SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Su Kanalı Patladı, Mahalle Su Altında Kaldı

Su Kanalı Patladı, Mahalle Su Altında Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle su kanalı patladı. İlçe merkezi ile bazı mahalleleri su bastı.

Malatya genelinde bir süredir etkili olan sağanak yağış nedeniyle Doğanşehir ilçesinde su kanalı patladı, mahalleleri su bastı.

Sabah saatlerinde aşırı yağış nedeniyle kanalın patladığını belirten Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt bölgede çalışmaların sürdüğünü söyledi. Teyakkuzda olduklarını aktaran Zelyurt, "Akçadağ istikametine su taşıyan Sürgü barajında ana kanalda patlama sonucu ilçe merkezi ile Çukur Mahallelerimizi su bastı. Baskınlar sonra kanalın olduğu bölgeye gelerek patlayan yeri tespit ettik ve yolu yararak suyu dereye verdik. Yağışlar devam edeceğinden dolayı tüm ekipler olarak teyakkuzdayız” diye konuştu

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malo (1 yıl önce)
    Dere yatağına çadır kurulmuş. Yahu çadırı da yüksek yerlere kur. Tarım alanında çadır olmaz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    işte bizim afet yönetimimiz böyle gider dere yatağına çadır kurarız. Afad başkanlığının zerre kadar afet çalışması olmamış Malatya da. planlama yok. ve bu adamlar halen görevlerinin başında. bir afet vurdu insanları birde beceriksiz yöneticiler.
    %87
    %13
    Yanıtla