SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Stad Dolmayınca Bir Yarınız Eksik Oluyor"

0
Güncellendi - 2019-01-09 01:09:21
A- A+ PAYLAŞ

"İlk 5 içerisinde olmak istiyoruz"

Evkur Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, "Bizim geçen seneden oturmuş bir takımımız vardı. Yeni gelen transferlerle de iyi bir başarı elde ettik. İkinci yarıda da bu başarıyı devam ettirmek istiyoruz. İkinci yarı kolay olmayacak. Bizde iyi transferler yaparak, ilk 5 içerisinde olmak istiyoruz" dedi.

Yıldırım, Sadık ve Boutaib'e başarılar dileyerek, "Hem Khalid Boutaib hem de Sadık Çiftpınar için hayırlı olsun. Burada başarılı oldukları gibi inşallah gittikleri takımlarda da başarılı olurlar. İkisini de çok seviyordum. Sadık ile daha çok zaman geçirdik. Daha iyi bir arkadaşlığımız vardı. Ayrılığı bizi üzdü ama büyük bir camiaya gitmesi de mutlu etti" dedi.

İlk yarının kendilerine adına başarılı geçtiğini, aynı performansı ikinci yarıda da sürdürmek istediklerini dile getiren Yıldırım, "Ligin ilk yarısında güzel bir başarı elde ettik. Beklenilmedik bir başarıydı. Bizim geçen seneden oturmuş bir takımımız vardı. Yeni gelen transferlerle de iyi bir başarı elde ettik. İkinci yarıda da bu başarıyı devam ettirmek istiyoruz. İkinci yarı kolay olmayacak. Bizde iyi transferler yaparak, ilk 5 içerisinde olmak istiyoruz. Takımdan iki iskelet oyuncumuz; Sadık ile Boutaib gitti. Gelen transferlerle, arkadaşlarımızla takımı omuzlayıp, sırtlayıp başarıya ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızın da bu noktada bizi desteklemeleri gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Yıldırım, performansına ilişkin, "İdmanları en iyi şekilde yapıyorum. Profesyonel anlamda da kendime bakıyorum. Yaptığımız ekstra bir şey yok. Çok çalışıyorum, takım için elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Umarım bu böyle devam eder" değerlendirmesinde bulundu.

Taraftarların takıma büyük destek verdiğini kaydeden Yıldırım, "Öncelikle Malatya'da olduğum için çok mutluyum. 2,5 sezondur güzel bir başarı elde ettik. Benim açımdan da, sportif başarı olarak da güzel başarılı sezonlar geçiriyoruz. Malatyaspor taraftarı bizi destekliyorlar. Güzel yorumlar alıyorum. Taraftarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum ama şunu söylemek istiyorum; stadı doldurmaları gerekiyor. Çok iyi gittiğimiz dönemde bile stat dolmayınca biz futbolcular olarak eksik kalıyoruz. Bir yarınız eksik oluyor. İnşallah bundan sona ikinci yarıda stadı doldururlar, bize daha çok heyecan verirler ve bizde bu heyecanı onlara güzel sonuçlarla, galibiyetlerle hediye ederiz" şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Özgur (5 yıl önce)
    ATOM KARINCA SEN OLMADIĞIN ZAMAN SAVUNMA NOKTASINDA SIKINTI YAŞIYORUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    Siz mücadeleye devam edin taraftarın size olan güveni de artarak devam ediyor.Stat ikinci yarı daha dolu olur.
    0
    0
    Yanıtla