SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sporculara Online Antrenman

Sporculara Online Antrenman
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde görevli antrenörler, sporculara online* antrenman yaptırıyor.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen

"Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi" kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Proje kapsamında, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde görevli antrenörler, sporculara online antrenman yaptırıyor.

Konuyla ilgili Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle:

“Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen "Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi" kapsamında; öğrencilerimize,  antrenörlerimizin eşliğinde evlerinden online olarak antrenman yaptırmaya devam ediyoruz.”

*Çevrimiçi, bilgisayar sisteminde sunucuya bağlı ve çalışır durumda olma halidir. 

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bekir (4 yıl önce)
    Göstermelik işler. Müsabakalar yapılınca görülür başarı. Kimde internet var ki online antrenman izlesin. Eba da ders saatini biliyorlar mı da online antrenman yapıyoruz diyorlar. Her şey tribüne. Sporla alakası olmayanlar işte
    0
    0
    Yanıtla