SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Sumudica: “Malatya İçin Çok Büyük Bir Kriz Başladı”

0
Güncellendi - 2021-12-19 18:18:23
Sumudica: “Malatya İçin Çok Büyük Bir Kriz Başladı”
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Çaykur Rizespor’a deplasmanda 1-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Marius Minel Sumudica, “Yedek kulübemde 6-7 oyuncu 20 yaşın altında. Tabii çok zor, daha tecrübeli oyunculara ihtiyacımız var. Bu saatten sonrada Malatya için de çok büyük bir kriz başladı” dedi.

Yeni Malatayspor Teknik Direktörü Marius Minel Sumudica, Rizespor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Rumen teknik adam, mücadelenin berabere bitmesi gerektiğini belirterek, “Rakip takımın bize gol atmak için çok şansları olmadı. Direkten dönen bir topumuz var. Rize’nin birkaç şansı oldu ama çok temiz pozisyonlar değildi. Fark burada yedek kulübesinden 5 oyuncu geldi ve yedek kulübesinden gelenlerle skoru yaptı. İlk değişikliğimi ben 85. dakikada yapabildim. Çünkü yedek kulübemde 6-7 oyuncu 20 yaşın altında. Tabii çok zor, daha tecrübeli oyunculara ihtiyacımız var. Bu saatten sonrada Malatya içinde çok büyük bir kriz başladı” ifadelerini kullandı.

Rize, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

34 yorum yapılmış

  • EROL (2 yıl önce)
    4 galibiyeti biz bu kadro ile aldık. Baska biri oynamadı. Bu gençler oynadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    Münir denen oyuncu yanlış zamanda yanlış takıma geldi. Ligde kalsak da düşsek de kaparlar bu çocuğu. Ligin genelinin tadı tuzu olmadığı için şu durumda bile kesin düşeriz diyemiyorum. Takımların tümü canlı bomba çünkü. Biz kalamayız da bizi bırakırlar ligde.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Hoca aldigin ucretin karsiligi bu degil istifa Et birak artik takimi yipratma her maca ayri ayri sistemle takimi oynatiyorsun konya macinda 5,4,1 oynatin bir puan aldin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan Çiftçi (2 yıl önce)
    Hacı Osman, umut vaat eden çok üstün bir yetenektir. Bu futbolcuyu oynatmayan Hoca kendini Teknik Direktör sanmasın. Bu takım 4-3-3 düzeninde çok başarılı olur. Solda H.Osman, sağda Münir. Tetteh tek forvet olur. Bence bizim takım kesinlikle düşmeyi hak edecek bir takım değildir. Sumudica kesinlikle gönderilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hahi Osman'nin daha bir fırın ekmek yemesi lazım. Bu takımda oynamaya en yakın Afrikalılar Jospin,Awukuku,Ndzeyene
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Dua edelim ben ümidimi kesmedim.kayseriyi yenersek düşmeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turo44 (2 yıl önce)
    Ben ,bu adam(Sumudica)gündemde iken Bu sayfada eleştirmiştim ve çok problemli demiştim,o yüzden uzak durun demiştim... Ve bundan dolayı ben 37 tane ? almıştım. Keşke haklı Çıkmasaydım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yener (2 yıl önce)
    Adam haklı şimdi dağılın beyler.Bu teknik direktör aklının kullanmadigi kısmını yönetime danışman olarak verse veya aklının zekatını verse bu klüp ayağa kalkar.Bu adam ne diyorsa doğrudur söylediklerini yaparsanız takım ligde kalır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Aslanım benim ne kadar konuşsan tazminat alamazsın nedenmi para yok para birileri borçsuz kulübü alsin bir o kadar futbolcu satsin bonservis ödemeden transferler yapsin ve kulübü batırsin ve hala orada otursun bu saatten sonra hangi iş insanı gelir ne olacağı belirsiz batmış bir kulübe parasını harcar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet kaya (2 yıl önce)
    Sene ye TRT spor izleriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Adil gevrek MS ivin diyor ya benimsin ya kara topragin
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (2 yıl önce)
    Sıtmapınarında çöken Binanın müthaitine 9 yıl hapis isteniyorda Borçsuz Takımı Birden Bire milyonlarca avro borca sokan müthaite neden ceza yok nerede bu Savcılar Hakimler Biz Malatyasporr severler enkaz altındak kaldık ne feryadımızı ne imdatımızı duyan var imdaaaaaaat DÜŞÜYORUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi (2 yıl önce)
    Hoca ne yapsın topu hoca oynamıyor ortada ne futbolcu var ne Başkan var nede bu takıma sahip çıkacak siyasiler var ne STK lar var nede belediye başkanları var kısacası sahipsiz hepsi menfaati olmadığı için umurlarında değil seçim yaklaşınca bu milletin karşısına çıkmayın bizahmet gerçi şakşakcı çok olur yazıklar olsun Malatya’da malatyalı yok herkes atını istediği gibi oynatıyor….
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk-İzmir (2 yıl önce)
    Yahu şakamısın sen.Sanki rakip takım için yorum yapıyorsun çakma hoca.!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kağan (2 yıl önce)
    MAALESEF Beceriksiz yönetim+Sahipsiz takım= Durum ortada Bütün siyasiler, ileri gelenler, bütün iş adamlarımız bir araya gelmeli ve gerekenler yapılmalıdır. Çok geç olmadan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Adil gevrek diyor MS yabenimdir yada karatopragin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Yine saçmalamış hoca.yedeklerin hangisi sahadakilerden kötü olabilirdi.neyin kafasını yaşıyor acaba.kısacası tazminatımı verin gideyim diyor.azıcık katkı verdimmi diye düşünmüyor.yönetim zaten hiç ortada yok.çözüm arayanda yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Adil Gevrek. Avrupa nın yıldızları ile anlaşmış. Devrearası geliyorlar. Messi, Ronaldo, Hakan çalhanığlu, çağlar söyüncü. Hepsi transfer edilmiş Y. Malatyaspor u kurtarmaya geliyorlarmış. ?Şaka şaka. Adil Başkan ancak 2.ve3.lig de futbolcu alır. Zaten bu saat ten sonra bu takıma kimse gelmez. Arkadaş lar maalesef Y. Malatyaspor Düştüüüü..
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    20 yaşında olmak suç mu. Yetenek önemli. İkinci yarı adem mallen koşmaktan yorulmuşlardı. O beğenmediğin futbolcular koşamayan topçudan daha iyi değil mi Takımı kenardan oturup izledin. Ne tuhaf bir adamsın sen. Maçı resmen verdin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (2 yıl önce)
