SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Sportif Direktör İzzet Erdoğan'ı Gönderdi

0
Güncellendi - 2022-01-03 18:29:01
YMS, Sportif Direktör İzzet Erdoğan'ı Gönderdi
A- A+ PAYLAŞ

Süper lig ekiplerinden Öznur Kablo Yeni Malatyaspor 6 ay görev yapan sportif direktör İzzet Erdoğan ile yollarını ayırdı. 

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’da sportif direktör olarak 7 yıl görev yapan Ali Ravcı'nın yerine 1 Temmuz 2021 tarihinde  getirilen İzzet Erdoğan'ın bu görevi son buldu.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’dan sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, “Sportif Direktörümüz İzzet Erdoğan ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Katkılarından dolayı sayın Erdoğan’a teşekkür eder, futbol yaşantasında başarılar dileriz.” denildi.

İZZET ERDOĞAN KİMDİ?

Yeni Malatyaspor’da Ali Ravcı’dan boşalan Sportif Direktörlük görevine getirilen İzzet Erdoğan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın akrabasıydı.

Daha önce Eskişehirspor’da Sportif Direktörlük görevini yürüten İzzet Erdoğan’a ilişkin olarak, 28 Şubat 2018 tarihinde “İzzet Erdoğan kimdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeğeni İzzet Erdoğan…” başlıklı detaylı bir haber yayınlayan Eskişehir Anadolu Gazetesi (anadolugazetesi.com), İzzet Erdoğan hakkında şu bilgileri aktarmıştı:

“İzzet Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan ile olan akrabalık ilişkisini, “Kendisi amcam olur. Gururla taşıdığım bir soyadın lideridir. Aslında babam yeğendir. Yani şöyle anlatayım, kafanız karışmasın. Biz bir Karadeniz ailesiyiz. Karadenizli ailelerde çok evlilikler vardır bilirsiniz. Rahmetli büyük babamız 4 evlilik yapmıştır. Bu 4 evliliğin ilk ikisinden çocuğu olmamıştır. 3. evliliğinden benim dedem olmuş. Ondan da küçük amcam olmuş. Ondan bir soy yürümüş. Daha sonra o büyükannemi de kaybedince büyükbabam Tenzile annemizle evlenmiştir. Ondan da Tayyip Bey, Mustafa Bey ve Vesile halam dünyaya gelmiştir. Ben 3. evlilikten olan Hasan Erdoğan’ın torunuyum. Yani ailenin en büyük torunuyum. Bizde Tayyip Bey’e amca diyoruz. Böyle bir yeğenlik var” diyerek anlatmıştır. İzzet Erdoğan, babaları bir olduğu için üveylik konusunun söz konusu olmadığı da daha önceki bir demecinde dile getirmişti.”.

transfermarkt.com.trdeki bilgilere göre, 2003 yılından 2013 yılına kadar çeşitli takımlarda kaleci antrenörü olarak görev yapan İzzet Erdoğan, 2014 -2015 sezonunda 1. Lig’deki Antalyaspor’da Sportif Direktörlük görevini üstlendi ve Antalyaspor’un Süper Lig’e çıkmasını sağlayan kadroda yer aldı.

İzzet Erdoğan’ın, Yeni Malatyaspor’a gelmeden önce son olarak, 2016 – 2017 ve 2017 – 2018 sezonunda Eskişehirspor’da Sportif Direktör olarak görev yaptığı belirtildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • ufuk (2 yıl önce)
    Hiç bir sportif başarısı olmayan bu şahsiyet karadeniz 3. lig takımlarından hangi amaçla topladığını bilmediğimiz futbolcularla Malatya nın kalbine hançeri soktu. Aldığı futbolcuları tekrar kendi klubüne ve başka kluplere kiralamak gibi üstün meziyetlerini de unutmamak lazım.Ah adil gevrek ah sen yetmedin bir bu şahsı getirerek bitirdin takımı bitirdin. Bu yaptıkları insanın onuruna dokunuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Merak ediyordum neden karadenizdeki 3.lig takımlarının oyuncularını transfer ediyoruz diye ,sportif direktör çok haklı olmayan para ile afrikadan asgari ücretli futbolcular ve karadenizdeki tanıdığı oyuncular dışında bu takıma kimi transfer edebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Simunica da bir gitse takımı sonuncu yaptı kendisi hariç herkes suçlu en son adil gevreği çıldırttı
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil gevrek tüm Malatya'ya cildirtti.yonetime laf yok herkese laf şöyle öylemi.Taraftar falan değilsiniz yönetim masasisiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burada Ekim ayının sonunda gelen,malatyasporun aldığı 15 puanın 9 puanını bu uydurma kadroya rağmen alan sumuducayı beğenmeyip A.gevreğin statdaki showuna üzülen mevcut yönetimin şakşakcısısın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    A.gevrek çok büyük umutlarla getirmişti.Beklentilerine cevap bulamıyacağını anlayınca gönderdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    A.Gevreğin,sportif direktörden beklentileri büyüktü...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Gec verilmis karar geldi geleli takima destegi olmadi
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (2 yıl önce)
    Bir takım nasıl batar ,nasıl bu kadar borca girerin kısa bi özeti bu yaşadıklarımız. 6 içerisinde teknik direktör,alınan futbolcular,sportif direktör boşa çıkıyor.Olmayan paramızla gidip yenileri getiriyoruz. Ne kadar güzel bir planlama yapmışsak meğer. Umarım bu takımda işler yoluna girer .Günü kurtarmak yerine örnek bir kulüp oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Torpilde bir yere kadar (2 yıl önce)
    Birincisi Ali Ravcı neden gitti ve Tayyip Bey'in akrabası olan bu ne idüğü belirsiz adam neden göreve getirildi? İkincisi bu sportif direktör denen adam niçin gereksiz transferler yaparken önüne geçilmedi ve niçin bir takımda 4 tane kaleci varken beşincisi transfer edildi? Son olarak Adil Gevrek nasıl hala bu koltukta oturabiliyor ve Malatya halkı bu durumda son derece sessiz kalabiliyor ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen hemşerim, Gevrek takımı bu sakalı kendine mübareğe terk etti resmen, çarşamba pazarını doldurdu takıma.. bari aldıkları ile beraber gideydi iyiydi.
    0
    0
    Yanıtla