SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sultansuyu Boğalarının Sperması İhaleyle Satılacak

Sultansuyu Boğalarının Sperması İhaleyle Satılacak
A- A+ PAYLAŞ

Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü, 2024-2026 yılları arasında toplam 605.000 doz dondurulmuş boğa spermasının satışını ihale yoluyla gerçekleştirecek.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) tarafından yapılan açıklamaya göre, Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü, toplamda 16 baş boğadan elde edilecek 605.000 doz dondurulmuş boğa spermasının satışını gerçekleştirecek. Satış, 2024-2026 yıllarını kapsayacak şekilde 302.500 doz birinci yıl, 302.500 doz ise ikinci yıl olmak üzere iki aşamada yapılacak. Boğalar arasında 2 baş etçi sığır ve 14 baş genomik boğa bulunuyor.

İhale, 25 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 14.30'da Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün Ankara’daki ihale salonunda açık artırma usulüyle yapılacak. İhaleye katılmak isteyenlerin, şartnameye uygun belgeleri aynı gün saat 14.30’a kadar TİGEM Genel Evrak Servisi'ne teslim etmeleri gerekiyor. İhaleye katılım sağlanmazsa ya da uygun fiyat verilmezse, ihale 2 Ekim 2024 tarihinde tekrar edilecek.

İhaleye katılmak isteyenlerin geçici teminat olarak, belirlenen muhammen bedelin %5’ini yatırmaları gerekiyor. Kat’i teminat ise ihale bedelinin %10’u olarak belirlendi. İhale şartnamesine TİGEM’in resmi internet sitesinden ulaşılabiliyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız