SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sürücülerden Biri Öldü, Diğeri Yaralı

0
Güncellendi - 2018-09-02 06:21:04
Sürücülerden Biri Öldü, Diğeri Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da otomobil ile kamyonetin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Çarmuzu Mahallesi Kudüs Caddesi üzerinde yaşandı. Mehmet Özcan Karakuş (27) yönetimindeki 44 BA 116 plakalı otomobil ile Selçuk Ş. yönetimindeki 04 AZ 947 plakalı kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Her iki aracında hurdaya döndüğü kaza sonrası bölgeye ambulanslar sevk edilirken, yaralılar itfaiye ekiplerinin de yardımı ile araçlardan çıkartıldı.

Kaza nedeniyle yol bir süreliğine trafiğe kapatılırken, hastaneye kaldırılan yaralılardan otomobil sürücüsü Mehmet Özcan Karakuş, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kamyonet sürücüsünün Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisi sürerken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Bir Dost (6 yıl önce)
    Abim mekanın cennet olsun seni unutmuyacağız gül yüzlü abim
    0
    0
    Yanıtla
  • Babacann (6 yıl önce)
    Ölene Allah'tan rahmet, yaralıya acil şifalar diliyorum. Trafikte saygıdan eser yok maalesef. Adam A caddesinde B mağazasına gidecekse, illa onun önüne park edecek. Bunun için gerekirse 2.sıra park ediyor. Kardeşim 20-30 metre ileride park yeri var git oraya park et. Niye 2. sıra park edip yolu daraltıyorsun. Denetim olup sağlam cezalar yazılması gerek. Yoksa bizim millet anlamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın (6 yıl önce)
    Sıtma pınarından çarşıya 35 dakikada gidiyoruz sağlı sollu park trafik denetleme Yok herkes park Edip işini görüyor trafik polisleri işini yapmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Öğretmen (6 yıl önce)
    MALATYA HER GEÇEN GÜN BÜYÜK BİR KÖY OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLYOR. KOCA ŞEHİRDE BÜTÜN CADDELERDE TRAFİK TEK ŞERİT AKIYOR. SÜRÜCÜLER TRAFİK LEVHALARINA UYMUYOR. TEK YÖNLÜ YOLLARDA BİR ANDA KARŞINIZA ARAÇ ÇIKIYOR. TRAFİK DENETİMİ NEREDEYSE HİÇ YOK. YAYALAR YAYA GEÇİTLERİNİ KULLANMIYOR. YAZIK YAZIK ÇOK YAZIK...
    0
    0
    Yanıtla
  • NEDEN KÖY OLARAK ÖRNEKLENDİRMENİZ YANLIŞ OLMUŞ ÖĞRETMENİM. BENDE KÖYDE YAŞIYORUM 35 YILDIR ve BU KADAR KAZA OLMUYOR. TEK EKSİK KATLI BİNALARIN OLMAMASI..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yavuz (6 yıl önce)Öğretmen isimli kullanıcı yorumuna
    Doğrudur büyük şehir olduk ya hizmet akıyor Maşallah
    0
    0
    Yanıtla