SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Şu Anda Biraz Pahalılık Var"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, dünyada enerji sektöründe büyük sıkıntılar yaşandığına değinerek, ''Dünyada, özellikle enerji sektörüne büyük sıkıntılar var'' dedi.

Kahtalı, teşkilat üyeleri ile birlikte parti il binasında düzenlenen halk günü programında vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi.

AKP’nin düzenlemiş olduğu halk gününde konuşan Milletvekili Kahtalı, “ Partimizin her hafta Cuma günü yaptığı Halk Günü vesilesiyle bugün bizler görevliyiz. Her hafta bir arkadaşımız burada sizlerle beraber oluyor. Malatyalı hemşerilerimizin sıkıntılarını dinliyor, çözüm olabilecek bir şey varsa gücümüzün yettiğinde ne varsa bunu yapmak için gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı. Son dönemlerde pandemi kaynaklı yaşanan sıkıntılar için hükumet olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirten Kahtalı, ''Şuanda biraz pahalılık var. Elektrikte ve doğalgazda vatandaşlarımızın bir serzenişleri var. Haklılar bunun için de hükümet olarak elimizden geleni yapacağız. Son dönemlerde özellikle pandemiden kaynaklı yaşamış olduğumuz ekonomide durağanlığa, sıkıntıya girdik. Bu süreci de atlatacağız. Dolar 18 liraya kadar çıktı. Ama Cumhurbaşkanımızın öngörüsü ve sağlam altyapımız sayesinde doları belli bir seviyeye getirdik. Cumhurbaşkanımız geçen gün açıkladı. 2 Milyon haneye yapmış olduğumuz yardımı 4 milyon haneye çıkartacağız. İnşallah bu sıkıntılı süreci hep birlikte atlatmış olacağız” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

41 yorum yapılmış

  • Ilhan (2 yıl önce)
    Halaya devam malatyalı
    0
    0
    Yanıtla
  • turan(44) (2 yıl önce)
    Biraz mı? Çocukmu kandırıyorsunuz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MErdo (2 yıl önce)
    Malatya dan yüzde 70 oy çıkıyor ama hiçbir hizmet yok. nasıl olsa oyumuz garanti diyerek kimsenin umurunda değil. koca büyükşehirde bir tane devlet hastanesi var randevu bulamıyor insanlar daha sayacak çok şey var da. ama biz hakettik bunları
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Bunlardan umut beklemeyin gidalara ekmege suya elektirige belediye yolcu biletlerine yeni .malatya spor kumeye dusdu sormazlar bunlar kendilerini dusunurler tekrar nasil kazanirizda 35.ooo.oo lira maas aliriz milleti dusunmezler
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Birileri bize Bıçağı size 9 santim sağlayıp,6 santim geri çekmeyi lütuf olarak görmemizi istiyor.Tabi görenler hatta halay çekenler bile var.Ancak artık yemiyoruz,bitti o işler.Er yada geç verdiğiniz zararın hesabını adalet ve hukuk önünde vereceksiniz.Bu millet bunların hesabını soracak.Az kaldı GEÇÇEK ...
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Cumali Elmas (2 yıl önce)
    Sayın vekil ALAY ediyorsunuz Bu alayınızdan dolayı teşekkür ederim Sandık geliyor inşallah bizde senin le alay edeceğiz 41 oyla 41 kere maşallah
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Vekilleri neden eleștiriyorsunuz ki, gitmișsiniz, oyunuzu kullanmișsiniz temsilcilerinizi seçmișsiniz. Onlarda yönetiyor veya konuşuyor ne diyelim.Elden bișey gelmez demokrasi böyle bișey ne yapalım mecburen uyacağız çoğunluğa,
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Mahmut (2 yıl önce)
    Ak parti sayesinde kazandığınızın zekatını dağıtsanız pahalılık biraz azalır merak etmeyin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Yok biraz pahalı değil birazcık hayat pahalı.Size emeklinin de oy kullanan insanlar olduğunu seçimlerde öğreteceğiz.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Suç hiiiççç onlarda değil.suç bizdee.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Erol Yanar (2 yıl önce)
    O masada kilerden biri aday olursa vallahi oy vermeyecem billahi oy vermeyecem. Çok iyide olabilirsiniz ama YETER. Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum Lütfen Malatya'ya yeni isimler gelsin. Yoksa bu seçim işiniz ÇOK ZOR.
