SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Sorunları Yerinde Görmek, Çözüm Sürecini Hızlandıracak”

“Sorunları Yerinde Görmek, Çözüm Sürecini Hızlandıracak”
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, beraberindeki heyetle birlikte ziyaret ettiği Doğanyol ilçesini dolaşarak esnaf ve vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

AKP ile MHP İlçe Başkanlıkları ziyareti ile temaslarına başlayan Milletvekili Ölmeztoprak, Doğanyol ilçe merkezinde bir araya geldiği esnaflarla da sohbet etti.

Ziyaret ettiği Doğanyol Muhtarlar Derneği'nde konuşan Milletvekili Ölmeztoprak, ” Muhtarlarımız, mahallelerinin ve köylerinin sorunlarını, ihtiyaçlarını bizlerle paylaştı. Özellikle yerelde karşılaşılan sıkıntıların çözümüne yönelik atılacak adımlar, muhtarlarımızın değerli katkılarıyla şekillenecek. Her bir muhtarımız, kendi mahallesinin ihtiyaçlarını dile getirirken aynı zamanda ilçemiz için ortak bir vizyon çizdi. Bu ziyaret, mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek, vatandaşlarımızın taleplerini dinlemek ve çözüm yolları üzerine detaylı istişarelerde bulunmak adına oldukça verimli geçti. Muhtarlarımızın, mahalle sakinlerinin beklentilerini ve yaşanan sorunları bizzat aktarması, hizmet yolculuğumuzda atacağımız adımları belirlememizde önemli bir rehber oldu. Sorunları yerinde görmek, çözüm sürecini hızlandıracak ve mahallelerimizin ihtiyaçlarına daha etkin şekilde karşılık verebilmemizi sağlayacaktır“ ifadelerini kullandı.

Milletin umudu olarak yine milletin sinesinden, 14 Ağustos 2001'de doğan AK Parti'nin, gücünü milletten aldığını belirten Milletvekili Ölmeztoprak, ”Doğanyol ilçe merkezi ve kırsal bölgelerdeki esnaf ve hane ziyaretlerimiz sırasında, özellikle mahalle meydanındaki kıraathanede geniş bir kalabalıkla bir araya geldik. Her bir esnafımızla sıcak bir sohbet gerçekleştirdik onlarla çay içip, işlerinin detayları hakkında bilgi aldık. Kıraathane, bir yandan sohbetlerin yapıldığı, diğer yandan da mahallelinin günlük hayatına dair renkli hikayelerin paylaşıldığı bir buluşma noktası haline geldi. Hemşerilerimizin bize gösterdiği ilgi, samimiyet ve istekleri, bu buluşmanın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Bu tür buluşmalar, sadece sorunları dinlemekle kalmayıp, aynı zamanda toplumumuzun enerjisini ve dayanışma ruhunu da yakından hissetmemize yardımcı oluyor. Her ziyaretimizde olduğu gibi, buradan da ortak hedeflerimize ulaşmak ve vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Abidin (1 gün önce)
    Cümle, kelime, harf harf... Hepsi yalan, hepsi laf! Onlar nini söylüyor, İnanıyoruz, safr saf!..
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Orhan (2 gün önce)
    20 yıldır iktidar aynı değil mi? 20 yılı geçmiş bir zamanda neden yapılmamış? Orayı temsil eden 20 yıllık vekil yokmuydu? Birilerini yüceltelim derken başkasına laf söylemeyin. İlçe depremle beraber yeniden yapıldı. Kimin sayesinde 20 yıllık vekil sayesinde. Bir sitede de kimsenin ilgilenmediği ailelere ulaşılmış ta. Ya Devletimiz büyük her vatandaşına ulaşır. Kimse siyaseten de olsa kahraman ilan edilirken kurumları güçsüz ve işini yapamaz gibi göstermesin
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Abdulkadir (2 gün önce)
    Sayın vekile sorum. Bu güne kadar ne yaptınız? Söylemle değil icraatlar ile milletin karşısına çıkın. Millet zor yıllar geçiriyor. Emekliler kira ödeyemez durumda. Yaşam şartlarını düzeltmek için mücadele verin.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Vekilin hiç bir icraatı olmadığı için, vatandaşın karşısına sadece söylemlerle çıkıyor.
    %75
    %25
    Yanıtla