SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Suriyeliler TSK'da Subay Olarak Görev Yapıyorlar!"

A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Halk TV'nin canlı yayınında muhabir Ferit Demir'e yaptığı açıklamada TSK’ya Suriyeli subay ve astsubayların alındığını öne sürdü. Ağbaba, ayrıca deprem sonrası Malatya'daki durumla ilgili saptamalarını dile getirdi.

"BİZE TSK'NIN İÇİNDEN GELEN BİR BİLGİ"
Ağbaba’nın açıklaması şöyle:

“Bir iddiayı Kamuoyunun bilgisine sunmak istiyorum. Suriyeli insanlar, TSK’da asteğmen ve subay olarak görev yapıyorlar. Bu bize TSK içinden gelen bir bilgidir. Hepimizin gözbebeği olan Türk Silahlı Kuvvetleri’nde artık Suriyeliler subay, astsubay olarak görev yapıyor.

Milliliği, yerliliği dillerinden düşürmeyen Cumhur İttifakı ve Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk Silahlı Kuvvetlerini ne hale getirdiğini Türkiye Kamuoyu görsün! Milliyetçiyim deyip te Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını parayla satanlar, milli ve yerliyim diyenler TSK’ya da Suriyeli insanları dolduruyorlar. Anne ve babalarının isimlerine ve bu kişilerin  soy isimlerine bakarak bunu görebilirsiniz.”

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları görsünler. Türk Silahlı Kuvvetlerinde Suriyeliler görev yapıyorlar. Suriyelileri subay, astsubay olarak TSK’ya doldurmaya başladılar. Bundan sonra sayısının artacağını da biliyoruz, görüyoruz. 28 Mayıs’ta geldiğimizde TSK’da bir tane bile Suriyeli asker kalmayacak.”

"ENKAZ BAŞINDA, ÇADIR BAŞINDA YOKTULAR, MEŞALELERLE ORTAYA ÇIKTILAR"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 6 Şubat depremlerinden bu yana Malatya’nın içinde bulunduğu durumu da değerlendirdi. Ağbaba’’6 Şubat depremlerinden sonra Malatya’da bir tek adım atılabilmiş değil. Hatta bir tek çivi dahi çakılabilmiş değil. Malatya’da 6 şubatta durum ne ise şu anda da hayat aynı şekilde devam ediyor’’ dedi.

Ağbaba'nın deprem sonrası durumla ilgili açıklamaları ise şöyle:

"6 Şubat depremlerinden sonra Malatya’da bir tek adım atılabilmiş değil. Hatta bir tek çivi dahi çakılabilmiş değil. Malatya’da 6 şubatta durum ne ise şu anda da hayat aynı şekilde devam ediyor. İnsanlarımız halen çadır kentlerde kalmaya devam ediyor. Esnaflarımız halen ayağa kalkabilmiş değil. Esnaflarımız için sıra sıra konteynerler düzenleniyor ama bunlarda ilgisi ve alakasız yerlerde. Ne yazık ki şehrimizde hiçbir hareket yok. Malatya’da büyük bir belirsizlik devam ediyor. Hiçbir vatandaşımız ne yapacağını bilmiyor, ne yapılacağını da bilmiyor. Bugün Malatya merkezimizde esnaflarımızı gezdik. Merkezimizde; Akpınar’ın, yeni camiinin olduğu bölgelerde halen bir şey yapılabilmiş değil. Ne yapılacağına dair vatandaşlarımıza bilgi verilmediği gibi, neyin nasıl yapılacağına dair kimsenin görüşü de alınmıyor.

Enkaz başında, çadır başında olmayan iktidar temsilcileri meşalelerle ortaya çıkmış durumdalar.

İktidar yöneticilerinin, siyasetçilerinin deprem dönemiyle, seçim döneminde aralarında bir fark var. Deprem döneminde ne belediye, ne il ve ilçe yöneticileri, ne de vekilleri deprem döneminde sahada yoklardı ama şimdi varlar. Ama bir şey yaptıkları yok, sadece oy istiyorlar. Depremde göremediğimiz, enkazda göremediğimiz, çadırda göremediğimiz, sokakta ateş başında göremediğimiz belediye başkanları ve milletvekilleri şimdi meşalelerle ortaya çıkmış durumdalar. Ama ne yazık ki fakirin, fukaranın derdini çözen bir iktidar yok Malatya’da."

