SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tabiat Parkında Güvenlik ile Şantiye İşçileri Kavgası

Tabiat Parkında Güvenlik ile Şantiye İşçileri Kavgası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Battalgazi ilçesi İndere bölgesindeki tabiat parkında bulunan bir şantiyede işçiler ile özel güvenlik görevlileri arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.

Olay, Battalgazi ilçesi Beydağı Tabiat Parkı mevkiinde bulunan bir şantiyede meydana geldi. İddiaya göre, şantiyede çalışan işçiler ile özel güvenlik görevlileri arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken 2 kişi yaralandı. Yaralılardan biri Battalgazi Devlet Hastanesi'ne, diğeri ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Yakup karadere (1 ay önce)
    Bende bu bahar ailemle gitmiştim güvenlik personeli ile sorun yaşadım çok eğitimsiz ve görevinin dışına çıkan kendisine tahsis edilen araç ve görevi amacın dışında kullanan vatandaşla diyaloğu yetersiz ve kaba kavga etmeleri normal
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Atıf Hoca (1 ay önce)
    Kavga hoş olmamış ama, mesire yerlerinde görevini layıkıyla yapan güvenlik personelleri olmazsa olmazımız, çünkü şehir çok gergin gerek trafikte gerek yaya iken herkeste depremin ve sosyoekonomik zorlanmaların gerginliğinin var olduğunu düşünüyorum.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)
    Konuyu bilmiyorum ama oradaki güvenlikler kendilerini polis yerine koyuyor. Hatta güvenlik aracının tepe lambaları yasak olmasına rağmen ( mavi - kırmızı) yanıyor. Normalde turuncu- mavi yanması gerek
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Çok ayıp etmişler.Halbuki sarı kırmızı yansa asayiş duzelir
    %57
    %43
    Yanıtla