SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sonuna Kadar Savaşacağız, Bırakmayacağız"

A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Alaattin Gülerce, Hatayspor maçının ardından yaptığı açıklamada, iyi bir şekilde hazırlanıp Hatay’a geldiklerini ancak ilk 45 dakika istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Süper Lig'in 27. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Hatayspor’a 5-2 mağlup olan Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Alaattin Gülerce, mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gülerce bireysel hatalarla ilk yarı 3-0 mağlup duruma düştüklerini belirterek, "Camia olarak zor ve sıkıntılı bir süreçten geçmekteyiz. Bu zor dönemde iyi bir şekilde hazırlanıp Hatay’a gelmiştik. İlk 45 dakika istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık bireysel hatalarla 3-0 mağlup duruma düştük. İkinci yarıda sistemli oyuncu değişiklikleriyle oyuna biraz ortak olduk. Skoru 3-2’ye getirdiğimiz zaman beraberliği yakalayacak pozisyonlarda ürettik ama istediğimiz sonucu alamadık üzgünüz matematiksel olarak devam eden her şeyde sonuna kadar savaşacağız bırakmayacağız. Bu haftayı bırakıp bu maçı bırakıp önümüzdeki Adana Demirspor maçına yoğunlaşıp dediğim gibi matematiksel olarak devam ettiği sürece savaşmamıza devam edeceğiz. Önümüzdeki hafta eksik olan arkadaşlarımızda içimize katıldığı zaman daha iyi bir Malatyaspor seyrettireceğiz, üzgünüz” dedi.

Hatay, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ahmet Deniz (2 yıl önce)
    Geçti Bor'un pazarı. Sür takımı 1 lige.. Orda, enine boyuna dinlenirsiniz. Hem oynar, hem seyredersiniz Gevrek de, şemsiyesini alsın ki, ıslanmasın....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İhsan Naci Günata (2 yıl önce)
    Siz kimi kandırıyorsunuz her hafta önünüze bakar sonra birinci lige düşersiniz
    %34
    %66
    Yanıtla
  • ne desin adam, "bizden bu kadar mi" demesini bekliyorsunuz. Bu adama soyleyecegimiz hicbirsey yok bence. Malatyaspor yonetilemedigi icin bu durumda. tabiki en buyuk hata payi yonetimin basindaki kisiye ait. Ama Adil efendiye sovup saymakla da mesele cozulmuyor. Malatyaspor'un makus kaderidir bu, bir donem parlayip yukari ciksa da, kalici bir sistemle yonetilmedigi, isler kisilere bagli yurudugu icin, teker bir yerde patliyor ve asagilara yolculuk basliyor, nereye kadar giderse artik. Siz var misiniz, takim hangi ligde olursa olsun desteklemeye, tribunleri doldurmaya, ondan bahsedin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hoca (2 yıl önce)
    Önümüzdeki yıl takımda kalacakları bir arada oynatın, düşmeye düştük hiç olmazsa onlar tecrübe kazansın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alo (2 yıl önce)
    Kendini kandırma git işine. Seni dinleyecek ve çekecek durumda değiliz. O sözlerini git başkana anlat
    %64
    %36
    Yanıtla
  • hakkı (2 yıl önce)
    sonuç belli bari gençleri çıkarın mücadele etsin tecrübe kazansınlar. içi geçmiş mücadele etmeyen oyuncuları yedeğe çekin fark yemezler emin olun o gençler...
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    17 maç galibiyetin yok hocam lütfen cek caklarla bizi uyutmayin gerçeklerin er geç ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardır , ne açıklama yaparsan yap ilk gidecek kişi siz olacaksınız gerçekleri konuşalım hocam sadece gerçekleri diyorum
    %67
    %33
    Yanıtla