SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Stratejik Plan Çalıştayı

0
Güncellendi - 2017-07-12 04:17:55
Stratejik Plan Çalıştayı
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2018-2022 Stratejik Plan Çalıştayı düzenlendi

Malatya bir otelde düzenlenen çalıştayda, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Fatih İslam Karaoğlu, Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Havva Eksilmez, Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirdağ ve katılımcılar yer aldı. Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Strateji Geliştirme Başkanı Fatih İslam Karaoğlu, ülkenin 2023 hedeflerine ulaşmasında önemli bir katkı sağlayacağına inandığı 2018-2022 ‘Stratejik Plan çalıştayı’na yönelik çalışmaların sürdüğünü ifade ederek, "Zaman plan dahilinde durum analiz ve strateji geliştirme safhaları sürdürülmekte olup bu amaçla anket, eğitim, toplantı gibi organizasyonları yanı sıra diyalog halinde çeşitli incelemelerde bulunmuştur. Bakanlığımızın güçlü zayıf yönleri ile bakanlığımıza yönelik fırsat ve tehditlerin tespit edilmesini sağlayan GZFT analizinin yanı sıra bakanlığımızın üzerinde etkili olan politik , ekonomik, sosyal, teknolojik, yasal ve çevresel dış etkenlerin tespit edilmesini sağlayan PESTLE analizi büyük önem taşımaktadır” diye konuştu.

Çalıştay’da aynı zamanda misyon ve vizyon alternatiflerine yönelik bir çalışma yapılacağını ifade eden Karoğlu, "Önümüzdeki günlerde harcama birimlerinin eş güdümü halinde belirlenmiş misyon, vizyon alternatifleri ve maliyetlendirilerek tamamlanmış hedef kartları, müsteşar başkanlığındaki yönlendirme kurulunu onay için sunulacaktır" şeklinde konuştu.

Açılış konuşmasının ardından 4 gruba ayrılan katılımcılar bakanlığın durum ve analizi üzerinde atölye çalışması gerçekleştirdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız