SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Son Dakikanın Kahramanı Eren: "Çok Mutluyum"

0
Güncellendi - 2017-02-20 22:34:49
Son Dakikanın Kahramanı Eren:
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Eren Tozlu, her maçın final olduğunu kaydederek, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında son dakikada attıkları golle önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının 72. dakikasında Ayite'nin yerine oyuna giren Eren  Tozlu, 90+1'de takımına galibiyeti getiren golü kaydetti.

Tozlu, maç sonu verdiği röportajda, “Oyuna sonradan girdim. Girdiğimde 5-10 dakika sonra golü yedik. Son dakikada golü atmak bana nasip oldu, onun için çok mutluyum” dedi.

Her maçın final olduğunu kaydeden golcü futbolcu, “Son dakikada bir gol yedik, sanırım Yiğit ağabeyin ayağına çarptı. Şanssız bir gol yedik, hemen santrasında golü attık. Son dakika golleri bizim için çok iyi oldu. Çünkü bundan sonra her maç final” ifadelerini kullandı.

Tozlu, maça tutuk başladıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Pozisyonlar vardı ama ilk yarı değerlendiremedik. İkinci yarıda son dakika golüyle de olsa galip gelmeyi bildik. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Mersinliler sezon öncesi çok saç baş yolarsınız diyordu. Ama Eren bugüne kadar bu lafları onlara yedirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (7 yıl önce)
    altınordu maçında, ayite ile eren çift santrfor olarak oynatılsa bence iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (7 yıl önce)
    Önce Ereni kutluyorum. Ancak galibiyet yanıltmasın kimseyi. Oyun iç açıcı değildi. Biraz dişli bir takım yapılan hatalardan 2-3 gol atardı. Bir türlü o yırtıcı, saldırgan ruhu tekrar yakalayamadı Malatyaspor'lu oyuncularımız. Aşağı da kilerin puan kaybı ile lideriz. Yoksa şu an 4. veya 5. sıradaydık. Kimse hayale ve rehavete kapılmasın. Sivas, Göztep'e, Eskişehir ensemiz de. En küçük tökezlemede bir kaç basamak ineriz. Haftaya tüm hemşehrilerimizi İstanbul'a bekliyoruz. Biz İstanbul'dan en az bin-binbeş yüz kişi gideceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ankaradaki dirijanlı (7 yıl önce)
    TEBRİK EDİYORUM HEPSİNİ.BİRER BİRER.FAKAT ECEL TERİ DÖKTÜRÜYORLAR. PANİK YAPIYORLAR.RAKİBE.OLMADIK YERDE FIRSAT VERİYORLAR.YİNEDE HER ŞEYE RAĞMEN BÜYÜK BİR GURUR .HELAL SİZE
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet kreativ (7 yıl önce)
    Slm Hemserilerim cok güzel üc puan teknik heyet ve futbolculara arkadaslarin emeklerine tesekürediyorum,hocamizin biraz daha atak futbol oynamasini tavsiye ediyorum son dakikadaki yedigimiz gol defansa cekildigimiz icin gol yedik bu tür maclarda daha atak oynamamiz gerektigini düsünüyorum ,Allah yolumuzu acik etsin daha basarili günlere .Almanyadan Mehmet zorarpaci.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (7 yıl önce)
    Hepiniz muhteşemdiniz, Başta ,sayın İrfan hocamız olmak üzere ,teknik ekibe,sporcu kardeşlerimize vede sayın başkan, Adil GEVREK olmak üzere ,yöneticilere ve tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürler,Yolumuz açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (7 yıl önce)
    Eren tozlu kralsın bolu macinda cikisa gectin dun aksamda sahneye ciktin allahina kurban o ne kafaydi oyle emegine saglik tskrler iyiki varsin diğer maclarda başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat ÇELİKYAY (7 yıl önce)
    Takımı candan kutluyorum yolunuz açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • BEKİR SITKI (7 yıl önce)
    HELAL OLSUN TÜM E.Y.MALATYASPORLU FUTBOLGULARIN VE TEKNİK EKİBİN ALINLARINDAN ÖPÜYORUM.ELLERİNE AYAKLARINA YUREKLERİNE SAĞLIK OLSUN.TÜM MALATYALILARA SELAM SEVGİLER...
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Gözlerinden öperim senin 41 kere maşallah
    0
    0
    Yanıtla