SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Su Kesintileri Online Takip Edilebilecek

0
Güncellendi - 2017-07-20 17:16:50
Su Kesintileri Online Takip Edilebilecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü'nün www.maski.gov.tr internet sitesinde yenileme yapıldı. Sitede fatura ödeme, endeks bildirimi, başvuru kaydı oluşturma ve oluşturulan kaydın takibi gibi işlemler online olarak yapılabilir. İnternet sitesi yeni arayüzü ve güncellenen içeriğiyle, vatandaşlara sunulan hizmetlere ulaşılabilirlik açısından kolaylıklar sağlıyor.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Yeni internet sitesi üzerinden vatandaşlarımız sayaç okuma görevlisinin gelmesini beklemeden internet sitesinden, endeks bildir kısmına sayaç üzerindeki son endeksi girerek faturasını oluşturarak su borçlarını ödeyebilirler. Abonelerimiz fatura ödemelerini www.maski.gov.tr adresinden banka kartı veya kredi kartı ile yapabilirler. Ayrıca arıza sorgulama, kayıt altına alma işlemlerini yapabilirler. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün günlük çalışma programlarına ‘MASKİ Bugün Nerede’ kısmından ulaşabilir, günlük su kesintisi olan mahalleleri takip edebilirler. Ayrıca MASKİ tarafından hayata geçirilen projelere, haberlere, ilanlara ve birçok hizmete online olarak ulaşabilirler. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün yeni internet sitesine cep telefonu ve tabletten kolayca erişim sağlanabilir."

(Bülten)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız