SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sportif Direktör: "Malatya'ya Futbolcu Getirmek Zor"

0
Güncellendi - 2021-08-27 14:51:03
Sportif Direktör:
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü İzzet Erdoğan, "Herhangi bir Anadolu takımında olduğu gibi Malatya'ya futbolcu getirmek çok zor." dedi.

Erdoğan, sarı-siyahlı takımın, Orduzu Pınarbaşı'ndaki tesislerde teknik direktör İrfan Buz yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Sezon öncesi güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Erdoğan, kulüp yönetimi ve teknik ekibin takımı gençleştirme kararı aldığını dile getirdi.

"Şu an gençleştirme dönemini yaşıyoruz." diyen Erdoğan, "Bunun artı ve eksileri var, bu konuda eleştiriler oluyor, biraz sabretsinler. Yabancı oyuncuyla ilgili 8+3 kararından dolayı takımların gençleşme ve yerli futbolcuya dönme zorunluluğu var. Bu nedenle bir operasyon yaptık. Hocamızın önümüze koyduğu bir liste var, hayata geçirmek istiyoruz ancak çok zor. Herhangi bir Anadolu takımında olduğu gibi Malatya'ya futbolcu getirmek çok zor. Bizi eleştirenlerin sürece biraz daha makul ve mantıklı bakmalarını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Ligin ilk haftasında Trabzonspor ile çok ilginç bir maç oynadıklarını ve yenilen 2 golden sonra toparlanmanın çok zor olduğunu aktaran Erdoğan, şunları kaydetti:

"Çok üst düzey ve bireysel kalitesi olan futbolcuları kadrosunda bulunduran bir takımdı. Bizim için kötü bir gündü, çok çabuk unuttuk. Oyuncular, Göztepe karşılaşmasında tepkiyi gösterdi, önemli bir galibiyet aldık. Deplasman galibiyeti olması daha bir güzel."

Ligin 3. haftasında Gaziantep ile karşılaşacaklarını hatırlatan Erdoğan, "Bu maça odaklandık. Gaziantep karşılaşmasında futbolcuların en iyi skoru alarak bizleri mutlu edeceğini düşünüyorum. Milli maç arasında eksiklerimizi bitirerek sezon içinde herkesin keyifle seyredeceği bir takım olacağımıza inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Futbolcuların parasını zamanında öder ve kulübü iyi yönetirseniz yerli, yabancı her futbolcu gelir. Haa kötü yönetip bir de paralar zamanında ödenmezse her futbolcu diğerine söyler aman orya gitmeyin diye. O yüzden kendi beceriksizliğinizi örtmeye çalışmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir yılmaz (3 yıl önce)
    Sivas dünya yıldızlar getirdi şimdi bu mu çıktı.Adam gibi demiyor biz getiremiyoruz beceremiyoruz Malatya oyuncu gelmek istemiyormuş bırakın bu işleri laf cambazlığı yapmayın insanların aklıyla oyun oynamayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Kazım (3 yıl önce)
    Ne düşüneceğimize biz karar versek sende işine ve yapacağın transferlere odaklansan daha makul olmazmı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (3 yıl önce)
    Rize ye trabzon a gidip malatyaya gelmiyor demek çok saçma beceriksizim demiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yördem (3 yıl önce)
    Beceriksizliğinizden olmasın sakın zamanında dünya yıldızları geldi malatyaya
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (3 yıl önce)
    İnanıyorum tahmin ediyorum ümit ediyorum puhaaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Yabancı futbolcu, alacağını gününde veren kulübe gelir. Efsane Malatyaspor çok yetenekli yabancı futbolcuları getirebilmiştir. Ama bugün Y. Malatyaspor yönetimi güven vermediği için her futbolcu haliyle gelmek istemiyor. Gelenler de garanti para ile geliyor. Ayrıca futbolcuların Malatya'da Hotel'de değil, kulübün tahsis ettiği konutlarda ikamet etmeleri sağlamadıkça, bu işler sağlıklı yürümez. Geçen sezon Gökhan Töre maçtan sonra İstanbul'a gidip salı günü antrenman saati öncesi uçakla geliyordu. Takımda sadece Semih Kaya, Malatya'ya taşındı. Semih, geldiği gün nasıl oynuyordu,? Parasını alamayınca nasıl oynuyordu? Yabancıyı bırakın, yerli futbolcu bile bu yüzden gelmek istemiyor... Birçok isim gelmedi işte.
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (3 yıl önce)
    Demekki sığınacak bir şey bulmuş.. yatıp maaş almak istiyor..kendinde gitsin.bu takıma kimler geldi.sergen Yalçın,(tanıyorum)Erol bulut,Hamza Hamzaoğlu., Büyük.metin.unal.karaman kim Türkiye'de şöhret olmuşsa yolu Malatya'da geçmiştir.sercinyo ,eder kaleci yaşar Aykut kocaman belki size yalan gelecek bir tarihte gulit bende Malatyaspor de oynamak istiyorum..kaleci Carlos vs.. Trabzon'un ne özeliği var Malatya'nın yarısı kadar bir yer sen ince Malatya sporun tarihini ok kimler gelmiş kimler gelmek istemiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Önce sağlam bir kadro oluşturup,küme korkusunu yasamayacak bir olgu olusturduktan sonra,gençlere yonebilirsiniz. Ortada tartışılır bir takım var,siz türbinlere oynuyorsunuz. Bu böyle OLMAZ hoca.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Zamanında dünyaca ünlü Berezilyalı Eder, Carlos ve Serginho, Ayman Abdülaziz, Duro, Boliç, Löbe, Mapeza, Milosevski, Celil, Serdar Samatyalı, Oktay Çevik, Feyzullah, Abubakar, Gilherme, Aleksic, Botalib, Aytaç Kara, Adem Büyük, Ryan Abid, Gilberto, Haddadi, Hadebe, Chabeke, Wallace, Semih, Fevzi Tuncay, Yousuf, Fofana, Bifoma, Hafez, Mallan, Tetteh, Evren Turhan, Mert Korkmaz, Serkan Bensol, Tolga Seyhan, Mkhalele, Ömer Erdoğan, Hakan Söyler, Bilal Kısa, Atilla Birlik, Töth, Ramazan Kahya, Senkerik, Azubike, Masek, Ünal Karaman, Aguah, Jahovic, Ertaç Özbir, Cissokho, Pereira, Ayite, Donald, Robin Yalçın, Gökhan Töre, Umut Bulut, Ömer Şişmanoğlu, Kjartansson, Cueva... Aklıma gelenleri karışık olanları yazdım yazmadıklarım varsa sizde yazabilirsiniz, şimdi soruyorum sayın sportif direktör bunlar nasıl Malatya'ya geldiyse sizde getirtebilirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Diyorlarki senin adını duyan zaten gelmek istemez gittiğin takım küme düşmüş doğruysa
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Köse (3 yıl önce)
    hadi oradan. şimdiye kadar gelenler neydi? sen buraya yiğen kontenjanından siyasi kimliğinle geldin. Birilerinin çenesini kapatmak için. Malatya da Malatyasporlu da seni sevmiyor. Şimdiye kadar gittiğin takımların hiçbirisi belini doğrultamamış.
    0
    0
    Yanıtla