SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Su Temininde Sorun Yaşamıyoruz"

0
Güncellendi - 2018-09-06 19:06:35
A- A+ PAYLAŞ

MASKİGenel Müdürlüğü, Battalgazi ilçesi muhtarlarına yönelik bilgilendirme toplantısı yaptı.

MASKİ Genel Müdürlüğü Binasında yapılan toplantıya Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ve AKP İl Başkanı İhsan Koca da katıldı.

MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu yaptığı konuşmada, “MASKİ olarak kendimizi ifade etmenin ilk toplantısını Battalgazi muhtarlarımızla yapıyoruz. Buraya daha çok merkez mahalle muhtarlarımız davet ettik. Çünkü merkez muhtarlıklarımızın sorunlarıyla, yine Battalgazi kırsal kesimin sorunları karakteristik olarak birbirinden çok farklı. Bu açından inşallah onları da en kısa zamanda burada ağırlayacağız ve dinleyeceğiz. Malatya merkezde Allah’a hamdolsun su kaynağında, su temininde sorun yaşamıyoruz. Malatya’mızın altyapısını güçlendirmek için tüm ekiplerimizle 7/24 çalışıyoruz. Katıldığınız için hepinize teşekkürlerimiz sunuyorum” dedi.

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise, “MASKİ ve genel müdürümüzü tebrik ediyorum. Muhtarlarımızı özellikle çalışmaları noktasında bilgilendirmek ve onlarla yakın işbirliği içinde olmak çok önemlidir. Türkiye iklimi gitgide kuraklaşan bir iklim halini alıyor. Dolayısıyla su coğrafyamız ve Türkiye için büyük önem taşıyor. Suyu israf etmememiz gereken bir noktadayız. Bu Malatya’mız içinde geçerli, çünkü Malatya’da da yağış oranlarının her yıl azalarak geldiğini görüyoruz. Onun için akılcı çözümler üretmemiz, yatırımlarımızı ona göre yapmamız önemli. MASKİ Malatya’nın büyükşehir olmasıyla birlikte çok ciddi altyapı yatırımlarına girişti. Yaklaşık 400 milyonluk bir bütçeyle giden bir kuruluşumuz. İlçelerimizin büyük bir bölümünde altyapı ihaleleri yapan ve her şeyiyle önemli işlere imza atan bir kurumumuz. İşte Akçadağ’ın altyapısına baktığımızda, Doğanşehir’in altyapısına baktığımızda, Yeşilyurt’un altyapısına baktığımıza, Arapgir, Arguvan ve Pütürge’nin altyapısına baktığımızda gerçekten insanımıza verilen değeri görüyoruz” diye konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • MURAT (6 yıl önce)
    ALLAH AŞKINA SACMALAMAYIN KARŞINIZDA ÇOCUK YOK BİDE Bİ YEŞİLTEPEYE AFFETEVLERİNE KİLTEPEYE MELEKBABAYA TAŞTEPEYE CARMUZUYA DAHA KAC MAHALE SAYIM BİDE ONLARA SORUN SIKINDI VARMI YOKMU SULAR İCİLMİYOR HERGÜN ZAM BİDE CIKMIŞSINIZ SIKINDI YOK NASIL YOK YA DALGA GECER GİBİ
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (6 yıl önce)
    Malatya merkez YENİCE mahallesinde (köyü) yaz boyu bir damla su musluklarda akmadı hergün tankerle su taşıması yapıldı gerek maski gerek itfaiye tarafından derhal çözüm istiyoruz sondaj vurulmalı yada merkez şehir suyu çekilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir (6 yıl önce)
    battalgazide her yer lağım akıyor.Etraf koudan geçilmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • nazim ilhan (6 yıl önce)
    sayın maski yetkilileri kısmi su kesimleri oluyor. bir de arıza yapımın da kepçeler le yapılmış yolları kazımak arızayı daha maliyeti az halde yapacağınız günleri beklemekteyiz . saygılar
    0
    0
    Yanıtla