SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sürücü Kursuna 'Sahte Ehliyet' Operasyonu.. Serbest Bırakılmışlar!

Sürücü Kursuna 'Sahte Ehliyet' Operasyonu.. Serbest Bırakılmışlar!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da faaliyette bulunan bir sürücü kursunda sahte sürücü belgesi düzenlendiği iddiası ile ilgili olarak Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerince operasyon gerçekleştirildi.

KOM ekiplerince yürütülen operasyonda sürücü kursunda düzenlendiği iddia edilen 19 adet sahte sürücü belgesi ele geçirilirken, olayla ilgisi bulunduğu gerekçesiyle 3 şüpheli Nitelikli Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlamasıyla gözaltına alındı.

Soruşturmanın ardından 3 şüpheliden ikisi işlemlerin ardından, bir şüpheli ise  Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol kararı uygulaması ile serbest bırakıldı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden konuya ilişkin şu açıklama yapıldı:

“İlimizde faaliyet gösteren bir sürücü kursunda sahte sürücü belgesi düzenlenmesiyle meydana gelen Nitelikli Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik olayı ile ilgili KOM Şube Müdürlüğümüz ekiplerince yapılan çalışma kapsamında 3 şahıs gözaltına alınmış olup işlemlerinin ardından 2 şahıs serbest kalmış, 1 şahsa ise adli kontrol hükümleri uygulanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • mazlum (1 yıl önce)
    Sayın VALİM siz bu Yeni Malatya spor sorununu çözersiniz şu memleketi sahipsiz sanmasınlar.Başkan olan Valilikten Belediyeden yardım istiyor yoksa neden başkan olursunuz. Bir tane kendi memleketin çocuğunu oynatmazlar onları değerlendirip katkı sağlamazlar ama dara düşünce Valiliğin Belediyenin kapısını çalarlar yok kardeşim yok paran yok ise projen yok ise başa gelip Milleti ümitlendirmeyeceksin
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)mazlum isimli kullanıcı yorumuna
    Ekonomi ,eğitim ,pahalılık , işsizlik,adaletsizlik, göçmen sorununu çözdük Malatyaspor kaldı, mazlum boş beleş işler sana birşey katmaz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Sadece bu olay için demiyorum,Suç işleyen,şahıs, veya işyerinin ismini gizleme, vermeme gibi ,suçlu ve suçluları cesaretlendiren bu acaip uygulamanın kaldırılması gereki.Bu suçu işleyenlerin kişi hak ve özgürlüklerine saygı göstermek ne demektir?Normal insan olmak suçmudur?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Okan (1 yıl önce)
    Güzel ülkemin super adaleti
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet KARA (1 yıl önce)
    Serbest bırakılmışlar da haksızlığa uğradıkları için tazminat ödenmemiş mi... Vah vah şaşırdım...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Adulvahap (1 yıl önce)
    Bu kişiler anlaşılan normal yoldan alamayacaklardı. Peki bunu yapanlar demiyorlar mı bunlar kaza yapsa, birinin canına mal olsa vebali nereye gidecek? Gerçi Malatyada normal yoldan ehliyet alanlar da araba kullanmayı bilmiyor ki...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Esnaf (1 yıl önce)
    ALLAH korkusu olmayan utanmayan dilediğini yapsın vursun kırsın döksün çalsın ama birde toprağın altı var. Ahiret var.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Haci Ahmet (1 yıl önce)
    Bu haberin doğruluk derecesini bilmeden yazmışsınız galiba sürücü kursu ile alakalı bir kişi olmadığı söyleniyor kesin bilgi değil ise sorun olmasın
    %12
    %88
    Yanıtla
  • yav arkadaş siz milletin aklıyla dalgamı geçiyorsunuz.Haberde yazılanlar imzasız mektup yada dükkan camına asılmış afiş değil.Devletin polisi operasyon yapmış,19 tane sahte ehliyetin fotoğrafını vermiş, yerini söylemiş daha bu haci diyor ki kursla alakalı değilmiş, doğruluk derecesi bilmem ne.Sana göre polis yalan söylüyor öylemi.Hadi be yürü git işine.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci ahmet (1 yıl önce)suavi isimli kullanıcı yorumuna
    Arkadaşım kurs ismi geçmiyor diyorlar ondan dolayı yazdım
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Yani senin yazdığın cevap ne alaka acaba...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bu haberin doğruluk derecesinin yüzde 100 olması için ,daha nelerin olmasını beklerdiniz?eksik gördüğünüz nokta nedir?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Muhsin (1 yıl önce)
    Bu fotoğraftaki ehliyetler sahte ehliyetse bunları serbest bırakanlar da niye serbest bıraktıklarını kamuoyuna açıklamalı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Bunu yapan adamlar nasıl serbest bırakılır. Bu nasıl adalet anlayışı. Bunun tıp, mühendislik vs. daha kritik bir çok iş için sahte diploma düzenemekten, böylece insan canına kast etmekten ne farkı var? Kör müdür, sağır mıdır bu adamlar trafiğe çıkıp birilerinin canını alabilirler. Bunun sorumlusu bence bu sahte belgeleri düzenleyenler kadar onları serbest bırakanlardır. Yazık bu ülkeye yazık bu ülkenin insanına. Bu kadar ucuz mu insan hayatına kastetme tehlikesi yaratacaklara belge verenleri serbest bırakmak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yorumunuza katılıyorum, ayrıca bu kurs adını ifşa etmeliler ki kimse gitmesin bu sahtekarlara. Bunları serbest bırakanlar da bu suça ortak sayılır, bu nasıl bir adalet sistemi, tamamen sistemsizlik. Polis yakalıyor bunlar serbest bırakıyor, bu tür sahtekarlıkları teşvikten başka bir şey değil
    %100
    %0
    Yanıtla