SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sumudica Mesaja Devam!. "3 Futbolcu İle Anlaştık"

0
Güncellendi - 2021-12-29 00:35:00
Sumudica Mesaja Devam!.
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Tablo Yeni Malatyapor Teknik Direktörü Marius Sumudica, ara transferlerle ilgili çalışmaların sürdüğünü belirterek, 6-7 oyuncu alacaklarını ve bunlardan 3 oyuncu ile anlaştıklarını açıkladı. Sumudica, “Bu oyuncuları istiyordum, hepsi güvendiğim, Malatyaspor ve benim için mücadele edecek oyuncular.” dedi.

Öznur Tablo Yeni Malatyapor Teknik Direktörü Marius Sumudica, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ara transferlerle ilgili çalışmaların sürdüğünü öne sürerek, “6-7 oyuncuyla anlaşacağız, en az 5'i yabancı olacak. 3 tanesi gelmeyi kabul etti ve Ocak ayının başında bizimle çalışmalara başlayacaklar. Hepsi ısrar ettiğim oyuncular, seviyemizi yükseltecek oyuncular. Yönetim onları imzalamak için çaba sarf etti. Ben sözümün eriyim ve Malatyaspor'un bu sezon düşmeyeceğine dair sözümü tutacağım.” dedi.

Öznur Tablo Yeni Yeni Malatyapor Teknik Direktörü Marius Sumudica sosyal medyadaki açıklamasında, “Taktik sistemini değiştirmek istiyorum, arkada 4 defans kullanmak istiyorum. Anlaştığımız 3 oyuncudan biri çok iyi bir sağ bek. O mevkide bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Bundan sonra ya 4-2-3-1 ya da 4-4-2 oynayacağız. Bu oyuncuları istiyordum, hepsi güvendiğim, Malatyaspor ve benim için mücadele edecek oyuncular. Sadece Malatyaspor için yüreğinde bir şeyler olan ve bu kulüp için savaşmaya hazır oyuncuları tutacağım. Hep birlikte, bu sezon küme düşmekten kurtulacak ve bir sonraki kampanyada ilk 10'a girecek bir takım kuracağız.” İfadelerini kaydetti.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Orhan (2 yıl önce)
    Şu Sumudica kadar acaba iş adamlarımız , siyasetcilerimiz Malatyalı olabiliyorlar mı helal sana Hocam gerçek Malatyalılar senin yanındadır.
    0
    0
    Yanıtla
  • M44 (2 yıl önce)
    sen adamsın adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (2 yıl önce)
    Malatya ve benim için mücadele edecek futbolcular diyor. Sen olmayınca ne yapacak bu futbolcular!
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    şu takımın tek moral kaynağı hoca.o a olmasa tutulacak bir yanı kalmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Gideri var (2 yıl önce)
    Futbolcular 5 para etmez. Eğer ki Ligin 2. Yarısı Ts yi yenmeden başlarsak küme yolcusuyuz. Açık ve net. Dualarımız malatyaspor ile İNŞALLAH küme düşmeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Trabzon hariç
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Simunica hiç inandırıcı gelmiyorsun sen geldiğinde Malatyaspor kaçıncı sıradaydı şimdi kaçıncı sırada .. Malatyaspor senle her maça 1_0 yenik başlıyor.. gerçekten böyle futbolun tanrıları seni sevmiyor...hakemler spor yazarları yorumcular adil başkanı bile sahaya indirdin Alanya maçında sen turbunlere anormal hareketler olmaz kimi getirirsen getir olmaz hem bu takım belki bir ortasaha lazım bu takım iyi takım futbolcu ile oynanmıyor kalple ruhla akşam Galatasaray _Denizlispor kupa maçını izledim haklı çıktım sen kimi getirirsen getir olmaz şov yapıyorsun adil gevrek başkanın yerinde olsam seni gönderirim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyf (2 yıl önce)
    Ya Allah rızası için şu adil gevrek ve ne kadar tanıdığı varsa kulüpten elini bi çeksin. Zaten futbolcular da kendisine gelir. Profesyonel, işi bilen, takıma, şehre sahip çıkacak bilinçli, eğitimli insanlar gelsin şu kulübün başına. Yeter artık .
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Sevindirici bir haber.İlk kez bu kadar erken davranıldı.Gerekli transferler bir an önce bitirilirse,yapılacak kampın bir anlamı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak pellocan (2 yıl önce)
    Transferleri Samet yapsın sanki cebinden para veriyorda birde benden duyun en hızlı haber veren benim diyor.Malatyaspora ne kadar faydan oldu.Konbine kartın bile yok hep salla hep salla bedavaci seni yazık ki senin gibi adamlari klubun içine sokuyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    İnşallah bekleyip transferin son günü imza attırmazlar.Adil Gevrek bu yapmadığı şey değil.Şu an malatyaspora gelecek futbolcu hemen oynayacak kapasitede olmalı yoksa 3-4 maç daha kaybetse malatyasporun ruhuna fatiha okuyabiliriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Shakiri (2 yıl önce)
    Ligin alt kısımlarında puan makası çok açık değil, Kayseri bile düşme korkusu yaşayacaktır, fakat transferde eli çabuk tutmak gerekir, adamlar Karagümrük ten Bertolacci yi transfer etti bile.
    0
    0
    Yanıtla
  • Shakiri (2 yıl önce)
    Ocak Ayı'nın 15'ine kadar bahsedilen transferlerden ses çıkmazsa son umudumuzda yerle bir demektir!
    0
    0
    Yanıtla
  • Buca Kombi Servisi (2 yıl önce)
    Sumudica hoca kendimce sana güveniyorum bir duruşun var ne demek istediğini karşıya aktarıyorsun. Lakin ah keşke birazcık yönetime o güven olsa...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    Hayırlı olsun, inşallah gerekli uyum sağlar da verimli olur, elinizi çabuk tutun, zamanı boşa harcamayın, devre arasında iyi futbolcu bulmak çok zor.....................
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (2 yıl önce)
    De hadi bakalım inşallah takım iki maç kazansın taraftar stadyumu doldurur.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Sadece transfer yetmez.Bu takımı oluşturan tüm unsurların inanarak mücadele etmeside çok önemli. 2002 yılında Ziya Doğan doneminde verilen kurtuluş direcinde olduğu gibi birlik beraberlik içinde hareket etmeliyiz.2. yarıda 26-27 puan alabilirsek ligde kalabilecegimizi düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Pek ümidimiz yok. Tek çare olağanüstü genel kurul. Yoksa ligin dibinden yukarı çıkmak öyle kolay değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (2 yıl önce)
    İnşallah demekten başka bir şey yok, hadi hayırlısı
    0
    0
    Yanıtla