    Müdafaa,canla başla mücadele ediyor.. orta saha,çok çok top kaybediyor,eziyor..forvette yaratıcı güç münir..Tete çok isteksiz..ayağına topun gelmesini bekliyor..kaptan Ademin her hareketini faulle,fiziki müdahale ile engelliyorlar..kaptanın tek hatası,kendisine yapılan her şarjda,hakeme bakması..tabii ki oyundan düşüyorlar..Malatyasporda bu genellikle var..kalecimiz güven duyulacak düzeyde..ama işimiz biraz zor !! ALLAH yardımcımız olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Tetteh oyun tarzı öyle. Ki bence çok başarılı bir transfer.sanırım İrfan buz un bonservini almasında çok büyük emeği oldu. Taha çok pas ve orta ile buluşması lazım . Örneğin cueva gulerme gibi topcular lazım bize. Zaten irfanın en büyük hatası böyle futbolcu almaması oldu. Ki bence sumikada iyi bir hoca idi. Tek eksiği defans üçlü yapması ve sadığa çok güvenmesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Mr.Sumudica Adil gevreğin takımından sana hayır gelmez.Kendini fazla ezdirme.Zaten transfer falan da yapmaz.Kabak sonunda senin başına patlıyaxaktır.Artık ezberledik.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Bu saatten sonra yapılacak en mantıklı iş Adil'in gitmesi diyecem ama gitmez öyleyse Sumudica'yı gönderip Hakan Çalışkan ile yola devam etmektir. Düşersek de onurumuzla düşelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Sahi bu kulübün yönetimi nerde özür dilerim yönetim olmadığını unuttum başkan nerede , nerde olduğunu gören bilen varsa lütfen haber versinler.gorene bilene ödül vereceğim ama malum ekonomik kriz ortamında biraz zor diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (2 yıl önce)
    Birincisi Seni hoca diye başımıza getirenin Malatyalılar anladı İkincisi denin derdin transfer değil bile bile maçları veriyorsun futbolcuların çoğuna hakaret ettin senin derdin tazminat çünkü hiç bir süper ligi boş ver 1. Lig takımları bile seni hoca diye almaz ama seni kulübe hoca diye getirenler maalesef senden daha beterler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ağzına sağlık kardeşim . Konya maçında sonra ben bu adamı eleştirdiğimde . TARKAN VE HASAN adlı arkadaşlar benimle alay ettiler. Buyrun bakalım. Bu sumudika çok tuhaf ve problemli bir adam. Geçen hafta benim için bitmiştir dedi. Adımı kirletemem dedi.Sonradan tazminat almak için kovulmayı bekliyor. Bu adımın tek olumlu yanı adil gevreğin hakkından gelmesi. Sanırım onun başına bela oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)Ümit isimli kullanıcı yorumuna
    Hadi ordan kadro kalitene bak çok iyi futbol biliyorsun ya f sinden anlamıyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu benim fikrim. Katılmak zorunda değilsin. Ama kimseyle böyle konuşmaya hakkın yok. Sana bir şey kazandırmaz nefretten başka
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben 35 yıldır Malatya sporu takip eden biriyim belki senin gibilerin yaşı kurtarmaz ama benden daha iyi takipçiler ve daha fazla yıllarını verenler vardır onlara sözüm yok, artı stat da iyi ve kötü günde yerini alan biriyim. Amma velakin sen ve senin gibi düşünenler gitmemek adına yok bilet pahalı, yok yer uzak yok şöyle yok böyle diye dert yanıyordur. Şimdi senin gibi futbol cahili biri bana futbol dersimi veriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (2 yıl önce)
    Hoca ne yapsın .Bu takımı Adil ve İzzet kurdu. süper lig görünümünde 3. lig takımı. Kimsenin gücü adile yetmiyor. bu adam kimdir necidir. Siyasiler bile sessiz sedasız. Ben adil gevreği çözemedim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Başakşehir e verdiğimiz Yusuf'un Afrika'daki köyünde yirmi yaşın altında 16 yaşın üstünde kim varsa asgari ücret vererek getirdik,Karadeniz sahilindeki 3.lig futbolcularinda transfer ettik çünkü kral çıplaktı yani para yoktu kulübün gerçek borcunu kimse bilmiyor ,Sayın Ali ravci lütfen bir kanala çıkta gerçekleri anlat hiç olmazsa bu ilin futboluna bir iyilik yap Malatyalılar kulübün nasıl yönetildiğini öğrensinler haydi hocam biraz daha bilgi istiyoruz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuna (2 yıl önce)
    Suan en kotu teknik adami getir 7 macta 2 galibiyet alabilirdi. Surekli bahanelere sığınan birisi basari elde edemez. Cok fazla gecikmeden takima etki edebilecek, hucum ve defans butunlugunu saglayacak bir teknik adam getirilmeli. Sumudica bizi tepetaklak goturur bi 14 hafta daha galibiyete hasret kaliriz ve ligin 22. Haftasi dusmemiz garanti hale gelir. Acilen sumudicayi yollayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Sumudica gelmeden önce bu takım çok iyiydi diyeceğim.Böyle bir şey yok.Adam sayesinde iki deplasmandan galibiyetle döndük.Sakatlık ve cezalılar olunca takımın foyası gene ortaya çıktı.Yedek Çöplerle bu iş yürümedi.Geçen sene daha iyiydik diyeceğim.Son anda ligde kaldık.On dan önceki sene iyiydik diyeceğim.O yılda küme düştük.Genede Problem sumudica.Olsun genede Sumudica giderse takım ligde kalır diyorsun yani.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (2 yıl önce)Tuna isimli kullanıcı yorumuna
    Kesinlikle haklısınız. Sadece Kendi reklamını yapmaya çalışan bir adam.80 dakika oyuna müdahale etmekten korkan bağıra bağıra geliyorum diyen gol için hiçbir önlem alamayan yetersiz bur hoca bu takımda resen ruh bitmiş.rayan abid bu takımın oyuncusu değil 80 dakika nasıl dayandı hoca anlamıyorum.
    0
    0
    Yanıtla