SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sultansuyu'nun 42 Tayı 9,9 Milyon TL'ye Satıldı

Sultansuyu'nun 42 Tayı 9,9 Milyon TL'ye Satıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü’nde yetiştirilen 42 tay, Bursa'nın Karacabey ilçesinde yapılan ihaleyle satıldı. Satışlarda toplamda 9 milyon 995 bin lira gelir elde edildi.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğünce yetiştirilen 68 tay, Bursa'nın Karacabey ilçesinde ihaleyle satışa sunuldu.

650.000 TL'lik bedelle Hale Ekmekçi Emre tarafından satın alınan Aksöz (Turbo) ile 650.000 TL’ye Ali Kaya tarafından satın alınan Büyük Macelan (Özgünhan) isimli taylar, satışın en pahalı isimleri olarak listede yer aldı.

 Satışı yapılan 42 taydan 9 milyon 995 bin lira gelir elde edildi.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • HÜSEYİN (9 ay önce)
    Emek ve hizmet Akçadağ sultansuyu harası denilen çiftlikte satışı yıllardan beri Bursa Karacabey de neden Akçadağ ilçesinde satışı olmuyor yıllardan beri anlayamadım
    %67
    %33
    Yanıtla