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Lütfen ver. Sende bu millette daha iyisini haketmiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Pahalılığın biraz mı aşırı fazla mı en iyi sizin bilmeniz lazım. Bildiğim kadarı ile bir çok gıda bayisisiniz, siz sattığınız ürünleri ucuza veriyorsanız bizde ucuza alıyoruz demektir. Yok eğer fiyatlar en az 2 katına çıkmışsa "şu anda biraz pahalılık var" cümlesi dürüst bir açıklma sayılmaz bence.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Asım (2 yıl önce)
    Biz asgari ücretliler ve emekliler olarak reis i destekledik
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Necdet (2 yıl önce)
    Iscı emeklisinin mahvettiniz nasılsa tuzunuz kuru 2023 de gideceksiniz insallah sizleri allaha havale ediyorum
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Yalaka serçe (2 yıl önce)
    Sayın vekilim kötü günler geçiriyoruz. Ama inşallah düzelir. Konu dışı ama zaman hızlı geçiyor siz amacı sadece Yeşilyurt belediyesine yeni başkan aday adayı olacak şahıslara dikkat edinde. Yazık olmasın Yeşilyurt a. Ticari amaçlı 3 villa alan arkadaşa slm olsun.
    %27
    %73
    Yanıtla
  • 2 si gitti biri kaldı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İlhan (2 yıl önce)
    İnsaf biraz!
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Ele parti salonlarında ahkam kesmekle olmuyu bu işler.Hele bir sokağa,caddeye,çarşıya,pazara çıkın halkın içine çıkın pahalılık azmi çokmu göresiniz.Tabi cesaretiniz varsa,yüzünüz kaldıysa...!!!
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Sizi Allah'a havale ediyoruz Rabbim sizi bildiği gibi yapsın hesabını Allah sorsun insanları bu hale düşüren bir parti olamaz Malatya AK partinin kalesi iyiydi ama artık değil. Allah hesabını sorsun gerçek gerçek insanların ne halde olduğuna bir bakın adaletsizliğin eşitsizliğin ve düzenin bozulmuş olduğunun farkına varın yeri ve zamanı geldiğinde bu insanlar gereken yerden gerekeni hesabı soracaktır
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Liyakat devreye girer ve ellerinizle büyüttüğünüz partinin vekilinin açıklaması bukadar olur.yazıklar olsun hepinize
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Reel (2 yıl önce)
    Bence pahalılık yok herseyin fiyatı gayet makul,bence biraz abartiyoruz.Satın aldığımız ürünler kullandığımız elektrik yakıt Vs Vs bedavadan biraz pahalı sadece!!!Bu yüzden dolar 50 lira ekmek 10 lira benzin 40 lira yuro 60 lirada olsa oyum bu partiye
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Uğur TÜRKAN (2 yıl önce)Reel isimli kullanıcı yorumuna
    En tehlikeli kitleler gerçekleri saptıran inkar eden ve her şeye biat eden kitlelerdir ! Allah bu ve bu tip kitlerden toplumu korusun ve bu kitleleri islah etsin.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Sanırım espiri yapıyorsunuz ama ciddiye alanlar var. Yok eğer ciddiyseniz doktora falan gidin tabi maaşınız dolar veya euro değilse..
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Kazım (2 yıl önce)
    Hadi canım!!!
