SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Stantların Tamamı Kiralandı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:15:18
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı 11-14 Nisan tarihleri arasında başlıyor. Konuyla iligili düzenlenen toplantıda konuşan Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, fuar koordinatörlerinin geçen yıl 6. Tarım Fuarı öncesinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da 27 ili ziyaret ettiğini belirterek, "Bu yıl bu sayıyı artırdık. Bölgede 3 ili daha ilave ettik. Bölgede 30 ilin tamamı ziyaret edilerek tarım il müdürlükleri, ziraat oda başkanlıkları ve özellikle illerde bulunan büyük firmalar fuara davet edildi. Şu an itibariyle stant satışlarımız tamamlandı. İki günden beri gelen taleplere karşılık veremiyoruz. Çünkü stantların tamamı kiralandı” dedi.

Nalçacı, “İl içinde 60, il dışında 22 firma olmak üzere toplamda 82 katılımcı firma fuarımızda yer alacaklar. Bu arada yine ilçelerde yapmış olduğumuz çalışmalar var. Bütün ilçelerde kaymakamlıklar, belediye başkanlıkları, tarım ilçe müdürlükleri, ziraat oda başkanlıkları düzeyinde vatandaşlarımızın fuar alanına getirilmesi, nakledilmesi ve gezilmesi noktasında arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyorlar” dedi.

Nalçacı, 33 büyük elçinin ziyaret edildiğini 5’inin fuarda Malatya’da olacağını kaydetti.

Nalçacı’nın konuşmasından sonra kuruluş temsilcileri fuarla ilgili görüş ve önerilerini dile getirdi.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, fuarların ilin tanıtımı ve ekonomisinin gelişmesi bakamından önemini dile getirdi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin de, önerilerini dile getirirken geniş ve fiziki bakımından yeterli kalıcı bir fuar alanı olması gerektiğini ifade ederek, ayrıca fuar alanında sosyal donatıların da bulunması gerektiğini söyledi. Balin, donatıların ve fiziki yapının tamamlanması ile Malatya’da ulusal fuarların dahi düzenlenebileceğini vurguladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız