SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorunlara Çözüm Üreteceğiz"

0
Güncellendi - 2018-08-05 00:27:36
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, "Türkiye şuanda ekonomik bir saldırıya maruz kalıyor. Ama Türkiye, artık güçlü bir ülke. Güçlü bir ekonomimiz var. Ekonomik dengeler açısından baktığımız zaman çok daha iyi durumdayız" dedi.

Milletvekili Çakır, Malatya'daki temasları kapsamında Doğanşehir İlçesi ile ilçeye bağlı mahalleleri ziyaret etti.

Çakır, ziyaretleri kapsamında Altıntop, Savaklı, Sürgü, Kurucuova ve Erkenek'i ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Çakır, ziyarette yaptığı konuşmada, 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük destek veren vatandaşlara teşekkür etti.

Türkiye'nin 24 Haziran seçimleri sonrası gücüne güç kattığını dile getiren Çakır, "24 Haziran'da bize vermiş olduğunuz destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. AK Parti, milletin içerisinden çıkmış bir parti. Her kesimi kucaklayan AK Parti, ülkenin her noktasında var olan bir parti. Dolayısıyla her zaman sizlerle birlikte, sahada olacağız" dedi.

Milletvekili Çakır, AKP'nin bir hizmet partisi olduğunu belirterek, "Hepimiz istiyoruz ki ülkemiz çok daha iyi yerlere gelsin, şehrimiz hizmet alsın. Bunun için gayret edeceğiz. Bizler buraya makam için seçilmedik. Sorunlara çözüm üreteceğiz. Hem ülkemize hem de şehrimize hizmet edeceğiz" diye konuştu.

Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini kaydeden Çakır, "Türkiye şuanda ekonomik bir saldırıya maruz kalıyor. Ama Türkiye, artık güçlü bir ülke. Güçlü bir ekonomimiz var. Ekonomik dengeler açısından baktığımız zaman çok daha iyi durumdayız. Doların üzerinde spekülatif hareketler var. Bunların hepsinin üstesinden geleceğiz" ifadelerini kullandı.

Çakır, oynanan oyunların farkında olduklarını belirterek, "Oynanan oyunları; PKK'nın, YPG'nin nasıl desteklendiğini ve silah yardımlarıyla nasıl tehdit oluşturduğunu görmemiz gerekiyor. FETÖ'nün nasıl yapılandırılarak, Türkiye'nin başına musallat edildiğini de, ekonomik saldırıyı da göreceğiz. Bu ekonomik saldırıyı, Türkiye'nin ekonomisinden kaynaklanıyor diye görürsek her türlü oyuna geliriz" dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • ahmet (6 yıl önce)
    EN BÜYÜK SORUN SENSİN AHMET ÇAKIR. SEN VE ÖZNÜR ÇALIK...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya halkı memnun Ahmet Çakır dan malatyayı Malatya yaptı bunu kimse inkar edemez kişisel çıkarları artık bir tarafa bırakın vatandaş da halka memnun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (6 yıl önce)
    Bu adam ahmet çakır mı yoksa mvekili olunca başka birine mi döndü. Yahu sen istediğin kadar dış güç de, aslında ekonomiyi bu hale getiren senin gibi belediye başkanları. 2 katırilyın borcu var belediyenin. Senin bu krizde tek başına payın var ama hala yok böyle şöyle diyorsun. Mahşerde devlet adamları çok detaylı sorgularlar, öyle namaz oruç yetmez bu işlere. Senin yerinde olmak istemezdim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf Kenan AĞEL (6 yıl önce)Kadir isimli kullanıcı yorumuna
    Ahirete mi gidip geldin acaba? Hazır gitmişken birde benimkisine bi baksana ne durumdayım :) Bırakın bu işleri bırakın. Madem bu kadar inançlısınız. Gözle şahit olup, kalple ikrar etmeden varsayımlar üzerine, delilsiz konuştuğun herşeyin hesabını sen ve bu düşüncede olan herkes Allah'a verecek. DİL KALEMDİR... Ona göre :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Garip (6 yıl önce)
    Her zaman hakkın yolunda halkının yanımda herkes yapacaklarını anlatır çakır Başkan yaptıklarını anlatıyor yapacaklarının teminatı veriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kerimoğlu (6 yıl önce)
    Milletvekilleri, halkla iç içe olan ve halkın sorunlarını çözme noktasında inisiyatif alması gereken şahsiyetlerdir. Halk milletvekillerini, sorun çıkartmak için değil sorunları çözmek için seçer. Dolayısıyla da halkın milletvekillerinden adaletli davranmalarını ve topluma örnek olmayı beklemeleri, kendilerinin en doğal ve en tabii hakkıdır. Bu bağlamda seçim sonrası kenara çekilme tatil vs gibi şeyleri bir kenara bırakıp hemen hemen hergün Malatya'nın bir bölgesin gezip hemşehrileri ile sohbet edip, sorunları dinleyen ve çözüm odaklı çalışmaya gayret eden Sayın Çakır'a şahsım adına teşekkürlerimi sunar başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayna (6 yıl önce)
    Maşallah sayın vekilim size durmadan gece gündüz demeden çalışıyor Sun halkla her gün iç içe sin Malatya seninle gurur duyuyor belediye başkanlığı döneminde yapılan hizmetler saymakla bitmez malatyayı Malatya yapan 5 yıldızlı bir şehir haline getiren sayın Ahmet Çakır bunu kimse inkar edemez son 10 günde 4 kez karşılaştım sıcak samimi sohbet ettim kendisiyle yolun açık olsun yiğit adam ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan yolcu (6 yıl önce)
    Sayın milletvekilimiz olması gerekeni yapıyor vatandasla sohbet muhabbet ediyor ama malesef bizler bunada bi kulp takıyoruz sayın vekilimize bu sıcak havada vatandasla hasbihal ettigi için teşekkürler sayın vekilimiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman Aras (6 yıl önce)
    Halkın Adamı Hakkın Aşığı normal de klişe laf vardır ya seçim zamanı yanımıza gelirsiniz halimizi hatrımızı sorarsnız diye lakin lakin işte halkın içinde halkın hizmetkârı milletine efendi değil hizmetkar vekilimiz Allah yar ve yardımcınız olsun yolunuz açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefa Yiğit (6 yıl önce)
    Ahmet Beye Öncelikle Malatyaya yapmış olduğu sayısız hizmet için teşekkür etmek istiyorum. Kendisinin cesur ve dik duruşlu olduğuna Malatya şahittir. Cumhurbaşkanımızın gibi 7 değil 77 düvele karşı dik duracağından hiç şüphemiz yoktur. Rabbim iki cihanda işini gücünü rast getirsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÜNAL (6 yıl önce)
    Belediye başkanı olduğunuz dönemde halk ile iç içeydiniz milletvekili ikende biz inanıyoruz ki Malatyamıza hizmetlerin en iyisini yapmaya devam edeceksiniz yolunuz açık olsun ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Atom Karınca (6 yıl önce)
    Sayın başkanım 9 yıllık hizmetten sonra vekil olarak sahalarda halkla iç içe halkin derdine soruna çözüm için geziyor dinliyor yardımcı oluyor Allah yolunu açık etsin inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (6 yıl önce)
    Önemli olan halka iç içe olmak bizim istediğimiz bu sayın vekilim işler bir şekilde yürür devletin işi allahın izniyle yarıda kalmaz önemli olan halkla birlikte yürümektir. Meclis izinde vekil tatilde anlayışını çürüttüğünüz ve bizimle beraber olduğunuz için teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla