SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Stad Muhteşem EYMS Hayal Kırıklığı!

0
Güncellendi - 2019-02-18 02:40:15
Stad Muhteşem EYMS Hayal Kırıklığı!
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’de 22.haftanın açılış maçında Evkur Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada, Evkur Yeni Malatyasporlu taraftarlar üç boyutlu koreografi gerçekleştirdi.

Taraftarların büyük ilgi gösterdiği, 15 bin 869 biletli futbolseverin bulunduğunun belirtilmesine karşın 20 binin üzerinde izleyicinin olduğu değerlendirilen maçta Yeni Malatya Stadyumu’nun güney tribününde yapılan koreografide sarı kırmızılı ekibin Avrupa kupalarına katılma hedefi vurgulandı.

Koreografide, sarı kırmızılı kartonların arasından Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek'in şahlanmış atın üzerindeki resmi çıktı. Onun hemen yanındaki görselde ise teknik direktörü Erol Bulut'un gösterdiği hedefte futbolcuların kenetlenmesi resmedildi. Koreografinin arkasında tribünde "Battalgazi'nin torunları Avrupa yolunda" ifadesi yer aldı.

Tribünü dolduran binlerce taraftar, muhteşem koreografiyi ayakta alkışlarken, birçok seyirci ise o anı cep telefonu kameralarıyla ölümsüzleştirdi.

Ancak, önemli eksikleri bulunan Evkur Yeni Malatyaspor, başta Murat Akça olmak üzere sahaya çıkan birçok futbolcusunun da kötü performansıyla tribünleri dolduran taraftarlarını hayal kırıklığına uğratırken, 39. dakikada kırmızı kart gören Adem Büyük taraftarları şoke etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • yusuf (5 yıl önce)
    15 bin seyirci geldi statın çevresi , yollar, her şey rezalet . Elin oğlu 150 bin seyirci geliyor herkes panayır havası içerisinde rahatlıkla , evine yarım saatte ulaşıyor. Biz gece ikide ancak eve gidebildik. O stadı oraya yapanlar yazıklar olsun size , MALATYADA her şey amatörce yapılıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)yusuf isimli kullanıcı yorumuna
    STADYUM ORAYA YAPILMAYACAKTI DA NEREYE YAPILMASINI İSTERDİNİZ BEYEFENDİ? BUGÜN BÜTÜN ŞEHİRLERDE STADLAR HEP ŞEHİR DIŞINA YAPILIR! ESKİ STADI NEDEN YIKTILAR BİLİYOR MUSUNUZ? İŞTE BU YÜZDEN YANİ ŞEHİR MERKEZİNDE KALDIĞI İÇİN! GEÇMİŞTE MAÇ OLDUĞU GÜNLER ŞEHİRDEKİ TRAFİĞİ BİR GÖZ ÖNÜNE GETİRİN DE ÖYLE KONUŞUN! İNANIN SİZ EZBERE KONUŞUYORSUNUZ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Alex745 (5 yıl önce)
    Batı üst e ve f tribün çıkışına Beşiktaş tarafından ses bombası atanlara hakkımı helal etmiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)
    ADEM BÜYÜKÜN BU KAÇINCI VUKUATI SAYISINI BEN BİLE UNUTTUM? DİKKAT EDİYORUM HEMEN HEMEN HER MAÇ ŞAHSİ OYNADIĞI İÇİN BİR ÇOK MAÇTA TAKIMI YAKIYOR! BİR ÇOK MAÇTA DA DÜN OLDUĞU GİBİ HİÇ YOKTAN GEREKSİZ VE POZİSYON BİLE YOKKEN YAPTIĞI SAÇMA HAREKETLER YÜZÜNDEN GÖRDÜĞÜ SAÇMA KARTLARLA TAKIMI YALNIZ BIRAKIYOR! BAK ADEM EFENDİ KIRDIĞIN CEVİZ KIRKI GEÇTİ YETER ARTIK! TAKIM İÇİN OYNAYACAKSAN ADAM GİBİ OYNA YOK BAŞIMIZI YAKMAYA DEVAM EDECEKSEN İŞİN GÜCÜN RAST GELE HADİ YALLAH! BIKTIK USANDIK YAV YETER ARTIK! İNSANDA BİRAZ SPOR AHLAKI OLUR BE! İKİ HAFTA ÖNCE YORUMCU HINCAL ULUÇUN SÖYLEDİKLERİ AKLIMA GELİNCE ADAM HAKSIZ DA DEĞİL YANİ...
    0
    0
    Yanıtla
  • turgay YILDIRIM (5 yıl önce)
    Ömer şişmanloğlu senin o giydiğin forma şerefli bir forma gol attıktan sonra taraftarın sevinç çığlıklarını duymamak için kulağını kapatmak ne demek?Madem çok sevdiğin seni ilk 18 kadroya dahi almayan takıma aşıksan git Erol hoca yokmu alt yapımızda kulağını kapatmadan oynatacağın futbolcu alt yapıya haksızlık yapma adaletli ol
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay YILDIRIM (5 yıl önce)
    Genci yaşlısı kadını çocuğu ile kışın soğuğunda takımını destekleyen taraftar karşısında en kötü futbol Adem’in gereksiz şımarıkça kartı murat akçanın her maç olduğu gibi beceriksizliği İnan’ın tek kelimeyle yazıklar olsun diyorum Malatyaspor formasını giymek bir şereftir layık olmayan giymesin Adem ve murat bir an önce kadro dışı bırakılmalı yönetim görevini yapmalı bizler sahip çıktıkça bunlar o Arman’ın ne anlama geldiğini unutmaktadır adil gevrek gereğini yap lütfen bu takım bütün futbolculardan üstündedir kimse unutmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Deli nemo (5 yıl önce)
    Bir Elazığlı olarak süper ligde mücadele eden Doğuyu temsil. Eden Erzurum ve Malatya sporu sonuna kadar destekliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Stadın muhteşemliği kocaman bir yalan...gerçek taraftar maç seçmez ben tribünde bjk marşını fısıldayan malatyalıyı duyduktan sonra Malatya bjk taraftar derneği pankartını gördükten sonra böyle malatyalılık böyle muhteşemlik olmaz olsun..Her daim şehrimizin yanında olacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bu saatten sonra kimse Adem ve Guilherme den bir şey beklemesin.mümkünse yedek kulübesinde bile oturmasınlar.6 tane yeni transferin 4 ü sakat.Hocanın elinde fazla alternatifde yok.inşallah bundan sonra düşüşü hızlandırmadan gereken önlemler alınır.orta sahamız adeta boğaz köprüsü gibi.her rakip hiç zorlanmadan kalemize geliyor.sonra bizde defansı eleştiriyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN (5 yıl önce)
    sadece büyük maçlara gelen muhteşem seyirci!!! takım bu durumdayken bu kadar olumsuzluk bulabiliyorsanız erzurumun akhisarın yerinde olsak stadın önünden geçmezsiniz çünkü sizin gibi zihniyetteki adamlar pusuda bekliyorsunuz ki takım bi kötü sonuç alsada sallasak hocaya yönetime futbolculara. her maçı kazanan takım yok bu beğenmediğin takım iki sezondur sahasında oynadığı 8 büyük maçın sadece iki tanesinde yenildi 4 galibiyet iki beraberlik aldı hatırlatayım istedim
    0
    0
    Yanıtla
  • CANER (5 yıl önce)
    Bu Malatya halkı senin arkanda dururken sen de şu Hıncal ULUÇ u haklı çıkarıyorsun ya, yazıklar olsun Adem!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bundan sonra Adem in malatyaspor forması giymek taraftara hakaret sayılır.Zerre kadar yaptığı işin ciddiyetinde değil.Adeta hıncal uluç u haklı çıkarmak için çalışıyor. takımımda görmek istemiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zemin (5 yıl önce)
    Zemin berbat
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Deniliyor ki, seyirci maçlara neden gelmiyor? Ya hu kardeşim seyirci geliyor, tribünlerde muhteşem kreografi yapıyor ve susmuyor tezahürat yapıyor daha ne yapsın. Peki, seyircinin istekli geldiği maçlarda sonuç ne? Hep hüsran olmuştur. Doğal olarak seyirci de küsüyor. Bu bir değil, iki değil ki... Takımın kimyasını devre arasında bozdular. Ne güzel bir uyum vardı oyuncular arasında. Murat Akça bu takımın stoperi olmuşta kurtarıcımız olmuş. Vay ki, vay halimize. Bu gidişle çöküşü kimse durduramayacak gibi. Yazık oluyor o muhteşem seyirciye, yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet TİLBAC (5 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Karamsar olmayın hemen Allah’ın izniyle düzeleceğiz, yeterki her maça bu şekilde ağırlayalım, küçük büyük maç demeden. Şimdi gidişat biraz kötü olabilir ama düzelecek inşallah. Sadık ve boutaıbin yeri şuan olumlu şekilde dolmadı daha, buda gelen oyuncuların şanssız bir şekilde sakatlanmaları . Gelen oyuncular kötü oyuncular değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat yamaci (5 yıl önce)
    Adem büyük takıma geldiğinden beri o adama ön yargılıyım. Maç esnasında hakemle çok oynuyor. Sürekli hakeme itiraz ve rakiple dalaş peşinde. İlerde iyi top tutup takımın öne çıkması için gerekli zamanı kazandırma hususunda başarılı. Top dağıtırken de iyi. Size iyi ve kötü yanlarını yazdım Ademin. Kararı siz verin kalsın mı gitsin mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (5 yıl önce)
    Sayın Hocam Birde kaptan olacak o zatı kadro dışı bırak ne olur artık taahhümüz kalmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • darendeli (5 yıl önce)
    Adem'e hakettiğinden fazla değer verildi, yaptığı çirkefliklere rağmen arkasında duruldu. Bu da şımarıklığa götürdü tabi, sonuçta yanan Malatyaspor, üzülen de Malatyalılar oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarafsız gözle bakan herkes Ademin takıma hiç bir katkısı olmadığını görür. Futbolcuyu çok şişirirsen karşılığını sahada artistlik yaparak verir
    0
    0
    Yanıtla
  • M.K. (5 yıl önce)
    Sayın Başkan ve bazı kesimler neden stad dolmuyor diyor, demekki dolunca hiç bir işe yaramıyor, zaten kaybetmek için çıktığı maçı bu soğukta gelen o kadar insana tiyatro gibi seyrettirdiler, Adem Büyük'ün biraz gururu varsa sezon sonu kulüpten gider , sırf eski takımı kazansın diye formasını giydiği ve bunca yaptığı şeylere rağmen arkasında durup onu savunan Malatya Camiasına adeta tükürdü ve böyle bir oyuncunun bu forma altında yeri yoktur...
    0
    0
    Yanıtla