"MAALESEF UTANMA DUYGUSU YOK"
Ağbaba, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu seçim iyilerle kötülerin seçimi. Malatya ile ilgili söylemek isterim. AKP siyasetçileri burada depremi konuşmuyor. Depremde ne yapacağız demiyorlar. Çadırda yağmurda, sıcakta kalanlarla ilgili bir projeleri yok. Dükkanı yıkılan esnafla ilgili bir projeleri yok Sadece konuştukları PKK, terör, kirli propaganda. Seçim kampanyasından çok iftira kampanyası yapıyorlar. Depremi konuşan, Malatya'yı nasıl ayağa kaldıracağımızı söyleyen biziz.

Bakın burası Bostanbaşı bölgesi. Burası yeni yerleşim yeri. İnsanlar şehir merkezinde 2-3 dairelerini sattılar buradan daire aldılar. Burada birçok bina ağır hasarlı ama, bir keşmekeşlik, fıkralarda olan olaylar yaşanıyor. Senin binan ağır hasarlı diyorlar, kapı pencere sökülüyor, 15-20 bine satıyorlar, sonra bir tespit daha hafif hasarlı, oturabilirsiniz deniyor. O kapı pencereyi 200- 300 bine alamıyor insanlar. Anormal bir keşmekeşlik var bu Bostanbaşı'nda. Ağır diyorlar, ortaya, hafife çeviriyorlar. Bir başıboşluk, liyakatsızlık, burada yaşanıyor. Hiç kimsenin suçu yok! 

Yeşilyurt Belediye Başkanı geçen söylüyor. Beton sulanmadığı için binanın çöktüğünü söylüyor. Maalesef utanma duygusu yok. Bu binaların ruhsatını sormuyorlar. Zemin etüdünü vatandaş yapmıyor, bu ruhsatı 24 imzayla veren sensin, vatandaşı suçluyorlar. Buraya imar izni verenlerin bir teki yargılanmadı, bir belediye başkanı ceza görmedi. Rezilliği yaşayan vatandaş. Malatya bir keşmekeşin, rezaletin içinde yaşamaya devam ediyor. Biz deprem diyoruz, onlar PKK diyor. Gördüğümüz rezillik Malatya'da devam ediyor. 

Bu koşullarda Kemal Kılıçdaroğlu'na oy istiyoruz, geldiğimiz gün bu binalara ruhsat verenlerin cezasını keseceğiz, geldiğimiz gün 5 kuruş almadan Malatya'yı tekrar imar edeceğiz diyoruz. Sesimin gittiği her yere yalvarıyorum, lütfen gelin oyunuzu kullanın."

Ağbaba, Malatya'da ikinci milletvekilliğini 1300 civarında oyla kaybettiklerini belirterek 28 Mayıs'ta sandıklara sahip çıkılması için gereken çalışmaları yaptıklarını, 14 Mayıs'ta sandık başına gelmeyenlerin mutlaka oy kullanmalarını istedi.

