SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Son Zil Çaldı.. Karneler Dağıtıldı

0
Güncellendi - 2018-06-10 02:26:56
Son Zil Çaldı.. Karneler Dağıtıldı
A- A+ PAYLAŞ

2017-2018 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Sümer İlkokulu'nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Karne dağıtım törenine Vali Ali Kaban, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muhterem Kurt, Bilgi İşlem ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Bayram Çetin, Daire Başkanı Yunus Yağmur, Yeşilyurt Kaymakamı Ali Sakar, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Öğretmen ve öğrenciler katıldı. Vali Ali Kaban, tören öncesi okuma yazma seferberliğine katılarak sertifikalarını alan 3 kursiyere çeyrek altın hediye etti.

Karne dağıtımının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Kaban, tatilin tüm öğretmen ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi. Kent genelinde bulunan 814 okulda bulunan 186 bin 717 öğrencinin karne aldığını belirten Vali Kaban, ayrıca 13 bin 106 öğretmenin de 29 Haziran'da tatile gireceğini söyledi.

Vali Kaban, Sümer İlkokulu'nun hizmet binasının yetersiz kalması ve ihtiyaca cevap verememesi nedeniyle yıkılarak yerine yeni bina yapılacağını ifade etti. Öğrenci ve velilerin karne heyecanlarına ortak oldukları için mutluluk duyduklarını söyleyen Vali Kaban, "Çok güzel bir zaman yaşadık. Tekrar hayırlı olmasını dilerken yaz tatilinde çocuklarımızın kazasız belasız güzel bir zaman geçirmelerini temenni ediyorum. Tüm Malatyalı vatandaşlarımızın da Ramazan Bayramı'nı şimdiden tebrik ediyorum" diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • İnönü ziraat öğrencisi (5 yıl önce)
    Arkadaşlar biz lisede okurken sınıfta 1 kişi bile olsak hoca ders işliyordu Bizim okulda disiplin üst seviyedeydi okula gelen öğrenci sayısı bayağı fazlaydı.Bence ilkokul,ortaokul ve liselerimizde sıkı bir eğitim var o eğitim üniversitelerde yoktur üniversitelerde öğrenci öğretmen derse gelmez hoca kimseyi umursamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • arğalı (5 yıl önce)
    son zilmi son zil 3 hafta önce çaldı.Üç haftadır doğru dürüst ders yok.Çocuklar okula gitmiyor.Öğretmenlerin umurunda değil.Çok nadir öğretmen veliyi arayıp çocuk niçin gelmiyor diye soruyor.Anlayacağınız eğitim bitik.Eğitimci dertsiz.36 kişilik sınıftan 7 kişi gidiyor diye öğretmen hanım ders işlemiyor. Durum vaziyet böyle.Poz vermeyi hepsi iyi beceriyor ama eğitim sıfır
    0
    0
    Yanıtla
  • eğitim son 3 haftadan ibaret değil uzunca bir süreç sen buradan atıp tutuyorsun da sınavlar bittiğinde gel ders anlat bakalım kim dinler seni bir öğretmen için en eğlenceli vakit ders anlattığı andır bunu bilemezsin tahmin bile edemezsin lütfen biraz saygılı olun biraz anlayışlı olun
    0
    0
    Yanıtla
  • arğalı (5 yıl önce)mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Ben her zaman derim çok zor iştir öğretmenlik.yüzlerce öğretmen tanıdım.Okul çocuklarına aşı yaparken sigara içmeya giden öğretmende gördüm çocukları tek tek kucağına alıp aşısını şefkatle okşayarak yaptıran öğretmende.Ama ilk defa bu sene son üç hafta okulları öğrencisiz ve öğretmenleride ilgisiz gördüm.Hepsi gitmiş Eğitim Bir Sen e üye olmuş arkası sağlam kimse bir şey diyemiyor.Malesef durum bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (5 yıl önce)
    Herkes orada sınıfın oğretmenı yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (5 yıl önce)
    Sayın valim her şey güzelde.Bütün okul siz gelince hapis oldu.Sizi görmek isteyen öğrencilerimiz kovalandi.Siz her yerde böyle halktan köpüklü karneleri dağıtıyorsun.Çocuklar ve veliler siz gidene kadar sınıflarda bekletildi.Sizi görmek istiyor öğrenci sanki sıkıyönetim var.Belki sizin bunlardan haberiniz yok ama halktan kopuk iş yapılmaz.Okula valı geliyor hiç kimse görmeden gidiyor.
    0
    0
    Yanıtla