SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sokaklarda 'İt- Uğursuz' Terörü, 'Kırık Cam Teorisi' ve Bir de Tukaş..

Sokaklarda 'İt- Uğursuz' Terörü, 'Kırık Cam Teorisi' ve Bir de Tukaş..
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye'nin en önemli gazetecilerinden Yılmaz Özdil, kendi youtube kanalında Cumartesi ve Pazar günleri hariç, haftanın diğer günleri yayınladığı video programında,  en son 26 suçtan kaydı bulunan bir 'çakal' tarafından şehit edilen polis memuresi Şeyda Yılmaz olayı üzerinden, Türkiye'nin 'şehir eşkiyaları' karşısında yaşadığı çaresizlik ve bunun nedenleriyle ilgili önemli saptamalar içeren bir değerlendirme yaptı.

Çok sayıda suçtan sabıkalı olan 'şehir eşkiyası- çarçakal' tayfasının, gerçekleştirdikleri vahim suçlara rağmen tutuklanmayıp sokağa salıverilmeleri ve 'icraatlarına devam etmeleri'yle ilgili halk şikayetinin en yoğun olduğu illerden Malatya dahil son yıllarda tüm Türkiye'nin muzdarip olduğu, 'devlet yokluğu'nun nedenlerini 'Kırık Cam Teorisi' örneğiyle açıklayan Özdil, programının son bölümünde Türkiye'nin bir başka 'yaşam cellatlığı' doğa katliamını can yoldaşını kaybeden 'Tukaş' adlı köpeğin hikayesini de kattığı yorumuyla çok çarpıcı bir şekilde anlattı.

Yılmaz Özdil'in,"Sayın hükümetimizin it uğursuzların lehine yaptığı kanun değişiklikleri nedeniyle bunları habire sokağa saldıkları için Türkiye'de artık insanın eceliyle ölmesi çok zor, tesadüflere bağlı. Türkiye artık kanunlara uymayanlar için değil, namuslu, ahlaklı, çevresine saygılı insanlar için tehlikeli bir ülke oldu. İt kopuk içeri girmediği için dışarısı düzgün insanların hapishanesi haline geldi. Sokaklar artık polisler için bile can güvenliğinin olmadığı ülke haline geldi." diye konuştuğu programının tamamını izlemek için aşağıdaki videoyu   tıklayınız:

Yılmaz ÖZDİL Youtube Kanalı- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • A Ali (2 hafta önce)
    Eğtim eğtim dediğimizde mutlaka uni okumak değil anne baba çevre okul dini kültürü insanlığı sosyal medyada öğrenirsen olacağı bu Türkiyede kırsal daki çifçilerde baṣka görevini yapan kim var miletin vekili kacakcılık yapar kumar oynar suçluyu polis yakalar yargı 20 yıl hapis der 2 günde serbest her türlü gıdada sahtekarlık had sefada bu kadar kokuṣmuṣ mir milete devlet ne yapsın biz kendimizde çocuklerımızda baṣlamalıyız eğtim vermeye örneği sokak köpekeri o hayvanlar nerde geldi biz sokağa terk ettik ṣimdi de yine biz yakınıyoruz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Can (2 hafta önce)
    helal olsun çok doğru inşallah devlet bunlarla ilgili önlem alir
    %0
    %100
    Yanıtla
  • DOGRU SÖZ (2 hafta önce)
    adalet kime işliyor bu ulkede akil alir gibi degil... bu gidişle siyasi fikri farketmeksizin tum bilgili birikimli gencler ülkeyi terk edecek. 1-2 yilda 1 milyon insanimiz terk etmis ulkeyi
    %67
    %33
    Yanıtla