halktv.com.tr- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

48 yorum yapılmış

  • Sehitfevzili (11 ay önce)
    Araştırın bakalım 100 bin kişilik Malatya'da 50 bin kişi kaldı ve bu kalan 50 binin ne kadarı türk.nereye gitsen hep Suriyeli Afganlı.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • erol (11 ay önce)
    Ülkende 1 800 000(bir milyon sekizyüz bin) bin yabancı, vatandaş yapılmış, oy kullanıyorsa, yurt dışında yaşayan yıllarca Türkiye ye gelmemiş 3 300 000(üç milyon üçyüz bin ) kişi seçmen olarak oy kullanılıyorsa, bırak aynı sokağı, aynı apartmanda kayıtlı seçmenler birbirini tanımıyorsa , hükümetin tüm imkanları görev süresi bitmiş seçilmişlerce kullanılmaya devam ediyorsa, devletin televizyonları ve özel televizyonlar tek parti ve adaylarına hizmet ediyorsa, iftira ve yalan haberler propaganda aracı olarak kullanılırken hukuk devreye girmiyorsa, köylerde, köyün tüm oyunu köye hakim bir kişi ,tek başına kullanıyorsa, vatandaşın verdiği oylar sandıkta kayıp oluyorsa ,bu seçimin adil ve güvenilir olduğuna kim inanır. Sayın vekil bunlar değişmedikçe ,5 yılda bir yapılan seçimler göstermeliktir. Tezgah kurulmuş, şıkır şıkır çalışıyor, bunları ortadan kaldırmadıkça seçim hikaye, Bizde yapılan seçimlerin benzeri hiçbir demokratik ülkede görülmez.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Kim (11 ay önce)
    İyice saçmaladınız artık
    %50
    %50
    Yanıtla
  • erkan (11 ay önce)
    Bu muhalefet genel başkanları gibi yalan ve iftirada zirve yapmaya devam ediyor.Veli bey madem böyle bir şey söylüyorsun bir tane suriyeli subay veya astsubay gösterde bizde bilelim.Vatandaş size bu yüzden oy vermiyor.Doğalgaz çıkarıldı ona inanmıyorsunuz yerli araba üretiliyor hani fabrika diyorsunuz.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Malatyalı mücadele (11 ay önce)
    Helal olsun Ağbaba.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Engin Yurt (11 ay önce)
    Duyuma göre haber olmaz. Nerede belgen. Konunun iç yüzü nedir? Doğru bilgi için Kurumdan resmi açıklama gelmesi lazım. Zira binlerce yalan ve algı haberlerini biliyoruz. İBB T3 vakfına yardım ettiğini iddia ettiniz. T3 vakfı sizi mahkemeye verdi ve kazandı. Defne de atılan temele yalan denildi. 60 günde hastane bitti hizmete açıldı. İddia daha bitmedi bu seferde hasta kabulü yok denildi. Aselsan satıldı denildi tabiki oda yalandı.......
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Davut (11 ay önce)
    Doğru
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Ali (11 ay önce)
    " Bir millet nefislerini (kendini) bozmadıkça, Allah onların durumunu değiştirmez." (Ra, d, 13/11)
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Malatyam (11 ay önce)
    Ülkeyi Araplar istila etti zaten. 13 milyonun yanı sıra. Zengin azınlıkta Karadeniz'de almadik gayrimenkul bırakmadı. Milliyetçi karadenizliler arapça tabelalar asıyor:) Kürtçe table asilsa kıyamet koparırlar ( Kürt değilim).
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Köylüm (11 ay önce)
    Az önce Er TV'yi seryrediyordum "hasar tespit" itirazlara ilgili, eline evrağını alan Çevre ve şehircilik il müdürlüğüne koşmuş. İtiraz eden kim, ağlayan kim, kızan, sitem eden, ağır eleştiren yok yok yani. Geçen hafta koşa koşa birbirinizin üstüne çıkarak oy verdiğiniz meclise gönderdiğiniz 4 tane AKP milletvekilinden bir tanesi yanınızda yoktu.Neredeler? Siz ne için oy verdiniz bunlara? Sizin sorunlarınızı kim çözecek? Veli Ağbaba'nın yanına gidin isterseniz ancak o yardımcı olmaya çalışır! Size hiç acımıyorum biliyor musunuz? Çünkü sizin gibi insanların yüzünden bu ülke bu halde ve daha kötü olacak bunu bilin isterim. Bunlar daha iyi günleriniz, seçimden sonra ülke uçacak. Bir gün mutlaka şunu söyleyeceksiniz "ellerimiz kırılsaydı da oy vermeseydik" diyeceksiniz!!
    %54
    %46
    Yanıtla
  • CHP li büyükşehir belediyesinin olduğu bir ilde yaşıyorum. Belediye başkanına oy veren arkadaş, eş /dost belediyeyi eleştirirler. Yetersiz görürler, su çok pahalı, sosyal belediyecilik yok falan derler. Ama bir sonraki seçimde gidip Ak partiye de oy vermezler. Şimdi hal böyle iken , neden ak parti seçmeni eksiklikler karşısında eleştirilir? CHP seçmeni partisine vekiline belediye başkanına her şartta destek verecek, ama ak partililer parti değiştirecek. Yok öyle tepeden bakıp eleştirmek. Önce aynaya bakmak lazım.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • CHP'li belediyelerin hizmetlerini aksatmak için ödeneklerinin kesildiğini, nasıl bir çifte standarda tabi olduğunu da yazarsanız sorunun nedeninin öyle olmadığı anlaşılır.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Mehmet Aydın (11 ay önce)
    Veli Ağbaba sanırım üç günlük tatilde akşamdan kalma gibi rüya görmüş olabilir bu kadar da atılmaz yani ayıp yani..Tsk da yada emniyet ukeler arası anlaşmalar gereği her ülke belli sayida eğitim amaçlı gelirler ortak eğitim alıp giderler bizim personellerde yabancı ülkelerde eğitim amaçlı giderler olay bu..
    %51
    %49
    Yanıtla
  • Sen de pazar günü gidip oy verdin ve ülkenin yönetimini seçtin değil mi. Vah memleketim. Üstünü iyice ört de uyurken birde üşütmeyesin, bu pazar yine seçim var, ülkeyi batracak bir oy boşa gitmesin.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Hicbiesey inanmadiniz ya ülkenin geldiği nokta bu. Daha beter olacağız. Bekle gör. Hani reisin dolar 10 olacak bunlar yalanci diyordu halaycilar halay çekiyordu dolar 20 lira farkındaysan. Elin Arabi kendi ulkesinde benim seçimim için oy veriyor. Hala yalan diyor ya. Siz var ya siz millet ile dalga geçiyorsunuz.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Bunlara bişey anlatamazsın .boşuna kendini yorma . Bunların derdi ülke filan değil . Bunların derdi sogan patates . Bunlar varsa bunlar çok mutlu olurlar . Ayrıca biri bir yalan söyler . Bir müddet sonra yalanı söyleyende kendi yalanına inanmaya başlar . Şimdi sormak isterim . Veli agbabanın malatyaya ne faydası dokunmuş diğer akp millet vekilleri gibi ? Onlardan ne farkı var ? Ona oy verenler hiç düşünmüşmü acaba ?
    %75
    %25
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (11 ay önce)
    1 hafta kalmış çamur atmaktan başka çare yok karadeniz gazı rus gazı togg italyadan ithal siha iha oyuncak kızılelma kartondan anadolu gemisi yok insaf be yazık baykar firması abd de olsa Türkiyede caddelere okullara adı verilirdi bu nasıl siyaset olmaz olsun böyle siyaset düşmana gerek yok içimizdekileri yeter Allah hiç bir ülkeye böyle mualefet vermesin sizin rakibiniz akp Türkiye değil
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Sana cevap yazmaya bile değmez, her zamanki gibi saçmalamaya devam ediorsun. Belliki batıda, Avrupada yani o kafirlerin memleketinde biryerlerde yaşıyorsun, orada kazandığın 1 euro burada 20 lira. İşin keka. Ondan sonra ahkam kesiyorsun sıkılmadan.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (11 ay önce)Mahmut isimli kullanıcı yorumuna
    Yazıyı nerenle okudun bilmem tek bir şey var beynini kulanmıyorsun tek bildiğin 1 € 20 tl hep aynı kelime başka bir iki kelime daha ezberle lazım olur
    %75
    %25
    Yanıtla
  • A maberin canlı yayında oy verirken arap ile yanlışlıkla röportaj vermesi ve sonra videoları engelletmesi? Sanırım bu da yalan. Yalan ne biliyor musun sabah akşam montaj yapıp Kılıçdaroğlunu terör ile yan yana getirenler yalan işte. Sizi gidi hudaparcilar siziiiiiii
    %37
    %63
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (11 ay önce)Davud isimli kullanıcı yorumuna
    Her hangi bir terör örgütünü savunan seven teröre terörüst demeyen şerefsizdir hüdapar mi ney daha yeni bu seçimde duydum böyle bir partinin varlığında haberim dahi yoktu bu halde hudaparcı yaptınız A haberi sade kanal degiştirirken görürüm A haberci yaptınız bu da demeki A dan Z yalansınız senin gibilerin seçtiği partide bu nedenle yok olmaya mahkum Kürdü sevmeyen Türk değildir Türkü sevmeyen Kürt değildir beyni olmayan sadece karnıyla hareket edende hiç kimseye fayda gelmez aksine zararda başka işi olmaz 30 avurpa ülkesi birlik oldu biz kardeşler düşman oluyoruz neden bir parti için tanımadığı birine hakaret ediyoruz x partisi olsun onlar Ankarada ben seninle aynı bakkala gideceiz aynı araca bineceğiz acıyı ve tatlıyı birlikte yaşıyacağız değermi iyi anlayışlı olsak olmazmı her şeyi bilen cahil arkadaş
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Hudapari kendi listelerjnden alan hizbullahcilara af çıkaranlara oy atacak misin atmayacak misin net ol net. Haaa hdp dersen 6 li masada olmadığını bal gibi biliyorsun. 2015 te bu ülkede TC tabelaları kaldırıldı , özerklik konuşuldu ,megri megri derim konuşamazsin. Net cevap ver net.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Gurbetçi yere göğe sığdıramadığın memleketine dönsene neden hasret çekiyorsun, ama dur ben söyleyeyim orada ekonomi iyi, insan hak ve özgürlükleri var, medeniyet var, adalet var hukuk var ceza var.Senin gibi Alamancı dayılar oy kullanıp benim geleceğimi belirliyor ya ona yanarım
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Dizilere veya tiktok izleyicisi olduğun yapay bilgi edinmisin medeniyet özgürlük hak ve adalet bizim ülkemizde bizde sadece tembelik var birde hayel görüp gerçek diye inanmak hilekarlık kanımıza işlemiş batıyı çok yanlış tanımısın
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Vatandaş (11 ay önce)
    Sayın vekilim, daha inandırıcı, halka dokunacak şekilde ve bilimsel siyaset yapın. Bu tarzınız ile 10-15 seçim kaybettiniz. Ama bu işi öğrenemediniz. Ülkelerin ordularında eğitim amaçlı vs şekilde görev yapan yabancılar hep olmuştur.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (11 ay önce)Vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    Ben de şahsen yabancı ülkede yaşayan Türk vatandaşlarının buranın geleceğine yön vermesi doğru değil, gitsin yaşadıkları ülkenin partilerine oy versinler, ya da çıksın bizim gibi ülkemizde yaşasınlar.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Asi (11 ay önce)
    Siz oy alabilmek için PKK nın siyasi kolu HDP ile işbirliği yapıyorsunuz ve PKK liderlerle aynı özerlik Apo ya, Selo'ya, Kavala ya özgürlük gibi vaatlerde bulunuyorsunuz kapalı kapılar ardında ve açık açık söyleyip sonra HDP liler sizin konuştuklarınızı ortaya döküyor ve hiç bir sıkılma utanma duymuyorsunuz. Çok yalan söylediğinizden bu dediğinize de inanmıyorum. Varsayalım ki kırk yılda bir doğruyu söylüyorsunuz orduda Suriyeli subayların olması ve bu ülke için PKK ile mücadele etmesi zorunuza mı gitti acaba. Önce üstünüzdeki pisliği görün sonra başkasının tozuna laf söyleyin.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Yüzlerce insanı ensesine tek kurşun veya satırla veya domuz bağıyla katleden katil (evet katil, bizzat cinayeti işleyen yani) hizbullahçıyı patır patır serbest bırakıyorlar buna söyleyecek sözün yok mu insaniyetten nasibini almamış yalancı tayfa.Utanmadan bunları yazıyorsunz değil mi, önce insan olacaksın insan.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Malatyalı35 (11 ay önce)Mahmut isimli kullanıcı yorumuna
    Hizbullah yüzlerce öldürdüğünü söylüyorsunda hdpkk nın yüzbinlerce öldürdüğünü niye söylemiyorsun ? .tabii işine gelmiyor söylemek . Yazık gerçekten
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şşşşş..Hudapar kimin ile. PKK dan farkı azcik sakal bırakmışlar. Dinden imandan uzaklar. Ya belediye başkanına ne demeli sende oy verdin işte. Kapasiteniz bu kadar. Sizi temsil ediyor. Bu arada megri megriyi kim söyledi. Duydunmu veli beyden PKK yanlısı bir söz. Ama siz biri ne derse inanirsiniz
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Vatandaş (11 ay önce)Oktay isimli kullanıcı yorumuna
    PKK neden bir adaya oy ister? Çok basit bir soruya cevap veremiyorsunuz. Hdp ile ittifak kurmamışlarmış , yok bilmem ne. Sınır illerimize saldıran YPG yi terör örgütü olarak görmeyen hangi lider? Tüm muhalefet hüda par ile görüşüyor. Yanlarına alamayınca hüda par’ a “domuz bağcılar” derler. Milletin aklıyla dalga geçerseniz, millet te size 10-15 seçimde olduğu gibi gereken dersi verir. İnsanımızı ikna edemeyince küçümseyen, hor gören zihniyet muhalefetçilik oynamaya devam eder.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Megri megri baboooo megri. Çadır mahkemeler? Fetoye verilen imtiyazlar ? Hudapar? Hizbullahcilarin af ile çıkmasi ? Siz bu vatanseversiniz Kılıçdaroğlu değil öyle mi.
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Vatandaş (11 ay önce)Davud isimli kullanıcı yorumuna
    Soruya cevap verir misiniz? PKK neden cumhur ittifakının kazanmamasını istiyor? Onların derdi de mi patates soğan?
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Sen Selo gibi ihsan başkan gibilere oy ver boşver. Patates soğan elbette yersin. Tüm ülkeye rezil olduk. Ya verin oyu kime verirseniz ama eleştirin her yaptıkları doğru değil.
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Sundugun argüman saçma sapan.hdp oy veren milyonlarca seçmeni var. 21 yılda ekonomiyi batak haline getiren, eğitimi bitiren, mültecilerin elini kolunu sallayarak girdiği ülkede vatandaşları için buna oy vermeyin diyemez mi?
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Dilinize doladiniz hdp. Unutma PKK suikast yapmaya çalıştığı tek lider Kılıçdaroğlu. Arkadaş ben anlamıyorum bu fetoyle , HDPile hudpar ile içli dışlı olan desteklediiginiz kişi değil miydi? Kılıçdaroğlu niye elestiriliyor :). HDP tam tersi Kılıçdaroğluna oy vermeyin dese agzinizi açmazsiniz tam tersi helal olsun diyeceksiniz.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Kırmızı bülten ile çıkan Osman dan kimsenin haberi yokmuydu?TRT baskosede çıktı.onca yıl akapeye oy verdiler sesiniz çıkmadı. Şimdi herkesi PKK li damgası vurdunuz. Korkmayın Atatürk'ün torunları olarak ne domuz bağcıkları Allah sizlara nede PKK itlerine bırakmaz.rahat ol
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Depremzede (11 ay önce)
    Ordu ya da alsınlar tabi canım neleri eksik onlar din kardeşimiz değil mi aaaa !Yok ettiler herşeyi ediyorlarda daha iyi günler bunlar sizde çanak tutun malatya halkı yazık be. Tez zamanda bu şehirden kurtulmak dileği ile..
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Malatya liyim demeye utanır olduk. Belediye başkanı videosu da üstünün tuzu biberi oldu.gitmek lazım.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Sanal Gerçekler (11 ay önce)
    Troller iş başında olacaklarmış, ünvanı önemli değil. Göbels taktiği ile sansasyon ve halkta infial oluşturmak için farklı ilginç hikayeler duyabilirsiniz. Öyle bir zamandayız ki kim kimdir anlamak mümkün değil. Malatyalı hemşerilerim uzmanlar tarafından; Toplumu adım adım gererek, (kuluçka evresini başlatmış olabilirler) iç aparatlar eliyle büyük bir iç karışıklık hazırlığı dillendiriliyor. Her söylenene inanmayın. Devletimiz, ordumuz Türkiye’mizindir. Biz bu vatanın evladı olarak; Alevimiz, Sünnimiz Kürdümüz, Türkümüz, Lazımız Çerkez’imiz, Arabımız bizim başka vatanımız yok.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Tuğrul (11 ay önce)
    Alman amerikan fransız ordusunda müslüman Türk, Arap, her millşyettem subay var, onlar şikayetçi oluyor mu? Biz de olması suç mu, ayıp mı?
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Evet haklısın oralarda da bar, ancak oralarda dipcigin vatandaşa dönme tehlikesi yok, ortadoguda yaşıyoruz, bilmem anlatabildim mi?
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Anlamaz. Selo başkanlarına oy versinler bunlar boşver üstad nefesini boşa harcama
    %75
    %25
    Yanıtla
  • O adamların bir gün bize silah çevirmeyeceğini nereden biliyorsun bu adamlar kaç yıldır burdalar ki Türk Ordusuna subay oluyorlar boş konuşmamak lazım
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (11 ay önce)Tuğrul isimli kullanıcı yorumuna
    Oradakiler varsa Türk'tür, görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için çalışır, buradaki inşallah doğru değildir, inanmak bile istemiyorum, doğruysa Tangrı Türk ordusunu böyle vatanından kaçanlardan korusun.
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Lafa da geldiği zaman milliyetçilikten, ülkücülükten bahsedip takım elbise giyip, tesbih sallıyor vatan bekçiliği yapıp, ahkam kesiyorsunuz ? Nerede sizin milliyetçiliğiniz? Nerede sizin ülkücülüğünüz ? Bu işler takım elbise giyip, tesbih sallamakla olmuyor!! Bu vatan arapların vatanı değil, bizim vatanımız!!
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Fikret (11 ay önce)
    Madem bilgi geldi isim olarak paylaşın ki inandırcılığınız olsun yoksa her zaman ki çamur at izi kalsın siyaseti yapmayın halkta karşılık bulmamanazın tek cevabı budur yalan yanlış iddialar ortaya atıp sonra kenara çekilmenizdir
    %57
    %43
    Yanıtla
  • adam doğru haber istiyor %60 beğenmiyor millet algıyı seviyor at biz inanırız diyorlar ...
    %85
    %15
    Yanıtla