önemli olan bizim için deplasmanda galibiyetle dönmekti. Çünkü biz sağlık problemleri nedeniyle 15-20 gündür pek futbol hayatımda yaşamadığım sıkıntılar yaşadık. Hemen hemen takımın bütün hepsi hastanede geçirdi 15-20 günü. Bu iki maçtaki mağlubiyet de bu sağlık problemlerinden oldu diyebilirim ama bu hafta içi 2-3 gün sağlıklı biçimde çalışınca istediğimiz oyunu olmasa bile ikinci yarıda istediğimiz oyunu yaptık ama ilk yarıda yapamadık. Kazandık, oyuncularıma teşekkür ediyorum."

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • huseyin (2 yıl önce)
    bu adamin memleketime geldim vs. aciklamasi varmi acaba, daha fark filan diyor yendin tamamda ayip , bu sehirde adina ust gecit vs yaptilar. biraz saygili ol ayip
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Bu yönetim varken hangi hoca gelirse gelsin, bu takım düşecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gündüzbeyli (2 yıl önce)
    Hiç yanlış anlaşılmasın. Adam şuanki kadronun bu lig için yetersiz olduğundan bahsetti . Bana kalsa bu kadro 1. lig için bile yetersiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (2 yıl önce)
    Sen ne güzel malatyalı sın öyle Bülent efendi. Neyse sende işini yapan adamsın. Sen de vur brütüs
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (2 yıl önce)
    Butun malatyalilar bunu malatyali kabul ederken bu asla bunu kabuletmiyor.ve bunu birkez daha ispatladi.malatya teklif goturdugundede kabul etmemisti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu yönetimi bildiği için gelmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tf44 (2 yıl önce)
    Malatya spor her takıma ilaç gibi geliyor maşallah
    0
    0
    Yanıtla