SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Suç Duyurusunda Bulunduk'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'ndeki imar hizmetlerinde bazı usulsüzlüklerin yapıldığı iddiası üzerine başlatılan idari soruşturmanın yanında adli soruşturma içinde suç duyurusunda bulunulduğu açıklandı.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Belediye Meclisi'nde İmar Müdürlüğü'ndeki usulsüzlük iddialarının bazı üyelerce sorulması üzerine, "İmar Komisyonu'nun bazı usulsüzlüklerin olduğu, bazı tahribatların olduğu yönünde ve belediyemizin zarara uğratıldığı yönünde bir tespitleri var. Bizde gerekli incelemeleri başlattık. İlgili yerlerden bunun için denetimciler istedik. Konuyu Cumhuriyet Savcılığına bildirdik. Bu konuda fazla yorum ve açıklama yapmak doğru değil. Olay adli mercilere intikal etmiş durumda"dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam