SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SMA'lı Duru İçin Konser Düzenlendi

0
Güncellendi - 2021-10-05 02:33:55
SMA'lı Duru İçin Konser Düzenlendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, SMA hastası 18 aylık Destan Duru bebeğin tedavisine destek için konser ve tiyatro organizasyonu düzenlendi.

Malatya Sahne Sanatları Merkezi ekiplerince yerel sanatçıların yer aldığı etkinliklerin düzenlendiği programda, Türk halk müziği sanatçısı Cevdet Bağca da konser verdi.

Etkinlikten kazanılan gelir Zarife ve Sabri Evren çiftinin 18 aylık bebekleri SMA hastası Destan Duru'nun tedavisinde kullanılacak.

Destan Duru'nun babası Sabri Evren, AA muhabirine, kızının tedavi olabilmesi için 2 yaşını geçmesi ve en az 13.5 kilogram ağırlığa ulaşması gerektiğini ifade etti.

Tüm mal varlıklarını tedavinin bugüne kadarki olan bölümüne harcadıklarını anlatan Evren, "Her gün fizik tedaviye devam ediyoruz. Kızımın kaslarını tamamen kaybetmeden ilgili ilacı almamız gerekiyor. Tedavi olursa iyileşeceğini biliyoruz fakat o ilacı yalnız almamız mümkün değil. Herkesin desteğini bekliyoruz. Bugün düzenlenen etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederiz." diye konuştu.

Küçük kızın annesi Zarife Evren ise kampanyaya dahil olarak kızına yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür etti.

BAĞIŞ KAMPANYASI

Destan Duru bebeğin tedavisi için kullanılacak parasal yardımların yapılması amacıyla anne Zarife Kılıç Evren adına Halk Bankası’nda açılan kampanya hesap numaraları şöyle:

TL Hesabı:       TR52 0001 2001 4290 0001 1048 02

GBP:                TR53 0001 2001 4290 0037 0000 22

USD Hesabı:    TR94 0001 2001 4290 0023 0009 23

Euro Hesabı:   TR23 0001 2001 4290 0035 0007 13

Evren Ailesi ile yardım konusunda iletişime geçmek isteyenlerin Destan Duru’nun babası Sabri Evren’e, 0530 396 20 51 numaralı telefondan ulaşabileceği belirtildi.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ömer Konakçı (2 yıl önce)
    Kıymetli Ali Cengiz abim beni davet ettiğiniz için böyle bir işe vesile kıldığınız için çok teşekkür ederim. Sizin gibi Malatya sevdalısı ve değeri bir abimiz talebiyle ne zaman nereye derseniz yanınızdayım. Program sonrası içimden iyi ki de gelmişim dedim. Hem ben hem de gelen misafirler eğlendik ve en önemlisi de Destan Duru kardeşimize az da olsa destek olmaya çalıştık. Çok güzel bir organizasyondu başta sayın Ali Cengiz' Büyükşehir Belediye başkanımız sayın Selahattin Gürkan'a, Doğanşehir noteri sayın Arzu hanıma ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu arada kıymetli ses sanatçısı Cevdet Bağca abimizi de kutluyorum. Mükemmel sesi ve samimiyetiyle mest etti bir daha hayran bıraktı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali CENGİZ Malatya Kültür ve Turizm Müd Şb Müd. (2 yıl önce)
    Bu etkinliğe katıldım Malatya sahne sanatları Tiyatro oyuncusu değerli kardeşim Ömer Konakçı ile birlikte gittik böyle bir destek etkinliği fikrini ortaya atan duyarlı yardım sever Doğanşehir Noteri Arzu Yaşar hanım efendiyi yürekten kutluyorum.bizleri arayarak Destan duru Evren için bir tiyatro gösteri konusunda talepte bulundu Malatya sahne sanatları Tiyatro oyuncusu Ömer Konakçı kardeşimizde bu talebi seve seve kabul edeceğini belirti böylece etkinliğe başlandı ilk etapta 400 davetiye ve afiş hazırlıkları yapıldı bu konuda desteklerini esirgemeyen Malatya Yeni cami mütahit firma Sur Yapı inşaat firması yetkililerinede teşekür ediyorum Bundan sonrası ARZU YAŞAR Hanfendinin kişisel gayret ve destekleri ile süreç devam etti Etkinliklerin ses ve sahne düzenini hazırlatan Malatya Büyükşehir belediye başkanı Selahattin GÜRKAN a etkinliğe katılan Maski Genel müdürü Mehmet Mert e Doğanşehir belediye başkanı Durali Zelyurt a ve Belediye çalışanlarına Doğanşehir Emniyet müdürü ne bu etkinliğe ücret almadan katılan Değerli sanatçımız Cevdet Bağca ya Doğanşehirli Mahalli sanatçılarına,Destan Duru Evrene desteklerini esirgemeyen Doğanşerhir halkına teşekkür ediyorum.Ümüt ediyorumki bu etkinlik Destan duru Evren için bir başlangıç olur giderek büyüyerek devam eder.Birkez daha emeği gecen destek veren Destan Duru Evrene nefes olan herkese teşekkür ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)
    Geçmiş Olsun
    0
    0
    Yanıtla