SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suçüstü Yakalanan Ray Hırsızları Serbest

0
Güncellendi - 2019-03-26 04:33:03
Suçüstü Yakalanan Ray Hırsızları Serbest
A- A+ PAYLAŞ

Jandarma tarafından, TCDD'ye ait tren raylarının çalınacağı ihbarı üzerine düzenlenen operasyonda, 2 şahıs yol kenarındaki yedek ray demirlerini keserken suçüstü yakalandılar ve savcılıkça adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldılar.

Ray hırsızlığı ile ilgili olarak Jandarma'dan Valilik aracılığıyla şu bilgi verildi:

"22.03.2019 günü saat:21.30 sıralarında Hekimhan ilçe J.K.lığı santralini arayan ve ismini vermek istemeyen bir şahıs Girmana Mahallesi kanyon bölgesinde TCDD’ na ait tren raylarının çalınacağı ihbarında bulunmuştur.

Alınan ihbar üzerine belirtilen bölgeye Önleyici Kolluk Devriyesi planlanmıştır. Planlanan Devriye aynı gün saat 23:00 sıralarında İ.D. ve A.G. isimli şahısları Girmana Mahallesi Kanyon bölgesinden geçen TCDD’na ait demir yolu kenarında bulunan yedek ray demirlerini hırsızlık amacıyla oksijen kaynağı ile kestikleri sırada suçüstü yakalamıştır.

Yakalanan şahıslar Hekimhan İlçe J.K.lığı tarafından gözaltına alınmış olup, şüphelilerin olay sırasında kullandığı (1) adet kamyonet, (2) adet oksijen tüpü, (1) adet 12 kg lık tüp, yaklaşık 8-10 metre şalama ve hortumu ve yaklaşık (1) metre uzunluğunda kesilmiş 8 adet tren ray demirleri muhafaza altına alınmıştır.

Yakalanan şüpheli şahıslar hazırlanan soruşturma evrakları ile birlikte 23.03.2019 tarihinde mevcutlu olarak sevk edildikleri Hekimhan C.Başsavcılığınca adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır."

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)
    Allah belasını versin bu sistemin adam cinayete teşebbüsten yargılanmalı ama gel gör ki serbest kalıyor.Bu ülkede hırsızlık suç olmaktan çıktı o yüzden gözümüzün içine baka baka hırsızlık yapıyorlar sesini çıkarsan canından olursun.Ama bu millete müstehak kendileri istiyor böyle olmasını
    0
    0
    Yanıtla
  • alican (5 yıl önce)
    Adama kıyıpta nasıl tıksınlar deliğe.Git devam et der gibi..Ulan hırsız efendi iyi ki lokomotif çalmıyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kutalmış (5 yıl önce)
    Bu nasıl bir hukuk sistemidir.Adamlar devletin malını çalarken jandarma tarafından suçüstü yakalanıyorlar.Savcılık adli kontrol şartıyla serbest bırakıyor.Hadi gel suçu önle bu memlekette.Yani diğer hırsızları cesaretlendirmekten başka nedir bu.Yani cezası yoksa hırsızlık kanunen suç olmaktan çıkarılsın,adamlar rahat rahat çalışsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba44 (5 yıl önce)
    Ohh ngzel bi uygulma tren rayni calacn yakalncan serbet kalcn sacma bi uygulmaa bizim t.c kanunlarnn yenden duznlmsi lazim boyle olmzz.
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNCAY (5 yıl önce)
    Adli kontrol ile serbest bırakmak ne demek ya, nasıl bir adalet sistemi bu, hırsızı polis yakalıyor serbest bırakılıyor, bu şekilde bu memleket de suç bitmez kardeşim. İspatlı suç işte, suçüstü yakalanmış, ilgili maddeye bakın atın içeri gitsin, şimdi bunun mahkemesi 10 yıl sürer, adam yaptığı suçu unutur, hakim konuyu unutur, bir de üstüne af çıkar bitti gitti..
    0
    0
    Yanıtla
  • TC vatandaşı (5 yıl önce)
    İlla 10 larca kişinin ölmesi lazım? Gerçi onlarda dışarıda!
    0
    0
    Yanıtla