SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Son Dakikalarda Kaybettiğimiz 2 Puan Var"

0
Güncellendi - 2019-02-10 18:10:18
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta maçında Atiker Konyaspor’la, 1-1 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Erol Bulut, “1 puan aldığımızdan dolayı mutluyuz” dedi.

Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, “Zor bir deplasmanda yenemiyorsan yenilmeyeceksin paranoyası... Tabi son dakikalara baktığımızda kaybettiğimiz 2 puan var, 3 puanı alabilirdik. Futbolda böyle durumlar olabiliyor güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. Bizim istediğimiz doğrultuda maç seyretti.

İkinci yarı iyi çıkışlarla attığımız gol var, atabileceğimiz goller vardı. Konyaspor’dan bir baskı yiyebileceğimizi zaten biliyorduk, kaliteli bir takım. Nitekim yerimizi koruyoruz. 1 puan aldığımızdan dolayı mutluyuz. Ama işin üzücü tarafı son dakikada iki puan kaybetmemiz. Hakem kararlarıyla ilgili bir şey söylemeye gerek yok, sonuçta VAR sistemi var. VAR sistemi boşa kurulmadı. Onu izleyerek kararları veriyorlar. Hakem neye karar veriyorsa biz ona bir şey diyemeyiz” şeklinde konuştu.

Konya, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Emre (5 yıl önce)
    "1 puan aldığımız için mutluyuz" ne demek hocam. Sizi bilmem ama biz taraftarlar olarak hiç de mutlu değiliz. Bir topumuz direkten dönmüş, boş kaleye gol kaçırmışız, gereksiz bir penaltıdan gol yemişiz ve siz 1 puana razısınız öylemi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Hocam Bifuma da fazla ısrar etmesen, Kamarayı,Barışı aldın ,adamlar on hafta sonra gidecek niye oynatmıyorsun,niye para veriyoruz,oynamayan adama,faydalanmak lazım..tabi bir sakatlığı ...............yoksa
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Bifouma gelmesı çok ıyı oldu, Takima monte olursa Yakında bunuda Erol Hocam yapar Kafanızı Bozmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik (5 yıl önce)
    Erol hocam bifouma malatyaya gelmeden önce bir Ankaragücü taraftarı facebookda Bu futbolcunun çok hızlı ve teknik olduğunu,ancak çok bencil oynadığını yazdığında inanmamıştık.Bu kadar bencil oynuyan,aklında pas nedir,paylaşım nedir bilmeyen bu futbolcuya bunu bir hatırlatın.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (5 yıl önce)
    elazığ maçlarını malatyada oynanması için girişimde bulunacakmış .. malatya il yöneminin vereceğini sanmiyorum. yenisini yapmadan eskisini yıkmaslardı. bu yaptıkları hataya düşmeselerdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (5 yıl önce)
    Ömer o pozisyonda golü atamaz ise hangi pozisyonda atacak? Bir insan bu kadar mı beceriksiz olur?
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırrr (5 yıl önce)
    Bu maçı stad da izledim.Malartasporu çok beğendim.Çok hırslı oynuyorlar.Jilerme ye geçmiş olsun,o haliyle bile resmen savaşır gibi oynadı.Hepsinide kutluyorum.Konyada izlediğim bu maçla çok gururlandım.Maçtan sonra iki tarafında futbolcularının kucaklaşmaları güzeldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fanatik (5 yıl önce)
    Basimizda erol hoca ,takimizida birlik ruhu(bencil biforma haric) oldugu muddetce bu takimi kimse yikamaz.Allahina gurban İMPARATORRRR EROL HOCAM
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Erol hocam Siz bu takimi süper oynatiyorsunuz. Ama Bifoumayi oynatmayin. Bencilligi takima zarar veriyor. Kamara ayni pozisiyonda ömere pasi cikardi ama ömer atamadi. Bifouma Egoist ve zarar veriyor. Sanki kendini birilerine kanitlamak istiyor. Ama yine de tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    Erol hoca ile Aykutun demeçlerini karşılaştırın biri ne kadar iyimser diğeri ise saldırgan oldu olası böyle acaba hangi yatma Hıncal a özenme işine bak
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırrr (5 yıl önce)Tarkan isimli kullanıcı yorumuna
    İkiside güzel konuşmuş.Senin anlayıpda bizim anlayamadığımız kısmı neresi acaba,bizi bir aydınlatsan.
    0
    0
    Yanıtla