SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Star Wars: Son Jedi

0
Güncellendi - 2017-12-15 00:19:55
Star Wars: Son Jedi
A- A+ PAYLAŞ

Rey (Daisy Ridley), Jedi dünyasına adım atmıştır. Bu yolda ona yoldaşlık edecek olan Luke Skywalker (Mark Hamill), Leia (Carrie Fisher) ve Finn, Poe gibi arkadaşlarıyla Güç'ün ve geçmişin sırlarını öğrenmek üzere büyük bir maceraya atılırlar.

31 Aralık 2013'te, Yıldız Savaşları'nın 3. üçlemesinin çekileceği, yani 8. ve 9. filmlerin yapılacağı duyurulmuştu. 2017'nin Ocak ayında ise filmin adının Son Jedi (The Last Jedi) olacağı açıklanmıştı.

Vizyon Tarihi: 13 Aralık 2017

Yapımı : 2017 - ABD

Tür : Bilim Kurgu , Aksiyon , Fantastik , Macera

Süre: 152 Dak.

Yönetmen : Rian Johnson

Oyuncular : Daisy Ridley, Domhnall Gleeson, Adam Driver, Oscar Isaac, Billie Lourd

Senaryo : George Lucas, Rian Johnson

Yapımcı : J.J. Abrams, George Lucas

Diğer Adı : Star Wars: Episode VIII, Star Wars 8, Yıldız Savaşları: Bölüm 8

sinemalar.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız