SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sulama Kanalına Bir Araç Daha Uçtu!

0
Güncellendi - 2020-09-29 11:01:48
Sulama Kanalına Bir Araç Daha Uçtu!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sulama kanalına uçan aracın sürücüsü yaralandı.

Kaza, Battalgazi ilçesine bağlı Başharık Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki A.L. idaresindeki 44 LV 840 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerleri aşıp Derme sulama kanalına uçtu. Kazada, araç sürücüsü hafif şekilde yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kanala uçan aracın çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldığı, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

GÜRÜN'DEKİ KAZA..

Bu arada, Kayseri- Malatya karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Kayseri-Malatya karayolu Sivas’ın Gürün ilçesi geçişinde meydana geldi. Kayseri’den Malatya istikametine gitmekte olan K.C. yönetimindeki 44 NU 926 plakalı Toyota marka kamyonet yol kenarındaki direğe çarparak durdu. Araç hurdaya döndü. Ağır yaralanan sürücü Ambulansla Gürün Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücünün uyuduğu için araç kontrolünü kaybederek kazaya seneden olduğu ileri sürüldü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • onur (4 yıl önce)
    Bu genel olarak kaza olan başarık kanalı bizim evin karşısında aşırı yoğun bir trafik oluyor ve yol dar virajlar keskin millet bunu bildiği halde süratlı gidiyolar ve kanala ucuyorlar artık alıstık haftada 2-3 araba kalana ucuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (4 yıl önce)
    Aman sakın ha demeyeseniz başkanların suçu onların arasında sorunda yokmuş pozu da verdiler bak, o araba ordan geçmeseymiş olmayacak, başka yolmu yokmuş orda geçmiş, sakın ha DSİ'nin Belediyenin suçu demeyin ordan geçiyorsan geçenin suçu, niye yolu düzgün yapsınlar demi ama onların işi daha mühüm o bilboardlar benim, kendi reklamımı yapacam, hesabıma geldmedi tabelayıda sökerim ama masrafını vatandaşımın ödediği vergiden çıkarırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Normal yollarda olan kazalardan fazlasını artık kanala düşme kazalarında görmeye başladık.Kanala bu kadar araç neden düşer?sadece dikkatsizlikmi ?Yoksa Yolun fiziki şartları,eğim, açısı,korunak eksiği gibi hesaplamaları yapmayan karayollarımı?Yetkililerden artık bir cevap ve çözüm bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ışık yol çizgileri kanalın kedi gözüyle eğimini gösterir tabelalar yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ibrahim (4 yıl önce)
    Derme kanalında hafta bir kaza oluyor hiç düşünmüyorlarmi neden diye neden çare üretmiyorlar akıl işi degil
    0
    0
    Yanıtla
  • Caner (4 yıl önce)
    Bu kanalın üzerinin kapatılmasi lazım bir gün can kaybı olacak o zaman kapatacaklar
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Burada olan her kazanın her yaralanmanın ve hatta olası ölumlerin vebali bana mi ait? Yoksa halka hizmet ettiğini zanneden o adamlara mi ait?
    0
    0
    Yanıtla