SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sorun Yok, O Yer Meydana Katılacak'

'Sorun Yok, O Yer Meydana Katılacak'
A- A+ PAYLAŞ

Çarşı merkezi projesi kapsamında 3'er blok halinde iki sıra olarak planlanan 'Kuyumcular Adası' diye adlandırılan yerde, Soykan Meydanı'na komşu olan ve Söğütlü Cami yapılması için arkalı önlü iki blokun iptalıyla ortaya çıkan, daha sonra caminin buraya yapılmasından vazgeçilmesinin ardından meydana katılacağı belirtilen alandaki 'inşaatın devam ettiği' görüntüsünün birçok vatandaşta 'meydana katmaktan vazgeçildi' endişesinin yersiz olduğu belirtildi.

Devam etmekte olan çarşı inşaatında, Söğütlü Cami'nin yapılacağı yer olarak seçilen, daha sonra vazgeçilen yerin Soykan Meydanı'na katılarak buranın büyütüleceği, böylece eski belediye binasının bulunduğu yerin cami yapılmasıyla kaybedilen alanın telafi edileceği yetkililerce ifade edilmişti. Söğütlü Cami inşaatına başlandıktan sonra, 'Kuyumcular Adası' denilen bölgedeki yerin temel- bodrum inşaatının sürdürülmesi, zemin seviyesindeki demir filizleri, daha önce vazgeçilen 2 kuyumcu blokunun yeniden inşa edileceği endişesine yol açmıştı.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, belirtilen yerde, daha önce temeli atılan bodrumun tamamlanacağını, zemin katın ise Soykan Meydanı'na katılacağını belirttiler. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız