SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şu An İçin Bizim Satacak Oyuncumuz Yok"

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un kulüp basın sözcüsü Ramazan Yeşilova, kulüp olarak devre arasında hiçbir oyuncuyu satmayı düşünmediklerini, sezon sonu ise duruma göre karar vereceklerini ifade etti.

Kulübü zorlu bir süreçte devraldıklarını ve takımı ayağa kaldırmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını dile getiren Yeşilova, yönetim olarak sadece ellerini değil gövdelerini taşın altına koyduklarını söyledi.

“ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYORUZ”
Yeşilova, mevcut şartlarda iyi bir yapı oluşturduklarını kaydederek, “Kulübü çok zor şartlar altında aldık. Göreve gelir gelmez takımın ayağa kalkması ve sahada mücadele etmesi adına bir plan program yaparak, bu çerçevede ilerledik. Öncelikle şartlar göz önüne alındığında oluşturabileceğimiz en iyi kadroyu oluşturduk. Futbolcularımızın sahada ortaya koymuş olduğu mücadelede bunu bize gösteriyor. Ancak şansız maçlar oynadık. İyi oynadığımız maçlarda maalesef istediğimiz skorları alamadık. İnşallah bundan sonraki süreçte iyi oyunumuzu skora da yansıtarak, çıkışa geçmek istiyoruz” dedi.

“DURUMA GÖRE OYUNCU SATIŞINI DEĞERLENDİRECEĞİZ”
Dar bir kadroyla ligde mücadele ettiklerini dile getiren Yeşilova, “Devre arasında hiçbir oyuncumuzu satmayı düşünmüyoruz. Sezon sonunda da kümede kalırsak, takımın borcunu kapatma durumu olursa oyuncu satmayı düşünebiliriz. Ligde kalırsak ve borç kapanmamışsa mevcut oyuncu grubundan kimseyi satmadan, sözleşmelerini iyileştirerek, yolumuza devam edeceğiz. Şu an için bizim satacak oyuncumuz yok” diye konuştu.

“OSMAN İLE İLGİLENEN KULÜPLER VAR”
Yeşilova, genç ileri uç oyuncusu Haqi Osman ile ilgilenen kulüplerin olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Haqi Osman ile ilgili resmi bir teklif yok ama ilgilenen kulüpler var. Biri yurt dışından bir kulüp olmak üzere Ankaragücü ve Hatayspor’un ilgilendiğini biliyoruz. Ankaragücü ve yurt dışından bir kulübün ciddi anlamda takip ettikleri bilgisi var. Kulübümüze resmi bir teklif yok, olsa da şu an için değerlendiremeyiz.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • uğur tn (1 yıl önce)
    Tabi bunlar bugün ki açıklamalar yarın bu fikir değişecektir bir defa el mahkum batmışsın, dibin dibini görmüşsün bu durumdan çıkman zaten zor eee nereye kadar bu şekilde gideceğin düşünülürse illa ki en azından 2 . lig için bir bütçe yapabilirsin. Bunu derken bile 400 milyon lira borç geliyor aklıma ve bu işin sonunun efsane malatyaspor olacağanı yineliyerek malatya da artık futbolun bayağa bir süre rafa kaldırılmasını hatırlatarak yazıyı bitiriyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • gulagaci (1 yıl önce)
    Şu Deli osmanı satıp kurtulun zaten takıma bir faydası yok iki yıldır oynadığı futbolun üsıüne bir gram koymayan bir adam kendini geliştiremeyen bir adam bizim de konum olarak bu tür hareketlere dayanacak gücümüz yok bize dokuduğu kilimi gitsin başkasına dokusun...........
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatyasporun ü rettiği bütün gol pozisyonları penaltıları yani olumlu sayabileceğin her hareketin içinde Osman var
    0
    0
    Yanıtla