SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sokakta Hafriyat Kamyonu Terörü Esti.. 7 Araç Hasar Gördü

0
Güncellendi - 2020-08-18 01:48:34
Sokakta Hafriyat Kamyonu Terörü Esti.. 7 Araç Hasar Gördü
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası yapılmak üzere yıkılan eski SSK Hastanesi enkazından hafriyat çeken kamyonlardan biri, Turgut Özal Mahallesi Saltanat Sokak’ta adeta trafik terörü estirdi. Hızlı bir şekilde seyrettiği öne süren kamyon, kavşakta bir otomobille çarpıştıktan sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, park halindeki araçlar ile elektrik direği ve ağaçlara çarparak hasar verdi.

Eski SSK Hastanesi’ne bağlanan Saltanat Sokak’taki kamyon terörü Cuma sabah 08.00 sıralarında yaşandı. Hız yaptığı öne sürülen Ü.S yönetimindeki 06 FM 6202 sayılı kamyon boş olarak hafriyat almaya giderken, kavşağa da hızlı girince A.O. yönetimindeki 52 ABB 304 plakalı otomobille çarpıştı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon daha sonra park halinde olan 06 ZEY 92, 44 PF 812, 34 KS 0544, 44 LS 862 plakalı araçlara çarparak hasar verdi. Ayrıca kamyonla çarpışan 52 ABB 304 plakalı araç da savrularak yine park halindeki 44 LP 444 plakalı araçta hasara yolaçtı.

Kaldırımdaki ağaç ve elektrik direklerini de deviren kamyon, bir duvara çarparak durabildi. Kamyonla birlikte 7 aracın hasar gördüğü kaza büyük panik yarattı. Kazada can kaybı ve yaralanan olmadı.

Çevre sakinleri, hafriyat kamyonlarının sokak içerisinden yıkım artığı taşımaları nedeniyle tedirgin olduklarını, sonunda böyle bir kazanın meydana geldiğini belirterek tepki ve şikayetlerini dile getirdiler.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • cirmiktili (4 yıl önce)
    Yoh argadaşlar böyüklerin ailelerinin başına bişe gelmezse hiç bir sorun çözülmez daha ögrenemediniz mi....
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (4 yıl önce)
    Belediyenin kamyon şoförleri kendilerini ralici zannediyor bir çoğu öyle özellikle bayan şoförlerin üzerine sürüyorlar belediye bunları takip edip ellerinden kamyonu almalıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Belediye ne alaka!
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (4 yıl önce)
    Bu kamy9nlari sürenler malatyada dehşet saçıyor bunlar uyarılmalı artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Duyarlı Vatandaş (4 yıl önce)
    Başkan Çınar'ın kurban kestiği saatlerde hafriyatı çekmeye gelen kamyon terör estiriyor, ne ilginç...Başkanım, kurban kesin dualar edin amenna tamam ama bu hafriyat kamyonlarına da bir çare bulun. Sadece tribünlere oynamayın, arzederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıç (4 yıl önce)
    Yeşilyurt belediye başkanı hesabını versin ihale yapmadan ihaleyi şirkete verirsen sonuç bu
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (4 yıl önce)
    Kamyonlar çevre yolunda 100- 110 km hızla terör estiriyor. Allah rızası için yetkililer duruma el atsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Polat (4 yıl önce)
    Kamyon şoförünün ve yardımına gelen arkadaşlarının hali tavırları olaydan ders çıkarmış gibi değildi
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdurrahman (4 yıl önce)
    Hele orduzudaki tokinin şantiyelerine giden gelen hafriyat kamyonları :dahada hırçın sonunda birşey olacak ama yetkililer ufak şeyleri ceza yazma hevesindeler bi kontrol etsinler mobeseden yakınından
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (4 yıl önce)
    Şehir içinde, şehir dışında, çevre yolunda yarış pistindeymiş gibi davranıyorlar, ani şerit deģiştirerek adeta tehlike saçıyorlar, bir çoğunun arka plakası yok ya da okunmayacak durumda.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanın yerlisi (4 yıl önce)
    hazır konusu açılmışken özellikle belediyenin kamyonları ürkütücü şekilde trafikte seyrediyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Araştırma hastanesine giderken siz bu kamyonları görün... 100-110... normal araçlar yanlarında halt etmiş... Tedbir denetim yeterli olmayınca maalasef böyle üzücü hadiseler oluyor... Geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Hafriyat kamyonu terörüne birileri ne zaman dur diyecek merak ediyorum.Boşken en az 80 km. hızla sokak aralarında gidiyorlar.Araclarin sigorta şirketleri avukatları o sürücünün burnundan getirsin de belki aklını başına alır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abidin44 (4 yıl önce)
    Büyük kaza şükür kimseye bişi olmamış kamyonlar boşiken taksilerle yarışıyor
    0
    0
    Yanıtla