SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorun ve Sıkıntıları Aşarak Devam.."

0
Güncellendi - 2019-03-18 03:57:46
A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekilleri Öznur Çalık ve Hakan Kahtalı, partili adaylarla birlikte seçim çalışmalarına devam etti.

"DESTEK ÇOK ÖNEMLİ"

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin belediye başkanlarını seçeceğiz. Malatya'nın elini ilçelerimizle birlikte güçlendirmeliyiz. Büyükşehirde Selahattin Gürkan'a, ilçelerimizde de belediye başkan adaylarımıza güçlü destek vermenizi canı gönülden arzu ediyorum. Cumhurbaşkanımızın, Cumhur İttifakı'nın elini güçlendirmek için sizlerin vereceği destek çok önemli" dedi.

Milletvekili Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ile birlikte Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odasını ziyaret ederek, oda başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce, "Bizler, sizleri gerçekten çok seviyoruz. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Tüm şoför esnaflarımızın sorunlarının çözümü noktasında her zaman bizlerin yanında oldunuz. Ankara'daki sorunlarımızın çözümü noktasında Öznur Çalık her zaman bizim yanımızda olmuştur. Türkiye'de 300 bine yakın minibüsçümüzün sorununu yine bizim ablamız çözmüştür" dedi.

İnce, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine değinerek, "Bu şehri bizler, başkanımızla birlikte yöneteceğiz. Bizim yerimiz dar ama gönlümüz geniştir. Bizler her zaman dik durduk, hükümetimizin yanında olduk, seçilmiş insanların yanında olduk. Her zaman ablamızın, AK Parti'nin yanında olduk. Ablamız, Selahattin başkanımız neredeyse bizler orada olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, "Sizlerle el ele vererek, Malatya'mızı mazisine layık istikbale hazırlamamız lazım. Önümüzde vebali bir sorumluluk var. Bu memleketin sorumluluğu. Biz bu sorumluluğu alırken belediye başkanlığını sadece seçildiğimiz dönemle sınırlandırmıyoruz. Belediye başkanı ya da yönetici olsun şunun hesabını yapacak; 'Ben buraya fetih için mi, imha için mi geldim.' Bir kere bunun sorusunu kendisine soracak. Ben burada göreve geldiysem daha ileriye götürmem lazım. Ayrıca, sadece beş yıllık bir dilim içerisinde belediyecilik anlayışı olmaz. Geçmiş bin yılların, günümüzün ve gelecek yüzyılların belediye başkanı olurum felsefesiyle çalışacağız. Malatya'mızı mazisine layık istikbale hazırlamak için sizlerden oy istiyorum. Oy istiyorum derken herkes bir Selahattin Gürkan, Öznur Çalık, Vahit Atalan, Mesut İnce gibi kapı kapı dolaşacak, aktif tol üstlenecek" dedi.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise "31 Mart seçimleri çok önemli. Cumhurbaşkanımızın elini zayıflatmak, Recep Tayyip Erdoğan'sız bir Türkiye tasavvur edenler var. AK Parti'siz bir Türkiye tasavvur edenler var. Bunlara gereken cevabı siz 24 Haziran'da nasıl verdiyseniz, şimdi yeniden 31 Mart'ta bir kez daha vereceksiniz. 16 Nisan'da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçtik. Sizin verdiğiniz oylarla değiştirdik, arkasında cumhurbaşkanımız ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni seçtik. Şimdi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin belediye başkanlarını seçeceğiz. Malatya'nın elini ilçelerimizle birlikte güçlendirmeliyiz. Büyükşehirde Selahattin Gürkan'a, ilçelerimizde de belediye başkan adaylarımıza güçlü destek vermenizi canı gönülden arzu ediyorum. Cumhurbaşkanımızın, Cumhur İttifakı'nın elini güçlendirmek için sizlerin vereceği destek çok önemli" ifadelerini kullandı.

"SIKINTILARI AŞARAK DEVAM.."

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, "Ülkemiz bazı aşamaları geçerken önüne çıkan sorunları, sıkıntıları da beraberinde getiriyor ama bu sorun ve sıkıntıları da aşarak yoluna devam edecek. Hem hedeflerimize ulaşacağız hem de ülkemizin geleceği için ülke içi ve dışındaki tehditleri ortadan kaldırmak için terörle mücadelemiz devam edecek" dedi.

Milletvekili Kahtalı, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Asis Et Gıda’nın düzenlemiş olduğu kahvaltı programına katıldı.

Burada konuşan Kahtalı, "İttifak adaylarımıza desteklerinizi bekliyoruz. Bu seçim, çok önemli bir seçim. Bir tarafta Cumhur İttifakı diğer tarafta ise zillet ittifakı var. Herkes kendi tarafını ortaya koymuş, kiminle birlikte yol yürüdüğünü açık bir şekilde ifade ediyor. İnşallah Hakk'ın ve adaletin yanında olarak ülkemizin geleceği için gayret eder ve çalışmalarımızı sürdürürüz" ifadelerini kullandı.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı daha sonra 2. Uluslararası Battalgazi Multidisipliner Çalışmalar Kongresi’nin açılış programına katıldı.

Milletvekili Kahtalı, buradaki konuşmasında şunları söyledi: "Şuanda ülkemizin içerisinde bulunduğu duruma ve coğrafyaya baktığımızda gerçekten önemli bir konumda bulunuyoruz. Ülkemiz bazı aşamaları geçerken önüne çıkan sorunları, sıkıntıları da beraberinde getiriyor ama bu sorun ve sıkıntıları da aşarak yoluna devam edecek. Hem hedeflerimize ulaşacağız hem de ülkemizin geleceği için ülke içi ve dışındaki tehditleri ortadan kaldırmak için terörle mücadelemiz devam edecek."

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ardından Malatya Kırmızı Et Üreticileri Birliği'ni ziyaret etti. Kahtalı, Malatya Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Taneli ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Kahtalı, burada yaptığı konuşmada, "Malatya'mız gerçekten gelişen, büyüyen bir kent. Bununla beraber hem organizesi hem de diğer alanlarda gelişmesi gereken kent. İki organizemiz tamamen dolu durumda. Üçüncü organizemizde 22 bin dönülük bir alan, orada bazı istimlak ve kamulaştırmalar vardı, onlarda çözüldü. Orada da çok büyük bir sanayi daha kurulacak. Bunun yanında Malatya'da çok güzel ve önemli hizmetlere de vesile oluyorlar. Malatya'mızda Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin kurulmasına vesile olduk" ifadelerine yer verdi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız