SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SMMMO'nun Kongresi Yapılıyor, Böke Yeniden Aday

SMMMO'nun Kongresi Yapılıyor, Böke Yeniden Aday
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Serdar Böke, odanın 28- 29 Mayıs'ta yapılacak genel kurulunda başkanlığa yeniden aday oldu.

Böke, adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Güven ve Mesleki Birleşim grubu olarak 2019 yılında Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odamızın kurullarında görev alarak,  mesleğimize ve meslektaşa çözüm odaklı daha iyi hizmet edebilmek için yola çıktık. 

Seçimde büyük bir başarı elde ederek, üstlendiğimiz misyonumuzu icra ederken ayrışmadan bir arada çalışmanın çok iyi sonuçlar çıkaracağını ispat ettik.  Deprem mücbir hali ve Covid-19 Pandemisine rağmen Bu zor dönemlerde bile meslektaşlar olarak yapmamız gereken fedakârlığın farkında olarak ve işleyen sistemin tıkanmaması için mesleğimize ve odamız faaliyetlerine ara vermeden bu günlere kadar gelebildik.

- Meslekten ve meslektaştan yana yönetim anlayışı için,
- Ayrışma değil birleşmek için,
- Tüm türkiye’ye meslektaşların birlikte hareket edebildiğinin gösterileceği malatya modelini üç yıl önce olduğu gibi bugünde göstermek için,
- Meslektaşlarımızın hak ve hukuklarını korumak ve onların sesi olmak için,

Güven ve Mesleki Birleşim Grubu olarak 24.olağan seçimli genel kurulunda oda yönetim ve diğer kurullar için adaylığımızı açıklıyoruz."

SMMMO'nin genel kurulunun ilk gün toplantısının 28 Mayıs günü saat 10.00'da Malatya TSO salonunda, seçimlerin ise 29 Mayıs günü SMMMO hizmet binasında yapılacağı bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız