SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sözümü Tuttum, Yapacağımı Söylediğimi Yaptım"

0
Güncellendi - 2022-01-13 22:49:23
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in devre arasında takıma 5 yeni oyuncu kattıklarını ifade eden Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, "Sözümü tuttum, yapacağımı söylediğim, yaptım" dedi.

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da Rumen teknik adam Marius Sumudica, yapılan transferler ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Transferler konusunda sözünü tuttuğunu belirten Sumudica, "Çok uzun günler ve geceler çalıştıktan sonra, oyuncularla konuşup onları projemiz hakkında ikna etmeye çalıştıktan sonra Malatya'yı daha iyi hale getirmek için buradalar" ifadelerini kullandı.

Kulüp ile anlaşan Mehdi Zeffane'nin sağlık kontrolünden geçtiğini ve yarın Malatya'da olacağını ifade eden Sumudica, "Azubuike, Donsah ve yarın Göztepe kadrosunun bir parçası. Kenan ve Dicko da yeni oyuncularımız" ifadelerini kullandı.

5 yeni oyuncuyla anlaştıklarını kaydeden Sumudica, bir stoper ve 10 numara ile de el sıkıştıklarını söyledi. Kulüp yetkilileriyle birlikte takımı daha da güçlendirmek için çalıştıklarını belirten Rumen teknik adam, "İşte biz buna söz verdik ve yerine getirdik. Bu takımın çehresini değiştirmek ve kulübü tehlikeli bölgeden çıkarmak istiyoruz. Takımın arkasına geçin ve yarın yeni bir sezona güzel bir sonuçla başlayalım" ifadelerine yer verdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • zom (2 yıl önce)
    sen geldiğinden takım neredeydi şimdi nerede sözünü tutacakmış. bir şarkı vardı, beni kimse tutamaz ben bu gece ölürüm, bu takımı kimse tutamaz düşmüştür
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    İikinci yarıda inşallah aynı kabusu görmeyiz.Gaziantepin 34 yaşındaki çöpüne kaldıysak,Adem,semih,mustafa eskihellaç hala kadrodaysa kimse daha fazlasını beklemesin.Gerçekler ile temennileri ayrı tutmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • İhk (2 yıl önce)
    Malatya'nın küme düşmesini istemiyorum ama bu teknik direktör le biraz Zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Katılıyorum haklısın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Muharrem (2 yıl önce)
    Halal olsun dayi oğli
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    iyi bir kaleci de şart! ertaç sakatlandı kaleyi kime bırakacağız??? bir oyuncudan feragat edin olmazsa ama kaleci şart!
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (2 yıl önce)
    Tebrikler hocam, Başarılar dilerim, Bu süre içinde takıma destek veren herkese sonsuz teşekkürler,
    0
    0
    Yanıtla
  • Shakiri (2 yıl önce)
    Yapılan transferlerin, Türk ligini tanımaları avantaj, Guilherme, Budescu ve Kana Bıyık ta geldimi, her şey Sumudica nın oynatacağı futbola bakıyo, hayırlı Cumalar.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Taraftarlarımızın bütün umudunu Göztepe maçına bağlanmaması gerekir.Kalan 18 maçtan en az 27 puan almamız gerektiğini her maçın ayrı bir hikayesi olacağını ve final niteliğinde olacağını unutmamalıyız. Asla vazgeçmemeliyiz. Biz bitti demeden havlu atmamalıyız. Inşaallah hakem hataları olmadan iyi ,başarılı bir 2.yarı geçiririz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (2 yıl önce)
    Visca yı alacak halimiz yok işte transferler gayet güzel emeği geçenleri kutluyorum Malatyaspor taraftarı da desteğini esirgemeyin takım ligde kalır
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Hocam goztepe macini almaniz gerekir bize uc puan lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Gerçekten helal olsun ya.ben sözünü tutamaz diyordum ama tuttu.hala inanamıyorum.göz yaşlarımı tutamadım.rüya gibi transferler yaptı.bu kadarını kimse beklemiyordu.
    0
    0
    Yanıtla
  • bunun gibiler varken düşmana gerek yokki... ne varsa içimizdekiler zaten. topla çoluk çocuk maçlara gelsene katkın olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Helal sana sen Malatyalı taraftardan daha malatyalisin
    0
    0
    Yanıtla