    %89
    %11
    Yanıtla
  • erol (2 yıl önce)
    İğnede ipliğe herşeye %100 ün üzerinde zam gelmiş, buna birazcık pahalılık diyorsunuz. Gıda ürünlerinde alınan KDV de yapılan %7 ilk indirimi yere göğe sığdıramıyorsunuz.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Evet zam falan yok vatandaş yalan söylüyor siz bunu kafanıza takmayın saltanatınızı sürdürmeye devam edin 2023 kadar
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Mecit (2 yıl önce)
    Birazcık mi? Hayat size güzel
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Biraz mı? Tabi haklısınız siz ve sizin gibi tuzu kuru olan % 10-15 lik bir kitle için biraz pahalılık tabiri gayet normal. Peki geriye kalan % 80-85 lik kesim için biraz !! tabiri bence biraz hakaret.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (2 yıl önce)
    Birazmı herşeye 100 de yüz zam geldi ne birazı
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Tuncay (2 yıl önce)
    Hakan vekilim milletle dalga gecmeyin millet sizle dalga gecer
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Agam bizimle dalga geçiyi...
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Doğrucu (2 yıl önce)
    Sayın vekilin piyasadan haberi yok sanırım halbuki kendisi malatyanın birçok yerinde toptancılıkta faliyet gösteriyor insanlar aç aç sayın vekil şu gözlüğünüÜ çıkarıpta doğruyu doğruculuğu görün artık birazda olsa elinizi vicdanınıza koyun da vatandaşa yardımcı olun nasılki esenlikten alacağınıza karşılık sıtmapınarı esenliğin size devir edildiği gibi sizlerde vicdanınıza sahip çıkıp vatandaş için birşeyler yapın
    %93
    %7
    Yanıtla
  • 1645274748 (2 yıl önce)Doğrucu isimli kullanıcı yorumuna
    Adamın neden haberın olsun ki Meclis lokantasında bedavaya yiyip içiyor vatandaşın halınini düşünürüm
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Süleyman Demir (2 yıl önce)
    Biraz? Milletvekilinin biraz anlaşıyışı ile bizim biraz anlayışımız arasında dağlar kadar fark var. Sayın milletvekili bu durum meclis lokantasında maliyetinin altında yemek yemeye veya gittiğin yerlerde nezaket olsun diye sana ısmarlanan yemeği yemeye benzemiyor. Evlerde kaynayan tencereler boşaldı. Bu iktidar milletvekilleri her konuştuklarında daha da batıyorlar. Bence bunlar Ankara' dan buralara hiç gelmesinler. Başka ihsan istemeyiz.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Canercan 44 (2 yıl önce)
    Evet azzicik pahalı mazot 8 liraydi şimdi 16 ya dayandı otobusümüze yakıt alamıyoruz her ay zarar ediyoruz.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Feridun (2 yıl önce)
    Geççek Geççek seçimlere biraz kaldı.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Sayın vekil biraz demiyeydin iyiydi
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Biraz pahallılıkm ı? Halk perişan aç. Geçen yıl 50_60 lira olan ayçiçek yağı 110_120 lira 30_40 TL olan tuvalet kağıdı 90_120 TL 12_13 olan şampuan 35 TL. Bu ne nedir bu. Bu rezillik. %120 enflasyon var ülkede. Millet bitmiş. Yazık yazık.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Vatandas (2 yıl önce)
    Biraz değil, bayağı pahalılığın altında eziliyoruz. Dünyanın birçok ülkesinde enflasyon %3-5-10 iken türkiyede bildirilen % 49,7 (Tüm tüketim ürünlerinde min. %100 zam yapılmışken) , fakat hâlâ biraz pahalılık var deniliyor. Kardeşim dalga mı geçiyorsunuz vatandaş ile. Elinizi vicdadınıza koyun sonra biraz deyin bakalım. Yeter usandık artık yalanlardan.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Evet dünyada biraz pahalılık var ama insanların gelirleri insanca yaşamaya yetiyor. Biz ise yapılan fahiş zamları karşılayabilecek maaşlara sahip değiliz ama Bütün gelirimizle yandaş müteaahitler için çalışıyoruz. Olay bu…
    %95
    %5
    Yanıtla