SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sobalı Salonda Temsil

Sobalı Salonda Temsil
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün başlattığı projeyle, Arguvan'daki öğrencilere yönelik 3 ayrı tiyatro oyunu sahnelendi. 
     
Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nün, ''Malatya Emniyeti Köylerini Kucaklıyor, Elele Neşeli ve Sağlıklı Günlere'' projesi kapsamında, Arguvanlı bin 80 öğrenci iki gün süren etkinliklerde, ''Zır zır deli dır deli'' adlı oyunu izledi. 
     
Etkinlikte konuşan Arguvan Emniyet Amiri Doğan Çelik, Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün'ün Mardin'de başlattığı projeyi Malatya'da sürdürmesinin ve çocukların tiyatroyla buluşmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. 
     
Etkinliği Arguvan Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Arguvan Cumhuriyet savcısı Emrah Peltek, ilçe milli eğitim müdürü Metin Aladağ ve daire müdürleri de izledi. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız