SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sürücüler Kazayı Ucuz Atlattılar

0
Güncellendi - 2018-06-08 04:57:37
Sürücüler Kazayı Ucuz Atlattılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında, hurdaya dönen araçtan sürücünün burnu bile kanamadı.

Edinilen bilgilere göre, Sağlık Caddesi üzerinden Sivas Caddesi istikametine seyir halinde olan Emre Toper yönetimde 44 ER 406 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Çevre Yolu istikametinden Sivas Caddesi istikametine seyir halinde olan Göktuğ Norman yönetimindeki 44 FF 663 plakalı otomobile çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle Emre Toper yönetimde 44 ER 406 plakalı otomobilin ön tarafı hurdaya dönerken, kazada şoförlerinin burnu bile kanamadı.

İhbar üzerine polis,sağlık ve itfaiye ekiplerinin sevk edildiği olayda bir süre tek şeritten ilerleyen trafik hurdaya dönen otomobilin çekici yardımı ile kaza yerinden çekilmesiyle normale döndü.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • fırat (6 yıl önce)
    millet 150 bin liralık arabaları ile efendi efendi gezer bunlar 5 bin liralık araba ile cıktas cıktas
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Mesele bu araçların piyasadan kaldırılması değil! Mesele, araçlara modifiye yapan, egzozlara ses çıkartan birşeyler taktıran, her 2 kelimesinden biri küfür olan, ellerinde tespihle arabesk müzik açıp dolaşan zihniyeti eğitmek!
    0
    0
    Yanıtla
  • a.b. (6 yıl önce)
    sizleri tarih anacaktır . yaptıgınız kaza lar ve milli ekonomiye verdiginiz zararlarla.elalemin çürümüş arabalarını malatya ya doldurmakla.HAA GAYRET
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEK (6 yıl önce)
    Allah korumuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (6 yıl önce)
    Mavi olan araba sanayide gürültü çıkararak bir aşağı bir yukarı tehlikeli şekilde gidiyordu.En sonunda birinin başını yakmış
    0
    0
    Yanıtla
  • RAMBO (6 yıl önce)
    YİNE CCC NE ZAMAN SESİMİZİ DUYACAK BU YETKİLİLER ARTIK TRAFİĞE ÇIKMAYA KORKUYORUZ ŞAHİN CİLER YÜZÜNDEN TOPLAYIN GİTSİN ŞU CCC LER YOKSA BİZİ BIRAKIN AVRUPA BİRLİĞİNE GİDELİM TÜRKİYEDE CANIMIZ BU KADAR UCUZMU BİZİM CCC LERİN ARASINDA YAŞAMAYA
    0
    0
    Yanıtla
  • Mete ÜNAL (6 yıl önce)
    Yine bir TOFAŞ kazası.. :((
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyam44 (6 yıl önce)
    şahin-doğan kazaları standart polis denetim yapmıyor malatya emniyet müdürü denetim talimatı vermiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    gün olmayaki bi hurda bi yere carpmaya yazık kardeşim yazık 4 -5 milyarlık hurdalarla milletin 150 milyarlık arabalarına carpıyosunuz bu araçlar trafikten çekilmeli
    0
    0
    Yanıtla