SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Su Birikintisi Yüzünden Devrilen Otomobilde 3'ü Ağır 7 Yaralı

Su Birikintisi Yüzünden Devrilen Otomobilde 3'ü Ağır 7 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Sivas karayolunda, yoldaki su birikintisine girdikten sonra sürücüsünün yönetimini kaybettiği otomobil savrularak devrildi, kazada 7 kişi yaralandı.

Kaza, saat 15.40 sıralarında Malatya- Sivas karayolu Durucasu ışıklı kavşağında oldu. 37 yaşındaki A.A. yönetimindeki 33 AU 797 plakalı otomobil, Sivas yönüne giderken, su birikintisine girince sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil savularak orta refüje çarpıp devrildi.

Kazada sürücü ile araçta bulunan Ş.A. (31), H.A. (1), A.A. (5), U.A. (36), Z.A. (34) ve Ö.A. (4) yaralandılar. Hastaneye kaldırılan yaralılardan H.A. ve A.A. adlı çocuklar ile U.A.'nın durumlarının ağır olduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Ahmet (3 hafta önce)
    Eskimalatya yolunu bilenler, Alibaba mezalığına varmadan 1 km. öncesinde su birikmesi olur yağışlarda. Yıl 2015 de başlayıp her yıl düzenli olarak belediye ve karayolları müdürlüğüne dilekçe verdi fabrika çalışanı atkadaşımız. Cevap, belediye karayollarına, karayolları belediyeye topu attı. Medeni bir ülkede sorun çözülür, Kaderci bir toplumda sorunlar Tanrı dan gelir zihniyetiyle aldırış edilmez. Toplum hak ettiği şekilde yönetilir. Tekirdağ daki tren kazası kontrol denetiminin olmaması ve gerekli tedbirlerin zamanın da alınmamasından oldu. Demiryolunda göçük olduğu ihbarının bilinmesine karşı, seferleri iptal etmeyen yetkililer yerine makinistelere suç atıldı. Eskişehir deki hızlı tren kazası, altyapısının uygun olmamasına karşın üstüne hız yapan trenin kullanılmasından kaynaklanmadı mı? Sonradan düzeltildi altyapı ve şimdi sorunsuz ilerliyor. Önemli olan zamında ve ehil zihniyetle önlem almak. Topu taca atmadan.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Volkan (3 hafta önce)
    Dün çevreyolu Anemon otel civarında yol bozukluğundan bir şerit kapalıydı. Yazıklar olsun eski başkana. Hiçbir iş yapmadı.kendisine sorsan Türkiye'nin en fazla asfalt dokeni. Ama gel gör ki bir ilin çevreyolu berbat. Ara yollarını boşverin
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Kernekli (3 hafta önce)Volkan isimli kullanıcı yorumuna
    Çünkü asfalt düzgün dökülmemiş, adamlar Almanya’da bir asfalt döküyor 6 ay yol kapalı kalıyor. Mıcırı ayrı, sergisi ayrı, çakılı ayrı seriliyor, burada sabahtan akşama asfalt dökülüyor. Eminim bizim asfalt alman asfaltından daha pahalıya geliyordur. Kötü asfalt döküldükten sonra kantar polis denetimi yok bişey yok ağır tonajlı araçlar yolu mahvediyor. Hele ki şimdi depremden ihalesiz enkaz kaldıran kamyonlar normalde bunlar branda örtmesi lazım biz validen izinliyiz diye branda da örtmüyorlar. Bu taşıdıkları moloz asbesttir bir sürü insan kanser olacak bunun hesabını veremezsiniz. Kamyonun tonajlı olduğu lastiğinden belli. Memur onu görmüyor sayı dolsun diye yalandan bana kimlik soruyor. Sonra yollar çöküyor. Devlet önlemini almamış barı siz Alın da ola ki su birikintisine denk gelirsez engin de olsa tek taraflı girmeyin bismillah deyin çift tekerli girin… savurur atar ha!
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Emrah (3 hafta önce)
    Dün Mersin'den Hekimhan'a geldim. Yol boyunca onlarca noktada su birikintisine denk geldim çoğu yerde arabayı toparlamada zorlandım. Hızım da yol boyu 100 km/h geçmemesine rağmen berbat bir yolculuk oldu. Bu kazanın olduğu yerde de su birikintisi vardı. Verilen bu ihaleleri denetleyen bir kurum yok mudur bu devirde hangi standartlarda yapılması gerektiğini bilmiyor mu bu adamlar.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • mucit (3 hafta önce)
    Şehirler arası duble yolda su birikintisi!!! Hangi zamanda, hangi kafayı yaşıyor bu millet? Yüzde 100 karayolları hatası. Yazık bu millete. Uyanınnn.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • malatyalı (3 hafta önce)
    Su birikintisinden bu kaza meydana gelemez.Muhtemelen aşırı sürat vardır
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Standart Malatyalı orta ve gelişmiş ülkelerde yollarda yağmur suyu birikmez. Kafası gelişmemişler de "yağmurdur yağar, su da birikir" der.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • malatyalı (3 hafta önce)mucit isimli kullanıcı yorumuna
    Birşey icat et de mucit bey kazalar olmasın o zaman
    %31
    %69
    Yanıtla
  • Ahmet (3 hafta önce)
    Aşırı hız,yağışta fren ve hız kontrolü,kurallara uymama,kemer takmama sonuç bu malesef. Havaalanı pisti olsa yine su sa vu rur . Allah şifa ihsan eylesin üzücü bir durum. Her zeminde söyleniyor çocukları ön koltuğa oturtmayın kucağınıza almayın diye ama sen söyle sen dinle.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Mahalle sakinleri (3 hafta önce)
    Olay yerinden anlık ordaydım.surucu en az azami hız 140 ,150 aracı o hale getirir.hız felaket ir .Allah acil şifalar versin inşallah.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Sen 140 km yi nasıl ölçtün!! Uyanın biraz. Karayolu düzgün yapılsa SU BİRİKMEZ.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Şule (3 hafta önce)
    Araba yollarındaki çukurlar kapatılmalıdır çok fazla var .Kimin göreviyse vebal onlardandır.
    %89
    %11
    Yanıtla