SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sokağa Çıkma Yasağını İhlal Eden 83 Kişiye Ceza

0
Güncellendi - 2020-12-08 00:44:04
Sokağa Çıkma Yasağını İhlal Eden 83 Kişiye Ceza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uymayan 84 kişiye ceza verildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, kent genelinde Kovid-19 tedbirlerine yönelik son 24 saatte gerçekleştirilen denetimler kapsamında, maske takma kuralını ihlal eden 1 kişiye 900 lira, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 83 kişiye ise toplam 74 bin 700 lira ceza kesildi.

Ekipler, ayrıca 203 iş yeri ile 42 toplu taşıma aracını denetledi.

TEMİZLİK VE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI..

Bu arada Malatya Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında toplu taşıma, park ve cami gibi ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmasını sürdürdü.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Şaban Aşıcı, yazılı açıklamasında, belediye başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Pandemiyle mücadele kapsamında yoğun çalışma yürüttüklerini belirten Aşıcı, "Toplum sağlığını gözeterek virüsün yayılımını engellemek veya en aza indirmek için çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı, kamu kurum ve kuruluşlarını, park ve sosyal alanları, ibadethaneleri, toplu taşıma ve ticari araçları, otobüs durakları, muhtar evleri ile Büyükşehir bünyesine bağlı konaklarını periyodik olarak ilaçlamaktayız." ifadelerini kullandı.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali karakuş (3 yıl önce)
    26 yılık bir market çalışanının habere bakınca çok şaşırdım bir kişiye maske ihlalinde caza kesilmiş kurallara %80 uymuyoruz emniyet ve valilik sosyal medya da iki resim paylaşıyor t denetimler artırıldı diye medyaya servis ediyor bu işin tek çözüm yolu para cezası çok çok artırlsın çünkü milletin tek çekindiği yol adam markete 300 bin TL link arabayla geliyor 1500tl alışveriş yapıyor 25krş poşet parası vermemek için 40 takla atıyor işte bu işin tek çözüm yolu para cezası deneyin çok kısa sürede farkını göreceksiniz hert sağlıklı günler dilerim
    0
    0
    Yanıtla