SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Taciz' İddiasıyla 5 Tutuklama ve Polisten Açıklama Var..

'Taciz' İddiasıyla 5 Tutuklama ve Polisten Açıklama Var..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da taciz iddiasıyla yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 8 şüpheliden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan şüpheliler cezaevine gönderilirken 1 kişi bayıldı.

Olay, Malatya il merkezinde yaşandı. “Taciz” iddiasıyla mağdur olduklarını öne sürerek şikâyette bulunan bazı kadınların başvurusu üzerine Asayiş Şubesi tarafından soruşturma yürütüldü. Soruşturma sonucunda 8 şüpheli gözaltına alındı.  Malatya Adliyesine çıkartılan 8 şüpheliden 5'i hakkında tutuklama kararı verildi.

Tutuklanan şüphelilerden Adliyedeki işlemlerin ardından cezaevine götürülmek istenen 1’i baygınlık geçirdi. Bunun üzerine Gümrük Müdürlüğü’ndeki adliye bölümüne 112 ambulansı gönderildi. 

Olayla ilgili olarak herhangi bir açıklama yapılmaması Cumartesi saat 18.16'da yayına giren malatyahaber.com'un haberinde yer aldıktan bir süre sonra Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin açıklama basına ulaştırıldı.

Açıklamada, "2024 Yılı içerisinde meydana gelen olayda mağdur konumunda bulunan 2 şahsın arkadaşları olan 8 şüpheli şahsın kendilerini tehdit ederek farklı tarihlerde cinsel birliktelik yaşadıklarını, şüpheli şahısların kendilerini tehdit etmeye devam ettiklerini beyan etmeleri üzerine; Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizce olayın şüphelisi olan 8 şahıs yakalanmıştır.

Adli makamlara çıkartılan 5 şüpheli şahıs TUTUKLANMIŞ, 1 şüpheli şahıs Serbest, 2 Şüpheli şahıs Adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır." denildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • hangimiz sevmedik (6 gün önce)
    bu nasıl dünya bu nasıl film........
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sade vatandaş (1 hafta önce)
    Bir de toplu taciz tecavuzun normal karşılandığı AFGAN VE PAKİSTANLİLAR cirit atıyor ülkemizde.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Fuat (1 hafta önce)
    Yaşları küçük çünkü olaydakilerin isim veremiolar
    %34
    %66
    Yanıtla
  • ali baba (1 hafta önce)Fuat isimli kullanıcı yorumuna
    2 kadın diyor haberde bence küçük değil
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Beyaz (1 hafta önce)
    Madem açıklama üstü örtülü yapılıyor Tipik bir parti pudracıları iş bulma vaadiyle kandırmaca ve suistimal ve toplu .... vakasına benziyor... yoksa niye isimleri bahsetmesinler
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Neriman (1 hafta önce)
    Hele dur ki neler neler. Sır küpü Malatya. Kime değdi yine
    %86
    %14
    Yanıtla