SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Sopalarla Birbirlerine Girdiler.. 12 Yaralı

0
Güncellendi - 2021-07-08 13:07:40
Sopalarla Birbirlerine Girdiler.. 12 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Aslanbey Mahallesi'ndeki olayda, iki taraf arasında meydana gelen kavgaya karışan 13 kişiden 12'sinin çeşitli yerlerinden yaralandığı, birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay, Çarşamba akşam 19.00 sıralarında meydana geldi. Aslanbey Mahallesi Halep Caddesi Tahtalı Minare civarında iki grup arasında belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. T.A., S.A., F.A. ve A.A. ile karşı taraf olan S.D., P.D., C.D., A.D., M.S.D., F.Ç., A.D., M.D ile Y.D.'nin karıştığı, sopaların kullanıldığı kavgada bu 13 şahıstan 12'si yaralandı.

Yaralılardan P.D.'nin kafatasında çatlak bulunduğu, durumunun ağır olduğu, tedavisinin Turgut Özal Tıp Merkezi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Servisi'nde sürdüğü bildirildi.

Polis, olayla ilgili araştırma ve soruşturmayı sürdürüyor.

BIÇAKLI KAVGA..

Bu arada, sabaha karşı 04.00 sıralarında Cezmi Kartay Caddesi'nde kavga eden iki şahıs, birbirlerini bıçakla yaraladılar. İki yaralı hastanede tedavi altına alınırken, polis soruşturma başlattı.

malatyahaber.com- Görüş Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Adem özel (2 yıl önce)
    BİR ŞEHİR YANAR İÇİMDE Bir yıldız kayar, afili gecelerde, Tut tutabilirsen beni o vakit, Bir kısrağın en şahlanmış hali içimde, Bir kaplanın kükreyişi zihnimde, Bir aşkın en hüzünlü şarkısına seni yazarım, Kimse bilmez, sensizliğimde yanarım Yinede yıldız yıldız üşürsün gökyüzünde. Bir şehir yanar içimde, Seni ,bensizliğime saklarım o vakit, Her bir göz yaşım sen olursun, Yetmez bir düş,bir hayal,olursun, Yetmez kor bir yangın olursun. Bir şehir yanar içimde, O zaman, sen içime dert olursun. Yetmez, hasret hasret aşk olursun. Bir şehir yanar içimde, Sis basar zihnimi yokluğunda, Puslarda kalırım. Kimse bilmez Bir şehir yanar içimde…. Adem ÖZEL (SORGUNLU)
    0
    0
    Yanıtla
  • has malatyalı (2 yıl önce)
    sayın editör bende o civarda oturuyorum olaya suriyelilerin dahil olduğu esnafa yapılan bir boyutu var bunu haberinizde keşke belirseydiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • İlhan (2 yıl önce)
    Saldırın seferoğulları savunun TELLİOĞULLARI Vay vay vay
    0
    0
    Yanıtla
  • öğrenci (2 yıl önce)
    İSLAM uğrunamı savaşıyorsunuz. yazık be
    0
    0
    Yanıtla