SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sulama Kanalına Düşen 2 Çocuktan Biri Boğuldu

0
Güncellendi - 2018-07-09 05:31:40
Sulama Kanalına Düşen 2 Çocuktan Biri Boğuldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da sulama kanalına düşen iki çocuktan birisi hayatını kaybetti.

Olay, Malatya’nın Darende ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, evlerinin biraz ilerisindeki su kanalının önünde oynayan ve yaşları 2 olan Ensar İsmail Çınar ile Öykü Karagülle bir süre sonra kanala düştü.

Kanalın yanındaki bahçede çalışma yapan bir çiftçi durumu fark eder etmez kanala atladı. Ensar İsmail Çınar’ı düştüğü yerin biraz ilerisinde bulan ve sudan çıkaran çiftçi, daha sonra diğer çocuğu bulmak için suya atladı ancak araması sonuçsuz kaldı.

Durumu gören vatandaşların itfaiye ve arama kurtarmaya bildirmesi sonucu kısa sürede bölgeye gelen ekipler, vatandaşlarla birlikte küçük Öykü’yü bulmak için yoğun çalışma yaptı. Yapılan çalışmaların ardından küçük çocuk olay yerinin 1 km ilerisinde Tohma Çayı üzerinde bulunan Nadir Köprüsünün ayaklarının birinin altında ölü olarak bulundu. Sağlık ekipleri küçük çocuğun cansız bedenini morga kaldırdı.

Hastaneye sevk edilen Ensar İsmail Çınar’ın durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız