SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Süper Lig İçin Sabırsızlanıyorum"

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un başarılı ve genç orta saha oyuncusu Okechukwu Godsoon Azubuike, Nijerya’nın spor radyosu 889BrilaFM’e konuk oldu ve kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Evkur Yeni Malatyaspor’da geçirdiği başarılı sezonunu ardından Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren genç oyuncu, Süper Lig’de oynayacak olmanın heyecanını yaşıyor. Süper Lig ve birçok yurt dışı kulübünün gözdesi olan Azubuike, ülkesinde spor radyosu 889BrilaFM’e konuk olarak gelecekteki hedefleri üzerine konuştu. Nijeryalı futbolcu, ‘Süper Lig’de oynamak için sabırsızlandığını’ ifade etti.

ALTIN 11’DE YER ALDI

Sarı siyahlı takımın gözde oyuncuları aradında yer alan Okechukwu Godsoon Azubuike TRT Spor tarafından sezonunu altın 11’inde yer aldı.

Altın 11’de Göztepe’den kaleci Günay, Altınordu’dan Yusuf, Eskişehirspor’dan Hakan, Sivasspor’dan Boye, Evkur Yeni Malatyaspor’dan Caner, Giresunspor’dan Dimitriadis, Evkur Yeni Malatyaspor’dan Azubuike, Sivasspor’dan Emre, Eskişehirspor’dan Erkan, Föztepe’den Jahovic ve Boluspor’dan Poepon yer aldı.

Genç oyuncu, altın 11’de yer almasını, “Tanrı, arkadaşlarım ve hayranlarım sayesinde yılın 11’inde yer aldım. Onur duyuyorum. Güzel bir duygu. Süper Lig için sabırsızlanıyorum” diye yorumladı.

TAKIMLA DEVAM EDECEK

Sezonun sona ermesinin ardından Azubuike’nin ismi birçok kulüple anılmıştı. Bir dönem Fransız devi Monaco’nun dikkatini çeken Nijeryalı yıldız, kulüplerin ücret konusunda anlaşamaması sonrası takımda kalmış ve şampiyonluk yaşamıştı.

TFF 1. Lig’de geride kalan sezon başarılı bir performans ortaya koyan Nijeryalı futbolcu, Beşiktaş ve Galatasaray gibi Süper Ligin devlerinin dikkatini çekse de, sarı siyahlı kulüp genç oyuncuyu bırakmamak için sözleşmesini uzatma kararı almıştı.

Kulüp basın sözcüsü Erdal Gündüz, Azubuike’nin takımla 2019 yılına kadar sözleşmesinin olduğuna dikkat çekerek, “Şuanda bizim oyuncumuz. Şu süreçte Azubuike gibi bir oyuncu orta sahada az bulunur. Süper Lig’e çıktık, neden Süper Lig’de oynamasın? Süper Lig’de deneyelim. Ön plana çıkacaksa, bizimle Süper Lig’de ön plana çıksın. Belki daha hayırlı olacak” ifadelerini kullanmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • HAD (8 yıl önce)
    O Türkiye liglerinin en iyi genç ortasaha oyuncusu 19 yaşinda omasına ramen 30 yaşinda bir futbolcu gibi sogukkanlı onun bu yıl atacağı ve attıracağı her gol değerine 3 milyon € katacak inşallah 2019'da 20-30 milyon € luk bir bonservis değerine ulaşacak ve dünya yıldızı olacak.
    0
    0
    Yanıtla
İşlem süresi: 0.163 saniye