SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tabi Bu Herkesi Rahatsız Etti"

0
Güncellendi - 2018-09-05 05:56:12
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Türkiye'nin AKP'yle birlikte özüne döndüğünü söyledi.

Çakır, Malatya'daki temasları kapsamında Birlik Vakfı Malatya Şubesi'ni ziyaret etti. Milletvekili Çakır, daha sonra Saray Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti.

Çakır, ilk olarak Birlik Vakfı Malatya Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çakır, Birlik Vakfı Malatya Şubesi'nin Malatya'da yaptığı çalışmalar ve programların önemli olduğunu ifade ederek, çalışmaların artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Çakır, seçim sonrası Malatya'da çalışmalarını sürdürdüğünü kaydederek, "Bu vatan, ülke hepimizin. Ülkemizi kalkındırmak, geliştirmek; yerel kalkınmayı yakalamak, yerelde daha yoğun bir hizmet akışını sağlayabilmek görevimiz. Bizlerinde bu göreve seçilmesi, bir yandan yerel hizmetlerin takibi, yerel yatırımların artırılması, yerel sorunların çözümü bir yandan da ülkemiz ve geleceğimiz adına parlamentoda meclisimizin çatısı, cumhurbaşkanımızın liderliği altında Türkiye'ye hizmet edebilmek" dedi.

Türkiye'nin 100, 50, 30 ve son 15 yılına bakıldığında zorluklar içerisinde içeriden ve dışarıdan kuşatıldığını ifade ederek, "Bunların zaman zaman kırılmaya çalışıldığında da hangi sıkıntıların başına geldiğini görüyoruz. Bizler hep birlikte darbeler, 28 Şubatları, muhtıralar yaşadık. Bu sadece içeride yaşanan iktidar savaşları değildi. Türkiye'nin asırlardır var olan birikimi, medeniyeti ve değerlerinin kontrol altında tutulması; küçük, güçsüz, zayıf devletçiklerin bu bölgede oluşması isteği. Tabi Türkiye, AK Parti'yle birlikte aslında özüne döndü, millileşti.  Tabi bu her noktada oldu. Özüne dönen bir yapıya ulaştı. Halkın içerisinden çıkan, halk gibi düşünen, bu ülkenin 50, 100 yılını planlayan bir yönetim anlayışı var. Tabi bu herkesi rahatsız etti. Türkiye'nin güçlenmesi aslında bütün bölge dengelerini altüst ediyor. Dolayısıyla da bölgede çıkarları olan, bölgeyi adeta sömürü haline getirmiş emperyalist yapıları rahatsız ediyor. Tabi Türkiye insancıl yaklaşıyor. Her zaman barıştan yana, hukuk ve adaletin gözetildiği bir yönetim anlayışını istiyor" şeklinde konuştu.

Çakır, daha sonra Saray Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • malatyalı fakir (6 yıl önce)
    Ekmek 1.25 oldu duyan varmı zenginler birlik kurmuş toplanmışlar daha cok nasıl kazanırız diye... Masal dinlemeye devam fakirler olarak uyutulmaya devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf Kenan AĞEL (6 yıl önce)
    Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ak Partinin kurulduğu gün "Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dediğini anımsatmak istiyorum. Bu sözün üzerinden tam 15 yıl geçti. Sayın Çakır ve ekibi Malatya'da 15 Temmuz'da hain FETÖ darbe girişiminin püskürtülmesiyle başta memleketimiz olmak üzere çok önemli bir görevi başarmış, daha sonra da ülkemizdeki nice kahramanlar, ölümü göze alan bir cesaret anlayışı ile memleketine ve milletine sahip çıkmışlardır. 15 yıl boyunca bir yandan Türkiye'yi kalkınma yarışında ön saflara taşımış, bir yandan da vesayet odaklarıyla mücadele ederek bugünlere getiren ve şuanda Ülkemize ve Milletimize hem ekonomik hemde siyasi anlamda sayısız oyun peşine düşenlerin karşısında dimdik durarak mücadele eden Ülkemizin seçilmiş Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Sonuç olarak desteğimiz ve duamız ile bu Millet Allah'ın izniyle her türlü oyunun üstesinden gelecek, İstikbal ve İstiklal mücadelesi vermeye devam edecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mak44 (6 yıl önce)
    Malatyamızın her fırsatta yanında olan ve ilk fırsatta memleketinde olan sayın Çakıra Malatya’ya verdiği değerden dolayı teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Amca (6 yıl önce)
    9 yil belediyede hizmet vererek ve simdide vekil olarak halka gerekli hizmetler için calisan sayin vekilime cani gönülden teşekkür ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı fakir (6 yıl önce)Amca isimli kullanıcı yorumuna
    Tamamen duygusal diyorsun amca,belediyeye bende girseydim bende severdim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben belediyede calismiyorum arkadas siradan bir insanim nice baskan ve vekil gördüm benim gönlümde belediye hizmetlerinden dolayi dürüstlüğünden dolayi caliskanligindan dolayi kendisine saygi duyuyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mmmmm (6 yıl önce)
    Ülkenin haline bak bunların keyfine bak iğneden ipliğe her şeye zam yağıyor bunlardaki rahatlığa press artik
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem Ekici (6 yıl önce)Mmmmm isimli kullanıcı yorumuna
    Diyelim ki onlar keyfinde hadi.Peki sen bu ülkenin bir vatandaşı olarak ne yapıyorsun? Bir vatandaş gibi konuşacaksan eğer, ülkene sağladığın veya kazandırdığın bir artı özelliğini söyle öyle konuş. Ülkemizin içinde bulunduğu şu zor günlerde parti pırtı gözetmeksizin seçilmiş Cumhurbaşkanı'na sahip çıkacağınız yerde, hala hariçten gazel savurma peşindesiniz. Biraz vatanperver olun. Realist olun. Bir kelam dahi olsa ki bir vatandaşlık vazifeniz, oynanan oyunları SIZDE BOZMA GAYRETİNDE OLUN..
    0
    0
    Yanıtla