SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sümerpark Kafeleri İhalesi İptal

0
Güncellendi - 2020-03-19 08:05:44
Sümerpark Kafeleri İhalesi İptal
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Sümerpark’ta bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait 6 kafe yeri, 1 büfe yeri, 1 bağımsız bölüm ve Balaban beledesindeki soğuk hava deposunun kiraya verilmesi için düzenlediği kiralama ihalesini iptal ettiğini açıkladı.

Mart ayının başında yayınladığı ihale ilanı ile, resmi adı Abdullah Gül Parkı olan Sümerpark’ta bulunan 6 kafe yeri, 1 büfe yeri için 16 Mart 2020 tarihinde , yine Sümerpark’ta bulunan 1 bağımsız bölüm ile Darende’nin Balababan beldesinde bulunan bir soğuk hava deposu için 17 Mart 2020 tarihinde açık arttırma usulü ile kiralama ihalesi yapılacağını açıklayan Malatya Büyükşehir Belediyesi yayınladığı iptal ilanı ile ihalenin iptal edildiğini duyurdu.

İhaleler neden iptal edildi?

Kafe, büfe, bağımsız bölüm ve soğuk hava deposu için düzenlenen ihalelerin iptal edilmesi konusunda herhangi bir gerekçe bildirilmedi.

Halen Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. kirasında bulunan ve 16-17 Mart tarihlerinde,  Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. binasında yapılacağı açıklanan ihale ile kiralanması öngörülen, ancak iptal edilen ihale şartnamesine göre ihaleye çıkarılmış olan iş yerlerinin muhammen bedelleri şöyleydi:

Abdullah Gül Parkı 183/1A Nolu Kafe Yeri – 150.000,00-TL

Abdullah Gül Parkı 185/1-2 Nolu Kafe Yeri – 110.000,00-TL

Abdullah Gül Parkı 187/A Nolu Kafe Yeri – 95.000,00-TL

Abdullah Gül Parkı 195/1 Nolu Kafe Yeri – 150.000,00-TL

Abdullah Gül Parkı 195/2 Nolu Kafe Yeri – 45.000,00-TL

Abdullah Gül Parkı 195/3 Nolu Kafe Yeri – 75.000,00-TL

Abdullah Gül Parkı 195/5 Nolu Büfe Yeri – 47.000,00-TL

Balaban – Soğuk Hava Deposu -121 A. 9 P. 25.000,00-TL

Abdullah Gül Parkı 183/1B – Bağımsız Bölüm – 130.000,00-TL.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTO: Sol ön planda Sümerpark

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Turgut (4 yıl önce)
    Aç mı kaldınız gözünüz mü kaldı ayıp neden iftira atıyorsunuz milleti karalayarak ekmek sahibi olamazsınız Allah tan isteyin bi şey gördüyseniz bunu emniyet memurları devlet görüyor esnafların yanında bir sürü öğrenci ekmek yiyor ben çakal göremedim oralarda emniyet de görememiş gönül gözünüz mü açık hayal Perez insanlarsınız ayıppppppppp
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarafsız (4 yıl önce)
    Hasan sana versinler siz çok temiz duruyorsunuz işiniz gücünüz milletin hesabını yapma iftira atma başka bildiğiniz bi şey yok biz hergün ailecek geziyoruz işgali neden görmüyoruz çünkü milletin hesabını yapacak kadar acizsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kündübekli (4 yıl önce)
    Kafeler belediye tarafından işletilsin, ailesiyle insanlar giremiyor hapçısı tinercisi serserisi çakalı haraçcısı bu parklarda volta atıyor kafelerde takılıyor hiç nezih bir ortam değil. İşletmelerin içine bakın temiz eli yüzü düzgün insan az baya
    0
    0
    Yanıtla
  • Kündükbekli arkadaş bu yazdığın düşünceler size mı ait yoksa başkalarının aklı ile mi yazıyorsunuz. Bir kaç itham da bulunmuşsunuz. Bunları yazarken veya bunu sana yazdıranlar neye dayanarak yazdırdı. Çamur at izi kalsın düşüncesiyle hareket etmekten vazgeçin artık. Varsa bir iddian kanıtla açıkla ve o esnafın ismini yaz. Mide bulandırıcı düşüncelerini kendine sakla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kündübekli Eyüp kardeş bu işlerden vazgeç bir iddian varsa kanıtla.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (4 yıl önce)Seyirci isimli kullanıcı yorumuna
    Ne yapsın sana kameraya çekip.göndersin mi? Adam doğru söylüyor bu işletmeciler heryeri istila etmişler. İnşallah belediye işletir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu kafeciler sandalye atmış da kendilerimi oturuyor sonuçta halka hizmet ediyor insanları zorlamı oturtuyor kafesine sanki kafede oturmayanı sokmuyorlar parka bu yorum yapanların hepsinin gözü var bence herkes işine baksın
    0
    0
    Yanıtla
  • Davut (4 yıl önce)
    Sümer Parktaki kiracılarin kira sözlesmelerine bakılsın ve halihazırda işgal ettikleri alana bakılsın. Park resmen işgal ve istila altında. Adam 100 m2 yer kiralamaş 3 dönum alani kullanıyor. Sorsan cevap hazır. Biz olmasak burası fuhuş yuvasi olur, hapçilar istila eder. Be kardeşim.devketin emniyeti var, istihbaratı var, asli ve kolluk kuvvetleri var. Sen işine bak. Bu memlekete hizmet etmek istiyorsan devletin yani milletin malinı işgal ederek haksiz kazanç elde etme. Büyüksehire gelince yeminlen söyleyeyim eğer buna göz yumarsa en az işgalciler kadar suçludur, nabala ortaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    gerekirse iptal olsun veya temiz kisiler alsin Ha bence belediye kendisi işletsin daha güzel olur
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET ÇELİK (4 yıl önce)
    Olması gereken yapılmış, Bu kafelerin Belediye şirketi tarafından işletilmesi insanlarımızın kullanımı açısından daha isabetli olur, Yeşilyurt belediyesinin yaptığı gibi aile de gider, gençlerde gider toplumun her kesimine hizmet eder, ama ihale olursa sonra birileri çöreklenir buralara kabadayılığa başlarlar, olmadı mı daha önce denendi ve vazgeçildi
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihangir (4 yıl önce)
    Başkan ne beceriksiz bir ekibin var ihaleye çıkılacak diyorlar ardından sebepsiz yere iptal edildiğini duyuyoruz. Tamam biz anladık birilerine yine ihale etmeden buraları vereceksiniz. Bari koronavirüsü bahane edip iptal ettik deseydiniz. Millet uyanmazdı ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (4 yıl önce)
    Hayırdır neden iptal edilmiş? Acaba belediye çalıştırıp denilip, ardından ihale yapılmaksızın (hani şu kiralanan makam araçları gibi) kime veya kimlere verilecek. Bizler takipçisiyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün (4 yıl önce)
    Bence cafe yapılmasın, çünkü cafe yerini alan komple parkı almış gibi her tarafı kendine göre düzenliyor hak iddia ediyorlar. Vatandaşa oturacak yer kalmıyor, belediyede buna ses çıkarmıyor.
    0
    0
    Yanıtla