SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sumudica'dan Bu Kez de 'Yanlış Anlaşıldı' Açıklaması

Sumudica'dan Bu Kez de 'Yanlış Anlaşıldı' Açıklaması
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Marius Sumudica, Süper lig yayıncı kuruluşu beIN SPORTS'a verdiği özel röportajdaki çarpıcı açıklamaları üzerine ikinci bir açıklama yaparak sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtti.

Marius Sumudica, “Buraya geldim.  Çünkü Türkiye’yi seviyorum, Türk insanını da seviyorum, Türk futbolunu da seviyorum, bu ligi seviyorum. Ama şu anda söyleyebilirimki; hayatımın en büyük hatasını yapmışım.” şeklindeki sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek,  “Lütfen röportajın tamamını dinleyin ve büyük resmi görün. Ben dürüst bir insanım ve her şeyi olduğu gibi söylerim” dedi.

Sumudica röportajında, “Buraya geldim.  Çünkü Türkiye’yi seviyorum, Türk insanını da seviyorum, Türk futbolunu da seviyorum, bu ligi seviyorum. Ama şu anda söyleyebilirimki; hayatımın en büyük hatasını yapmışım. ” demişti. Bu sözler tepki çekmişti.  

Tepkiler üzerine Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Marius Sumudica sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı;  

“Bildiğiniz gibi Malatya'yı, kulübü, insanları ve oyuncuları çok seviyorum. Defalarca söylediğim ve gösterdiğim gibi Türkiye'de çalışmayı seviyorum. Defalarca başka teklifler de aldım ama bu ligi seçtim. Burada çalışmaktan gerçekten zevk alıyorum. Röportajımdaki bazı kelimeler bazı medya organları tarafından bağlamından koparıldı ve açıklama ihtiyacı hissediyorum. Malatya'ya Türk futbolunu ve taraftarlarını takdir ettiğim için katıldım. Burada olmak istediğim için buradayım. Takımın durumuyla ilgili bazı şeylerden memnun değildim ve bunu zaten kamuoyuna ifade ettim. Sadece futbolumuza ve gelecekteki maçlara hazırlanmamıza odaklanmak istiyorum.”

-“Ben dürüst bir insanım ve her şeyi olduğu gibi söylerim.” 
“Ben sadece sezon öncesinde yapılan seçimden ve takımı istenilen seviyeye getirmede karşılaştığım sorunlardan bahsettim. Lütfen röportajın tamamını dinleyin ve büyük resmi görün. Ben dürüst bir insanım ve her şeyi olduğu gibi söylerim. Oyuncularıma yalan söylemiyorum ve size, taraftarlara yalan söylemeyeceğim. Ligdeki önceki iki maç, takımımız için yeni ve olumlu bir başlangıçtı ve bundan sonra işlerin nasıl görünebileceğinin bir göstergesiydi. Bunun üzerine inşa edelim ve birlikte kalalım. Ben sizden biriyim.”

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • turan(44) (2 yıl önce)
    Bunun da feleği şaştı ne dediğini bilmiyor.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Bir kulüb başarili değilse sorumlu başkan ve yönetimdir hocayı getirende transferleri yapanda başkanın kendisidir.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Alperen (2 yıl önce)
    Bu adamın ruh sağlığı yerinde değil. Para için burda başka hiç bir sebebi yok, bunun saçmalıklarına neden tahamül ediliyor anlamış değilim.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Gül ağacı (2 yıl önce)
    Basın niye hepsini yayınlamazda, içinden cımbızlayıp olumsuz yayın yapar, adam inkar etmiyor, yapılan röportaj da daha evvel başka örneklerinide gördük ,eski maçlarda bi r kaç pozisyon ve konuşmaların üstünü kapattı, digitürk doğru yayın yapmıyor...........................
    %0
    %100
    Yanıtla
  • MALATYA'LI (2 yıl önce)
    Önce maç sonu benden bu kadar diye hareketler yaptın baktın tazminat gidecek çark ettin, sonra Malatya ya resmen hakaret ettin çark ettin. Geldin takımı ligin dibine attın. Utanmadan sözünün arkasında bile duramıyorsun. Seni burada tutanlarda sen de gidin artık
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Sumudicayı bırak,Klübü bu hale getiren Adil gevreğe bak.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Erkan (2 yıl önce)
    Sabırsız,profosyonel olmayan bir grafik çiziliyor..MALATYA YA yakışmıyor !! Ya paralı bir iş adamı yada BELEDİYE NİN gücüne başvuruluyor!! MALATYASPOR kendi yağıyla kavrulmalı.. döner sermayesi güçlü kılınmalı.. Mali durumu şeffaf hesap verebilir..ve dengeli olmalı !! İhtiyaç duyduğu oyuncuyu satmayıp..parasını ödemeli !! Getirdiği Teknik direktörü motive etmeli..ona güvenmeli,şartlarına uyum göstermeli..Zaten ta başta.. İrfan BUZ LA yolları ayırmamalı,sabır göstermeliydi..Şimdi Sn.SUMIDA yı getirdiniz,motive edin..sabır gösterin..çok iyi bir hoca..biraz keskin sirke ! Varsın olsun..ANTEPTE gördük..asla yetersiz bir hoca değil..İNŞALLAH ilk maçımız dahil,çok mücadeleci başarılı bir MALATYASPOR Seyredelim..Selamlar..
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Teşekkür ederim kardeş ağzına sağlık
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (2 yıl önce)
    Son gelişmeler ve yansımaları çok çok üzüntü verici..MALATYA ve Sportif temsilcisi MALATYASPOR bu yakıştırmalar a layık değil.. Hak etmiyor !! Yıllardır Liglerde mücadele eden bu takım hala parasal sıkıntı çekiyor,ya güçlü bir işadamı yada BELEDİYENİN güdümüne ihtiyaç duyar hale geliyor !! Neden kulübün özkaynaklarını güçlü ve parasal yönden kazanım getiren kaynaklara bağlamamışlar ?? MALATYALI yöneticiler bu işlerin üstesinden gelebilecek,gözü gönlü tok,deneyimli,profosyonel insanlardır..İkincisi,Sn.İrfan BUZ başlangıçta puan kaybeden bir grafik çizdi..sabır gösterilmeliydi derim..Düzeltebilirim..
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Drejanlı44 (2 yıl önce)
    Millet yanlış kişiye tepki gösteriyo. Tepkiler sumudicaya değil Adil Gevrek' e yapılmalı. Sumudica her konuda haklı. Takımı adamın üzerine yıkıp gittiler. Tabi mecazi anlamda gittiler. Keşke gerçekten gitselerde tüm taraftarda rahatlasa.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • paşa (2 yıl önce)
    Tepkileri görünce anarya, geri vites...
    %43
    %57
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Hep aynı numara yanlış anlaşıldı Gitt romanyada dalganı gec
    %32
    %68
    Yanıtla