SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sokakta Gördü, Barınağa Gönderdi

Sokakta Gördü, Barınağa Gönderdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın bir programı esnasında tesadüfen gördüğü yaralı köpek tedavi edilerek hayvan bakımevine gönderildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, makam aracıyla Fuzuli Caddesi'nde ilerlerken yolda oldukça bitkin düşmüş ve yarası olan golden cinsi bir köpek gördü. Aracından inerek yanına gittiği köpeğin yaralı olduğunu gören Çakır, talihsiz hayvana su ve yiyecek verdi. Köpeği bir süre seven Çakır, daha sonra Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Veteriner Şube Müdürlüğüne haber verdi.

Çevredeki vatandaşlar yaralı köpeğin başında gördükleri hayvansever başkanı davranışından dolayı tebrik etti.

Golden cinsi sahipsiz sokak köpeği Belediye Başkanı Çakır’ın talimatı ile Veteriner Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce teslim alınarak Büyükşehir Belediyesi Geçici Bakımevine götürüldü. Burada köpeğin yarasının tedavi edildiği ve yarasının iyileşmesinin ardından ise kısırlaştırma, aşılama ve işaretleme işlemleri yapılacağı belirtildi.

Bu arada Çakır’ın koruma altına alınan köpeği sahiplenen birinin çıkmaması halinde, kendisinin sahiplenebileceğini görevlilere ilettiği öğrenildi.

iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • israfil çatalkaya (8 yıl önce)
    Ahi olmak zarif olmaktır ,Birde Başkan olursan kenarına nakış örürsün ,sağol BAŞKANIM .
    0
    0
    Yanıtla
  • yunus (8 yıl önce)
    Hayvan sevgisi olmayanın insan sevgisi olmaz. Allah başkandan razı olsun iyi yapmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • turhan (8 yıl önce)
    Adam gibi adam senin allahına kurban başkanım
    0
    0
    Yanıtla